איזה עיתונים בדיוק אתה קורא ?אתה מוקצה. אתה מנודה
Ynet ?
איזה עיתונים בדיוק אתה קורא ?אתה מוקצה. אתה מנודה
זה שהוא מוכרח לא אומר שהוא יבוא...אחרי התיקון שמוכרח לבוא.
האינדוקטרינציה השבטית של "יהודי לפני כל הגדרה אחרת" מטורפת בעיניי.אני חושב שהיהודי הנודד זה אינסטינקט שגוי
הוא ממשיך להסביר לך את אותו הדבר ואת ממשיכה להתעלם מהנקודה המרכזית שלו.האינדוקטרינציה השבטית של "יהודי לפני כל הגדרה אחרת" מטורפת בעיניי.
זאת פריזמה מצחיקה במימדי היקום.
אתה מתכוון לדברים כאלה:זה לא משנה איך את מגדירה את עצמך אם מישהו אחר שהוא הרוב שאת חיה תחתיו מגדיר אותך איך שהוא רוצה.
אני יכולה להתנצר ? או להיות א-דתית ?הוא ממשיך להסביר לך את אותו הדבר ואת ממשיכה להתעלם מהנקודה המרכזית שלו.
זה לא משנה איך את מגדירה את עצמך אם מישהו אחר שהוא הרוב שאת חיה תחתיו מגדיר אותך איך שהוא רוצה.
הינה בדיוק אתמול הייתה בווינט כתבה על אמא ובת שלה שטיילו בתאילנד מישהו שאל אותן מאיפה הן וכשענו לו ישראל קיבלו מכות רצח.
אז זה לא יעזור לך שאת היפית,אוהבת את כל בני האדם.
שהספרדים יחליטו שכל מי שיש לו דם יהודי או מוצא ישראל עד 5 דורות אחורה מגיע לו להרצח אז זה יקרה ואין שום דבר שתוכלי לעשות נגד זה.
ובואי אנחנו מדברים על דברים שהיסטורית קרו באותה מדינה, לא איזה הנפצה חסרת בסיס.
מה אתה מראה לי? עוד גזענות? כאילו שאני לא יודע.אתה מתכוון לדברים כאלה:
https://www.ynet.co.il/n ews/article/rk11gvtlv11xאו עדויות מהמגזר האתיופי או האשכנזי או המרוקאי.
מעדיפה להיות יהודיה (ווטאבר מה שזה אומר) בכפר בגרמניה או תאילנדאתה מתכוון לדברים כאלה:
או עדויות מהמגזר האתיופי או האשכנזי או המרוקאי...![]()
"פה זה לא רוסיה": תקיפה מזעזעת של נערות בבית ספר בנתניה | התיעוד והסערה
בסרטון מחטיבת הביניים חיים גורי שהופץ ברשתות ועורר סערה, נראית אלימות קשה וקללות נגד הנערות, בחשד לגזענות. אביה של אחת מהן זעם: "כשאתה טס לחו"ל שונאים אותך, אז גם בתוך המדינה אנחנו נפלג? זה לא יעבור בשקט". ראש העיר הנכנס הגיע למקום: "התקיימו שיעורים נגד אלימות, מכינים תוכנית רוחבית"www.ynet.co.il
אתה לא יודע,מה אתה מראה לי? עוד גזענות? כאילו שאני לא יודע.
שמישהו שחזק ממך פי 100,000 ואת נמצאת תחת ידיו יחליט שאת גמורה אז את גמורה אין לך מה לעשות.אני יכולה להתנצר ? או להיות א-דתית ?
כמה דורות מחוץ לישראל אני צריכה להיות כדי להחשב צרפתיה בודהיסטית ? או ספרדיה עדת יהווה ?
כמה דורות כדי להתבולל לחלוטין ולהיות סוף סוף מוגנת מהרדיפות ?
כן סביר להניח שנכון לנקודת הזמן הזאת הרבה יותר בטוח לך בספרד מאשר בארץ, אבל מה שחשוב להביןוהסיכוי שלי לקבל מכות בישראל על ידי האחים שלי בשבת במאה שערים, רק כי בא לי ללבוש שמלה פרחונית...
או לקבל מכות בכנס של ילדי יהודה ושומרון, אם אבוא לשים דוכן "ישו מלכנו" כמו ששמים "אח שלי לא תניח רגע" בשינקין.
או שאסור לי להסתובב שם ?
לא הבנתי מה את אומרת.אתה לא יודע,
אתה פשוט לא יודע.
בית כנסת לאשכנזים מול בית כנסת לספרדים.
אתה פשוט לא יכול לראות מה יש מחוץ לאקווריום.
בדיוק.זה בעצם מה שהשמלאנים בארץ עושים; התרפסות)
אני חושבת שאתה חי בהזיהאת מבינה את זה?
מאד מופתעת, לא יכולה לחכות,בואי אני יגיד תיהיה קצת צנועה, אני לא אספר לך דברים על עצמי אבל מבטיח לך שהיית מופתעת מאוד לגלות דברים עליי בהקשר הזה
אז את רואה, את חוטאת פעמיים, אין לך מושג מי אני ומה האמונות שלי.מאד מופתעת, לא יכולה לחכות,
תפתיע אותי !
תן לי לנחש, אתה יהודי, אתה ציוני, ואתה לא אוהב ערבים, נוצרים, בודהיסטים, אתיופים, רוסים, גרמנים, ובכלל, לא אוהב כל מי שלא מצטופף איתך בתא הלחץ היהודי
אלוקים שומר עלי.שמישהו שחזק ממך פי 100,000 ואת נמצאת תחת ידיו יחליט שאת גמורה אז את גמורה
את רוצה שאני אשלח לך כמה הודעות מהפורום האהוב עליי לקריאה, רק ככה כדי שתוכלי להבין איךהם מסוכנים, כל היום חושבים איך לאכול אותך, ואם רק היו יכולים היו משקיעים את כל זמנם ומהוויהם בך ורק בך.
בדיוק.סיפרתי לך איך אני רואה את העולם
למה אתה חושב שזה חשוב מה אנשים חושבים עלי ?את רוצה שאני אשלח לך כמה הודעות מהפורום האהוב עליי לקריאה, רק ככה כדי שתוכלי להבין איך
אנשים אחרים חושבים עלייך, יהודיה ישראלית שמנסה לברוח מהמוצא שלה?
⌄
⌄
⌄
טוב זה ניהיה היסטריה יקירתי, אני מסכים איתך על רוב הדברים.בדיוק.
| פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
|---|---|---|---|---|
|
|
ביטוח מנהלים על סף פרישה | פנסיה, גמל וקרנות השתלמות | 6 | |
|
|
מענק קורונה, סף עשירון 7 | אוף טופיק | 53 | |
|
|
האם אנחנו על סף פיצוץ בועת הנדל"ן? | שוק ההון | 268 |