מקווה, באמת שאני לא רוצה לא מצבעים ולא לחץ דםכנראה שבקרוב ייגמרו המבצעים
אבל מי שואל אותי...
מקווה, באמת שאני לא רוצה לא מצבעים ולא לחץ דםכנראה שבקרוב ייגמרו המבצעים
אמיץלא יודע מה איתכם אבל בדקתי מחירי טיסות לאיטליה היום ואני ממש שוקל לטוס לנאפולי באזור אמצע מרץ, עשיתי חישובים ובערך 600 שח לאדם לי ולחברה שלי ל4 ימים שם
Fake Newshttps://m.ynet.co.il/Articles/56859640
חדשות טובות: הצלחה ראשונית לתרופה נגד קורונה
השווקים מתחילים להפנים את גודל האירוע. המספרים בסין משתפרים כנראה כתוצאה מצעדים מאוד קיצוניים ויעילים שהם נקטו. אם נצא מתוך הנחה כי אף מדינה לא תוכל לנקוט בצעדים כה קיצוניים, אז כשכל שאר פרמטרים לא משתנים נראה התפשטות גדולה מאוד באירופה. נראה כי שני גורמים יכולים להשפיע לטובה: אולי מזג אויר חם, אם כן אז נגיד באפריל- לא ודאי. הגורם השני- פיתוח חיסון / תרופה- יקח כנראה כמה חודשים . בשני תרחישים אופטימיים אלו מספר הנדבקים עלול לעלות חזק, אלא אם כן ינקטו בצעדים דומים לאלו של סין. דבר נוסף לא משנה כל כך אחוזי תמותה, עצם הבידוד תפגע עוד יותר בכלכלה ובשוק המניות. מעניין לעקוב.אני שוב לא מצליח לעכל איך מדדי מניות בעולם לא יורדות אחוזים ניכרים בהינתן המצב המתואר בסין.
הרי ברור כי תנועת אנשים בסין קטנה, צריכה פרטית ירדה, עסקים סובלים מביקושים נמוכים, תיירות בירידה תלולה... אי ודאות עצומה.
השווקים לדעתי מתנהגים כאילו עוד כמה ימים הכל נגמר. האם זה המצב או שאנו רק בתחילת הדרך? מה אתם חושבים?
יש כל מיני סיבות הגיוניות להניח שלמזג אוויר תהיה השפעה רצינית על ההדבקה/התוצאה של המחלה.אין שום סיבה הגיונית שהחום ישפיע.
*נאפולי תמיד זולה בתאריכים האלו. איזיג'ט כפרה עליהם, **בלי שום קשר לקורונה זה היה המחיר גם לפני.***לא יודע מה איתכם אבל בדקתי מחירי טיסות לאיטליה היום ואני ממש שוקל לטוס לנאפולי באזור אמצע מרץ, עשיתי חישובים ובערך 600 שח לאדם לי ולחברה שלי ל4 ימים שם
10-15% זה לא כלום ביחס לפוטנציאל הנזק שיתוק של העולם יביא את השווקים גם לירידה של 99% כי יהיה עוצר על כולם אף אחד לא יעבוד ולא תהיה כלכלהאבל אי הוודאות לא הייתה שווה ירידה של 10-15% במדדים.
תעשה חיסון לדלקת ריאות. שפעת לא יזיק אבל כניראה לא יועיל. תתרחק מאנשים ותרחץ ידיים כל פעם שאתה נוגע במשהוא ולפני ארוחות. תחטא במגבונים אלכוהולים את המגש במטוס. ועל תיגע בידיים במשטחים במטוס. הסיכוי שלך לחזור בחיים גדול מהסיכוי שלך להידרס בחו״ל אבל תיכנס לבידוד כשאתה חזר בשביל לא להדביק חלשים ממך.חיסון לשפעת של השנה\לבוש חם יכול לעזור נגד הוירוס? משהו אחר? כי יש לי חופשה שאין לי איך לבטל אותה באירופה והיא עלתה לי מספיק כסף שאסע עם הוירוס או בלי הוירוס
לא כל כך, ממה שראיתי הסיכוי למות מהמחלה שאתה בין גיל 20 ל30 הוא 0.2, זה בלי להחשיב שאני חיי אורח חיים די פעיל, אוכל די טוב ועם אזרחות במדינה עם רפואה מתקדמת שאם אחלה תביא לי תנאים טובים להחלים בבידוד...אמיץ
אם ככה תכלס אני יכול לחכות עוד כמה ימים עם הכרטיסי טיסה אולי מהפאניקה עוד אנשים יבטלו ואיזיגט יורידו את המחיר שגם ככה זול ממש(אשכרה מתחת ל200 שח לכל כיוון לטיסה של 3 ומשהו שעות, ואני עוד חולה על מטוסים ולהיות בנתבג אז בכלל מדהים בשבילי)בלי שום קשר לקורונה זה היה המחיר גם לפני.
ללא ספק אז אצטרך לחקור את הנושא לעומקחושב שזה המקום עם האוכל [פיצה/פסטה/גלידה] הכי טעים בעולם.
תוסיף עלות אלטרנטיבית של 14 ימי עבודה בבידודלא יודע מה איתכם אבל בדקתי מחירי טיסות לאיטליה היום ואני ממש שוקל לטוס לנאפולי באזור אמצע מרץ, עשיתי חישובים ובערך 600 שח לאדם לי ולחברה שלי ל4 ימים שם
הבעיה היא לא אם תחיה או תמות.ממה שראיתי הסיכוי למות מהמחלה שאתה בין גיל 20 ל30 הוא 0.2,
ע"ח ימי מחלהתוסיף עלות אלטרנטיבית של 14 ימי עבודה בבידוד![]()
מקסימום חופש מהעבודה בתשלום לא אסון.. יש לי ערימה של ספרים לקרוא והרבה פיזיקה לתרגלתוסיף עלות אלטרנטיבית של 14 ימי עבודה בבידוד![]()
ברוך השם סבתא שלי פעילה וחייה בריא מאז שאני זוכר את עצמיהבעיה היא לא אם תחיה או תמות.
אתה עלול למצוא את עצמך בבידוד בארץ זרה אם יהיו לך תסמינים (יבדקו לך חום בשדה התעופה וכנראה גם במלון). אתה עלול להידבק בטיסה בדרך לשם או חזרה ולהדביק אחרים שהמערכת החיסונית שלהם/הלב/הריאות/הסכרת במצב לא טוב. מילא שאתה לא חושב על אנשים זרים, אבל אף אחד מקרוביך המבוגרים לא נמצא בסיכון יתר?
ממה שקראתי המדינה מחייבת את המעסיקים להחזיר 14 ימי מחלה למי שהיה בבידוד, בשביל שהוא לא יפסיד שום דבר..ע"ח ימי מחלה
אלא אם אתה עצמאי
אם שר הבריאות יחתום על הצו הזה, כרגע רק מדברים על זה. אם יאושר כל אחד שהיה בבידוד 14 יום יקבל תוספת 14 ימי מחלה לימים שצבר.ממה שקראתי המדינה מחייבת את המעסיקים להחזיר 14 ימי מחלה למי שהיה בבידוד, בשביל שהוא לא יפסיד שום דבר.
⌄
⌄
⌄
לומד אנגלית?וההבדל למי שלא דובר אנגלית מצויין?
| פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
|---|---|---|---|---|
| ש | נגיף בעולם, מיתון בישראל | שוק ההון | 14 | |
|
|
עקב נגיף הקורונה: איזה מניות\מדדים ירדו ? | שוק ההון | 11 |