contangoking
משתמש רגיל
- דירוג
- 100
לא. אלו מסקנות מהמון המון קריאה שלי באינספור מקורות משך שנים. לא שמרתי לינקים.יש לך לינק להסבר מקיף על זה?
לא. אלו מסקנות מהמון המון קריאה שלי באינספור מקורות משך שנים. לא שמרתי לינקים.יש לך לינק להסבר מקיף על זה?
כל מי שהחזיק XIV או SVXY אתמול (שורט על VIX), אוכל קש וישאר ככל הנראה עם פרוטות כשהאבק ישקע לקראת פתיחת המסחר והתעודות ימחקו ממסחר.למי ממחזיקי איזה תעודות חסר תחתונים ולמי יש מלתחה חדשה?
כשתמצא את המילים שתף אותן גם פה בבקשה.אם מישהו יוכל להסביר במילים פשוטות מה קרה
כל מי שהחזיק XIV או SVXY אתמול (שורט על VIX), אוכל קש וישאר ככל הנראה עם פרוטות כשהאבק ישקע לקראת פתיחת המסחר והתעודות ימחקו ממסחר.
מי שהחזיק VXX או תעודות אחרות שהן לונג על וויקס, עשה בערך פי-2 ויותר (בתעודות הממונפות).
.
לפי איזה מדד?כרגע נראה שVXX יקרוס היום בפתיחה
לפי איזה מדד?
למה אתה מסיק מחיקה מ-trading halt. מה זה T1?מצד שני, הם הולכים למחוק גם את ziv??? איזה הודעה הם מתכוונים להוציא לגבי ZIV?
http://www.nasdaqtrader.com/trader.aspx?id=tradehalts
למה אתה מסיק מחיקה מ-trading halt. מה זה T1?
או שהם לא יודעים מה יביא המחר, ורוצים לעשות trading halt עד שישקע האבק.T1 - ממתין להודעת מנפיק. מה יש להודיע לגבי ZIV?
עשיתי פי 4 על ה tvix בערך, עדיין לא מכסה את הפסד גילגול החוזים על התקופה שהחזקתי אותו (נקנה במחיר 16 ליחידה).מי שהחזיק VXX או תעודות אחרות שהן לונג על וויקס, עשה בערך פי-2 ויותר (בתעודות הממונפות).
או שהשוק צופה התרסקות של בועת "הכל" שהייתה כאן מאז 2008.VIX ממשיך לעלות, כבר מעל 40.
זה בדיחה?
מתי XIV נמחק?VIX ממשיך לעלות, כבר מעל 40.
זה בדיחה?
אתמול בערב לקראת חצות.מתי XIV נמחק?
לא ידעתי. רק עכשיו אני קורא את האשכול... זין...אתמול בערב לקראת חצות.
חכה לפתיחת מסחר ונראה מי שרד ומי לא.ולמחפשי המשחקים שבינינו - האם יש תעודות דומות לXIV וSVXY שלא נמחקו?
⌄
⌄
⌄
| פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
|---|---|---|---|---|
|
|
אסטרטגיות תזמון אקטיבי ואוטומטי של XIV | שוק ההון | 43 | |
|
|
אופציות על XIV | שוק ההון | 9 | |
| י | מחיר עלות נמחק לאחר ניוד תיק השקעות | מיסים | 3 | |