• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

אינטרגמל ז"ל

כנראה זה בגלל שאתה "משתמש חדש"

טוב לדעת.
אז עכשיו אני צריך להספים בהרבה הודעות לא קשורות, על מנת להפסיק להיות חדש, ושאוכל לשלוח הודעות פרטיות. זה לא נשמע כמו כוונת המשורר.
:)

@Liron2035 או @יונתן יונתן , בבקשה תשלחו אלי הודעה ואני אשיב עם הפרטים שתצטרכו.

טוב לדעת.
אז עכשיו אני צריך להספים בהרבה הודעות לא קשורות, על מנת להפסיק להיות חדש, ושאוכל לשלוח הודעות פרטיות. זה לא נשמע כמו כוונת המשורר.
:)

@Liron2035 או @יונתן יונתן , בבקשה תשלחו אלי הודעה ואני אשיב עם הפרטים שתצטרכו.

מצטרף להודעות ספאם...

טוב ... אז אני ממש ממש חדש - אז אין באפשרותי לשלוח הודעה פרטית :)
אשמח גם להצטרף ל IRA בתנאים הנ"ל
.... ונעים להכיר :)

חבר הפורום יונתן@ ארגן קבוצת רכישה IRA לקרן השתלמות/גמל עם חברים נוספים מפה. אנחנו בשלבי סגירה על 0.25% (לא אינטרגמל, חברה אחרת) אבל אם מישהו רציני, סגור על עצמו ורוצה להצטרף אלינו - שלחו לי או לו הודעה בפרטי.
אפשר להידחף לאותו בית השקעות כמחקה מדד ? ולא IRA ?

שבוע מבורך מעדכן:
נכון להיום, 02/2019
ניסיתי לנייד לאינטרגמל, כמה חברים חדשים הן לקופת גמל והן לקרן השתלמות - מחקה סנופי
לא מוכנים להוריד מ-0.9% ללקוחות חדשים.
אני במשא ומתן מול הלמן אלדובי אולי להשוות ל0.35 או לכל הפחות 0.4.

נ.ב.
אינטרגמל ענו לי אחרי 10 שיחות.
הזוי.

הם עד לא מזמן התנהלו במיילים בלבד , נשמע שלא הכי ערוכים לשיחות.
אני מקווה שהלמן אלדובי נערכו גם הם לגדילה כחלק מברירת מחדל והאיחוד עם ibi
גנ יש לי מוצרים אצל שניהם , לא זקוק לאף אחד מהם בשלב זה.

חבר הפורום יונתן@ ארגן קבוצת רכישה IRA לקרן השתלמות/גמל עם חברים נוספים מפה. אנחנו בשלבי סגירה על 0.25% (לא אינטרגמל, חברה אחרת) אבל אם מישהו רציני, סגור על עצמו ורוצה להצטרף אלינו - שלחו לי או לו הודעה בפרטי.

אשמח גם להצטרף

העסקה נסגרה. כל מי שיצר איתי קשר בשלושת הימים מאז שפרסמתי את ההודעה המקורית הוכנס לרשימה ועדכנתי אותו בהודעה פרטית. צר לי שלא כולם נכנסו אבל הרימו התאגדות חדשה, צברו סכום כולל נאה, כמה טלפונים לחברות השונות ואני בטוח שתוכלו להשיג עסקה טובה.

@Liron2035 אני חבר חדש ולא יכול לשלוח הודעה, אשמח להודעה ממך.
תודה!

מנצל את השרשור לשאול, מה האלטרנטיבה הזולה ביותר היום למי שרוצה קרן השתלמות פאסיבית (לא IRA) עוקבת S&P500?
נכון להיום משלם 0.5% ב IBI.

מנצל את השרשור לשאול, מה האלטרנטיבה הזולה ביותר היום למי שרוצה קרן השתלמות פאסיבית (לא IRA) עוקבת S&P500?
נכון להיום משלם 0.5% ב IBI.
יש קבוצת רכישה שמתארגנת בימים אלה בקבוצת "נינגה פיננסית" בפייסבוק.

