• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.
  • חשבון מסחר באקסלנס טרייד : סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן .

טלפון אלחוטי מומלץ?

• פותח הנושא פותח הנושא משה גל
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

משה גל

משתמש רגיל
דירוג
403
יש לאי מי המלצה על טלפון אלחוטי איכותי ולא יקר?
ממה שראיתי בינתיים, כאן בארץ זה מוצר ממש יקר

מישהו שקנה שלח לי קישור לטלפון הזה
https://www.amazon.com/dp/B09DDDM5L1/?tag=besoutdintabr-20
אך כמו חצי מאמזון "זמנית אזל מהמלאי"

למה אתה צריך טלפון אלחוטי בימינו?
יש לך את הסמארטפון, תמיד נייד.

• אהבתי
Reactions: HHH
למה אתה צריך טלפון אלחוטי בימינו?
יש לך את הסמארטפון, תמיד נייד.
נראה כמו שרשור שקפץ אלינו היישר משנות השמונים. גג תשעים
אני אמנם לא מחזיק טלפון בביתי, אבל הוריי למשל מתעקשים להחזיק קו ביתי וטוענים שהרבה יותר נוח להם לדבר עם מכשיר טלפון קווי, וגם לאיכות השמע אין תחרות.

שהרבה יותר נוח להם לדבר עם מכשיר טלפון קווי
+1. לפחות לשיחות ארוכות שהפלאפון נוטה להתחמם במהלכם.
לנו יש פנסוניק. יחסית למוצר שמחזיק מעמד כמה שנים טובות עד שהסוללה נשחקת, אני לא רואה את המחיר כיקר. חפש חנויות "הכל לבית" או חנויות מוצרי חשמל קטנים זולות.

מכיוון שהשרשור הזה לא פעיל אז אנצל אותו כדי להרחיב את הדיון.
אז כך, אני עדיין מחזיק קו 'בזק' שלמעשה היום הוא קו VOIP שהוא חלק מחבילת האינטרנט שלי אבל המספר האורגינלי נשמר כבר שנים.
ת'אמת, למרות שעולה לי רק 20 ש"ח לחודש הוא משמש אותי כתעודת זהות לרוב המוסדות.
בפעם האחרונה שהשתמשתי בטלפון הקווי זה היה כדי לאתר את הנייד שלי :)
שנים החזקתי את הקו הזה עבור שליחה/קבלת פקסים אבל זה כבר לא רלוונטי כי אפשר לשלוח פקס באינטרנט.
מה אתם אומרים, להעיף ולחסוך 20 ש"ח לחודש או לשמר?

ההגיון של החזקת טלפון קווי(קווי אמיתי של בזק) הוא שימוש במקרה חירום כמו הפסקת חשמל ארוכה במיוחד כך שניתן להתקשר ללא תלות בחשמל

ברגע שעוברים לקו מבוסס voip זה מאבד את היתרון שלו והוא כמעט לא שונה מטלפון נייד שצריך חשמל כדי לעבוד או אפילו יותר גרוע כי חייב גם אינטרנט - ותקלה באינטרנט גוררת תקלה בטלפון

אם אתה לא גר באזור שידוע בבעיות חשמל לאורך זמן או שיש לך צורך בלחצן מצוקה לדעתי זה מיותר

כנראה שאבטל אבל אני צריך למצוא פתרון לקבלת פקסים...

צריך למצוא פתרון לקבלת פקסים
תמיד אפשר להשתמש בשירותי פקס עם מספרים זמניים באינטרנט שמעבירים את ההודעה כ- pdf למייל (חינם) ואם צריך מספר קבוע אפשר ללכת על מסלולי הפרימיום למינהם. (דיי דומה ל- temp mail וכו...)

כנראה שאבטל אבל אני צריך למצוא פתרון לקבלת פקסים...
הפתרון לקבלת פקסים הוא לא לקבל פקסים. ישנן טכנולוגיות חדישות יותר שמאפשרות לקבל מסמכים.

לאיכות השמע אין תחרות.
topkek

זה ממש קשקוש. הרשתות הסלולריות בארץ מעבירות שיחות על התווך 3G עדיין, ובגלל זה האיכות על הפנים.
זה למה מי שעושה שיחות דרך וואטסאפ, האיכות של הקול שהוא שומע טובה בסדרי גודל. או מי שברילוקיישן בחו״ל עושה שיחות רגילות ששם התקדמו מ-3G.

כשאתה מתקשר בטלפון או מקבל שיחה, המכשיר אוטומטית עובר ל-3G ובגלל זה השיחה נשמעת פח אשפה. אבל תודה לאל קיבלו החלטה לחסל את הרשתות האלה בארץ עד 2025, אז זה ישתפר.

זה ממש קשקוש. הרשתות הסלולריות בארץ מעבירות שיחות על התווך 3G עדיין, ובגלל זה האיכות על הפנים.
הצלחת באותו משפט גם לטעון שאני מקשקש וגם להסביר למה אני צודק. רספקט.

אבל אתה לא. כי אם השיחה היא בין מכשיר סלולרי לקוי, אתה תשמע את זה עדיין באיכות גרועה.
רק צד אחת מנחית את האיכות, זה יותר טוב מאשר כששני הצדדים מנחיתים.

topkek

זה למה מי שעושה שיחות דרך וואטסאפ, האיכות של הקול שהוא שומע טובה בסדרי גודל. או מי שברילוקיישן בחו״ל עושה שיחות רגילות ששם התקדמו מ-3G.

