123W
משתמש בכיר
- דירוג
- 7,523
מה זה חיסון לדלקת ריאות?חיסון לדלקת ריאות לא יעזור בשום צורה ויכול גם להזיק
מה זה חיסון לדלקת ריאות?חיסון לדלקת ריאות לא יעזור בשום צורה ויכול גם להזיק
אני חושב שהדרמה פה היא בעיקר מהפגיעה בכלכלת סין, ומהגלים וההדים שזה יוצר בשאר העולם. ואני מדבר על פגיעה ישירה כתוצאה מהמאמצים לבלימת המחלה.ההסתכלות השטחית על מספר המקרים זה מה שהוביל לכשל שוק שהתחיל לפני שבוע, למרות שכל מי שיקרא את השרשור והמידע ש @Leo1 סיפק יראה שלפחות לפני לפני היה ברור שזה מתפשט באופן סמוי בכל העולם.
הפער בין זמינות המידע לבין היעדר התגובה של השוק עד שהמידע הפך לפורמט של מספרים קונקרטיים הוא כשל, שום דבר לא וודאי אבל אי הוודאות לא הייתה שווה ירידה של 10-15% במדדים. היה ממש מעניין לראות את זה בזמן אמת.
התפתחות הסיפור הזה וההשפעה על מניות בטווח המיידי תקום ותיפול על טיפול או חיסון.
בטווח הבינוני, יש נזק מצתבר בכלכלה שיקח לו חודשים ויותר להראות את עצמו בנתוני מאקרו.
למישהו יש פרטים על הסיפור של אנשים שהחלימו, מקבלים בדיקות חיוביות?
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5682816,00.htmlשמעון דהאן, שאושפז ביפן לאחר שנדבק בנגיף הקורונה על האונייה "דיימונד פרינסס", שוחרר אתמול ושב הבוקר לארץ - נמצא היום (שישי) שוב חיובי לנגיף. ממשרד הבריאות נמסר כי הוא יועבר לאשפוז בבידוד בבית החולים שיבא בתל השומר.
לא יורידו. גם אם המטוס ריק.אם ככה תכלס אני יכול לחכות עוד כמה ימים עם הכרטיסי טיסה אולי מהפאניקה עוד אנשים יבטלו ואיזיגט יורידו את המחיר שגם ככה זול ממש
חד משמעית. עדכן אותי אם כן, אשלח לך מפה של גיבורים. אחרי ניסוי ותהייה ובלי מלכודות תיירים.ללא ספק אז אצטרך לחקור את הנושא לעומק![]()
מקום מדהים נאפולי, למי שאוהב בלאגן, כמוני.*נאפולי תמיד זולה בתאריכים האלו. איזיג'ט כפרה עליהם, **בלי שום קשר לקורונה זה היה המחיר גם לפני.***
שים לב שבמאי המחיר קופץ. זה לפי עונות.
בניגוד לבולוניה, שמה המחיר אכן נחתך בשליש.
אני על זה. הופעה של פרל ג'אם
* הייתי שם מס' פעמים.
** חושב שזה המקום עם האוכל [פיצה/פסטה/גלידה] הכי טעים בעולם.
*** אחזור לשם בקיץ הזה.
האם צירפת לינק לאתר מפוקפק ששלח את ההודעה לבדיקה ידנית של האדמין?
לפעמים יש באג במערכת. זה סימן פוסטים שלי בלי קישורים אפילו. חכה בסבלנות עד שהסולידית תאשר.
לא. שום לינקהאם צירפת לינק לאתר מפוקפק ששלח את ההודעה לבדיקה ידנית של האדמין?
להבנתי הדיווח הראשון הוא הרשמי של איראן, השני הוא לפי מקורות לא רשמיים שדיווחו ל-BBC
עכשיו גם כלבים נדבקים:
12:12 pm: A dog in Hong Kong tests positive for the coronavirus, WHO confirms
כנראה שהאיראנים משקרים.
אח יקר,אני ממש שוקל לטוס לנאפולי באזור אמצע מרץ
תודה על העדכון, מקווה שהמצב בארץ לא יהיה יותר גרוע משם עוד שבועיים, אחכה ואשמור את זה לטיול קרוס איטלי בזמן רגוע יותר..אח יקר,
מעדכן אותך כי החבר הישראלי האחרון שנדבק, חזר מנאפולי.
מציע בחום, על מנת שתימנע מחום [דאחקות איתי] ובידוד, לוותר כרגע על העניין, עד יעבור קורונה.
שבת שלום ובהצלחה!
⌄
⌄
⌄
גמאני חשבתי להצטייד בשימורים ואוכל יבש.2. השבוע התחלנו למלא את המזווה שיספיק לחודש. שבוע הקרוב- קניית מלאי חומרי ניקוי ואלכוהול 90% לחיטוי.
| פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
|---|---|---|---|---|
| ש | נגיף בעולם, מיתון בישראל | שוק ההון | 14 | |
|
|
עקב נגיף הקורונה: איזה מניות\מדדים ירדו ? | שוק ההון | 11 |