יש קבוצת רכישה שמתארגנת בימים אלה בקבוצת "נינגה פיננסית" בפייסבוק.
נראה שהם השיגו תנאים לא רעים לעוקבת סנופי אצל הלמן אלדובי, דמי ניהול בין 0.4 ל0.3, תלוי בצבירה אישית וקבוצתית.
תנאי הIRA גבוהים/נמוכים בחצי אחוז מאלה של הקבוצה של איליה, תלוי בצבירה שהקבוצה שלהם תגיע אליה.

מה שעניין אותי ספציפית זה שבטופס הרשמה גם שואלים מה הברוקר המועדף... כשפתחתי את הIRA האופציה היחידה שנתנו לי הייתה מזרחי, ובהחלט הייתי מעדיף את לאומי.

תנאי הIRA גבוהים/נמוכים בחצי אחוז מאלה של הקבוצה של איליה, תלוי בצבירה שהקבוצה שלהם תגיע אליה.
ממה שהבנתי הקבוצה עברה את ה45 מיליון עודמלפני שפורסמה בדף של הנינג'ה (זה התחיל כמיזם של בוגרי 8200, שששש)

אכן.

ממה שהבנתי הקבוצה עברה את ה45 מיליון עודמלפני שפורסמה בדף של הנינג'ה
לא שמתי לב למשהו כזה כששאלו לגבי מצב הצבירה בתגובות לפוסט, אבל כן, בהתחשב בקהל לא יפתיע אותי אם כבר עברו.

אגב, ניסיתי לפנות עכשיו מסקרנות להלמן לגבי שימוש בלאומי כברוקר ונשמע שכיום (לעומת לפני חצי שנה) זה תהליך לגמרי פשוט ושגרתי ורק צריך לבקש... אולי בעקבות המיזוג עם IBI? אז אני רק צריך לוודא שעמלות המסחר בלאומי לא נחותות ו.. לעבור :)

אגב, ניסיתי לפנות עכשיו מסקרנות להלמן לגבי שימוש בלאומי כברוקר ונשמע שכיום (לעומת לפני חצי שנה) זה תהליך לגמרי פשוט ושגרתי ורק צריך לבקש... אולי בעקבות המיזוג עם IBI? אז אני רק צריך לוודא שעמלות המסחר בלאומי לא נחותות ו.. לעבור :)
קח בחשבון שלמעבר עצמו יש עלות (לא גבוהה במיוחד). והוא גם לוקח קצת זמן...

קח בחשבון שלמעבר עצמו יש עלות (לא גבוהה במיוחד). והוא גם לוקח קצת זמן...
לזה אני מודע, אבל חושב שזה יהיה שווה את הזמן שייחסך לי בכך שאני אוכל לרכוש את הניירות האיריים בלונדון בעצמי באתר במקום להתקשר לחדר מסחר כל פעם. כאילו לא מספיק שהאתר של מזרחי עקום, את הדבר היחידי שאני צריך ממנו הוא לא מאפשר לי...

עם מינימום של 100 אש"ח בשביל לפתוח IRA דרכם
לא הבנתי אם זה פר חשבון מסחר או צבירה כוללת? למרות שתמיד אפשר להתחיל במסלולים מחקי מדד ולעבור כשהצבירה מגיעה.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
לא הבנתי אם זה פר חשבון מסחר או צבירה כוללת? למרות שתמיד אפשר להתחיל במסלולים מחקי מדד ולעבור כשהצבירה מגיעה.
אני די בטוח שזאת צבירה כוללת של הכספים שלך ב ira דרכם.
לחלק מהברוקרים שלהם יש מינימום גהוהה יותר, וחלקם אפילו דורשים מינימום גבוהה פר חשבון מסחר, אבל יש גם אופציות עם מינימום של 100 אשח פר תז.

Back
למעלה