כשאתה מתקשר בטלפון או מקבל שיחה, המכשיר אוטומטית עובר ל-3G ובגלל זה השיחה נשמעת פח אשפה. אבל תודה לאל קיבלו החלטה לחסל את הרשתות האלה בארץ עד 2025, אז זה ישתפר.
כל ספקיות הסלולר כבר תומכות ב volte וב vowifi

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
ט לפני שאני מרים טלפון , עמלה של הברוקר על תשלום דיבידנד? שוק ההון 4
אנא-אל המלצה על טלפון ללא אור כחול מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 6
Couch Potato טלפון + אינטרנט של בזק צרכנות פיננסית 5
S טלפון לסבא מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 4
G פתרון זול למספר טלפון נוסף? צרכנות פיננסית 4
ט טלפון חדש (משומש) וקבצי קריפטו השקעות אלטרנטיביות 4
adamshalev טלפון טיפש\מסורס לילדים צרכנות פיננסית 16
de dud טלפון סלולרי סולידי צרכנות פיננסית 1
מתכנת אוזניות עם מיקרופון איכותי לשיחות טלפון בסביבה רועשת מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 16
U שני מספרי טלפון צרכנות פיננסית 63
ב טלפון לא-סיני סולידי צרכנות פיננסית 17
1337justme פתרון לטלויזיה + טלפון קווי לאנשים מבוגרים מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 33
nicepo1 מספר טלפון אמריקאי אוף טופיק 29
S טעות במספר טלפון במאגר מידע אוף טופיק 10
Aranchik רכישת טלפון סולידי צרכנות פיננסית 20
ל שיחות טלפון מוזרות אוף טופיק 22
yossik 1-800 מספרי טלפון חינמיים מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 1
stass מה לעשות עם מכשירי טלפון \ סמארטפונים משומשים וישנים? אוף טופיק 8
amidar מסלול טלפון סלולרי צרכנות פיננסית 11
Fitch המלצה לשואב אבק אלחוטי פוסטים מאיכות נמוכה 9
S אינטרנט אלחוטי אוף טופיק 9
yossik החלפת שלט אלחוטי לחוטי למיטה מתכווננת אוף טופיק 2
cypriano de rore שואב אבק אלחוטי אוף טופיק 21
D מימוש ומכירת קרן כספית מול קרן נאמנות, מה מומלץ שוק ההון 5
ש חשבון מט"ח מומלץ לטווח ארוך צרכנות פיננסית 0
O קרן השתלמות במסלול כללי פניקס 964, האם מומלץ לעבור למסלול כללי פסיבי 8629 לאור המצב בארץ? פוסטים מאיכות נמוכה 1
P משכנתא לדירת מגורים יחידה - תמהיל מומלץ וריביות ריאליות שאפשר לקבל נדל"ן 1
מ אחוז מינוף מומלץ - נדלן או מדדים נדל"ן 17
מ איפה המקום הכי מומלץ ללמוד יעוץ השקעות התפתחות אישית 6
Count Olaf חבר שלח הזמנה לכריית המטבע Pi - מומלץ? השקעות אלטרנטיביות 3
ב אגח מומלץ בעקבות נתוני אינפלציה/ריבית שוק ההון 1
D קורס מומלץ לייעוץ משכנתאות והשקעות נדל"ן שוק ההון 0
A בית השקעות מומלץ למסחר עצמאי בארה״ב שוק ההון 9
S רו"ח ישראלי מומלץ עבור הייטקיסט אזרח ארה"ב מיסים 30
הסולידית ★★★קורס השקעות ופנסיה מומלץ בהנחה לגולשי הסולידית - Simplifynance★★★ שוק ההון 0
I מישהו מכיר סוכן של בית השקעות מומלץ? פוסטים מאיכות נמוכה 0
D מעוניין בהמלצה על רדיאטור, לחדר 3*3. שיהיה איכותי חזק. בטיחותי. עם אחריות ארוכה. כמה צלעות מומלץ? פוסטים מאיכות נמוכה 0
A האם מומלץ להשקיע בשוק ההון דרך אתר ישראלי או בחו"ל? פוסטים מאיכות נמוכה 5
O כל כמה זמן מומלץ לשנות את הקצאת הנכסים בתיק השקעות ( לא לעשות איזון) בהתאם לשינוי פרופיל הסיכון? שוק ההון 1
D חברות :"בדק בית" של דירה ישנה, אך משופצת, האם מומלץ? ויש ריח רע של ביוב באחד החדרים, מה יכולה להיות הסיבה? נדל"ן 18
F כרטיס אשראי מומלץ להוצאות גבוהות פוסטים מאיכות נמוכה 13
ה רוצה להעביר את הקרן השתלמות, קופת הגמל, והפנסיה מאלטשולר, למקום אחר למסלול עוקב מדד s&p. בסלייס יש מסלול כזה עם דמי ניהול 0.3 אבל הבנתי שלא ככ מומלץ פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 16
V מה הכלי הכי מומלץ למבוגר בן 60 ? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
1337justme לחצן מצוקה לקשישים - איזה מומלץ? אוף טופיק 17
S סדר פעולות מומלץ אחרי תאונת דרכים אוף טופיק 12
Y מגן ברקים\נחשולי מתח - האם מוצר נחוץ? ומה מומלץ? אוף טופיק 16
א הסבה, וייעוץ תעסוקתי - מומלץ? התפתחות אישית 15
Y סטרימר מומלץ עם כניסת רשת קווית מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 23
I מה מומלץ למי שמעוניין להחזיק קרן לשעת חירום שתוכל לתת מענה לשלל מצבי קיצון? שוק ההון 12
M כרטיס אשראי מומלץ צרכנות פיננסית 2

נושאים דומים

Back
למעלה