cypriano de rore
משתמש בכיר
- דירוג
- 5,298
שלום,
אני שוקל לקנות שואב אבק אלחוטי של Dyson (כנראה V7). הערות/המלצות/מחשבות?
תודה
אני שוקל לקנות שואב אבק אלחוטי של Dyson (כנראה V7). הערות/המלצות/מחשבות?
תודה
היי,
האם קניית דייסון לא אלחוטי לא יכולה להיחשב כקנייה אמנם לא סולדית אבל כמוצר איכותי שמחזיק שנים?
קניתי שואב רגיל של פיליפיס בסביבות 800 ש"ח והוא שבק חיים אחרי שנה וחצי.
ויש משווקים שמוכרים את אותו מוצר בזול וביוקר כדי להרוויח הרבה יותר מאנשים שפועלים לפי משפטי סבתא שכאלו.יש משפט שאומר "אני לא עשיר מספיק כדי לקנות את ההכי זול".
מניסיון, לדעתי לפעמים כדאי להשקיע יותר כדי לקבל משהו שבתוחלת ישתלם לך יותר לטווח הארוך.
ויש משווקים שמוכרים את אותו מוצר בזול וביוקר כדי להרוויח הרבה יותר מאנשים שפועלים לפי משפטי סבתא שכאלו.
כנ"ל, ואצלי הוא החזיק עוד פחות.קניתי שואב רגיל של פיליפיס בסביבות 800 ש"ח והוא שבק חיים אחרי שנה וחצי.
+1יש משפט שאומר "אני לא עשיר מספיק כדי לקנות את ההכי זול".
סביר שכן, אבל יש אחריות על הסוללה של הנטען (שזה בדרך כלל הדבר שיתבלה ראשון) לכמה שנים.מישהו יודע אם דייסון חשמלי יחזיק יותר זמן מדייסון נטען?
מדהים כמה אנשים מסמנים וי על ההחלטה שלהם רק בעזרת הצידוק הזהויש משווקים שמוכרים את אותו מוצר בזול וביוקר כדי להרוויח הרבה יותר מאנשים שפועלים לפי משפטי סבתא שכאלו.
איזה דגם?יש לי דייסון אלחוטי בגלל לחץ של החצי השני.
הוא שואב במצב max דירה של 50 מ"ר ושובק. זמן ההטענה ארוך מאוד (כמה שעות).
אתה לא אמור לשאוב את הרצפה במצב max. המצב הרגיל עובד מצויין.יש לי דייסון אלחוטי בגלל לחץ של החצי השני.
הוא שואב במצב max דירה של 50 מ"ר ושובק. זמן ההטענה ארוך מאוד (כמה שעות).
בעיני זה לא מספיק בשביל המחיר, מה עוד שהוא עשוי מחלקי פלסטיק שנראים די שבירים.
לא ממליץ במיוחד.
אני קניתי מכשיר שנקרא jimmy jv51 שהיה מאוד מומלץ בVFM שלו בזמנו כשקניתי.
חזק ואיכותי כמעט כמו הדייסון ב500 ש"ח בערך.
אאל"ט אצלי בערך חצי שנה ואני מאוד מרוצה.
אין לי שטיחים בבית משמש לניקוי רצפות וניקוי כללי.
דרך אגב טריק שפתחתי לימי הקיץ:המכשיר על מצב טורבו שואב בקלות יתושים מהתקרה ומקומות גבוהים,השלמה נהדרת למחבט היתושים שלי.....
⌄
⌄
⌄
כן, בשימוש כל שבוע, עושה את העבודה ועדיין המלך של ה- cost-effective.