• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

נגיף ה-coronavirus

• פותח הנושא פותח הנושא Leo1
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
אז החלטתי שכל יום-יומיים אגיע לשוק ואקנה עוד כמה פריטים.
יוסיק ממליץ לך לשקול את העניין הזה, לדעתי עדיף לך להסתובב במקומות כאלה(הומי אדם) כמה שפחות בזמן הקרוב. להגיע כול יומיים לשוק בגלל קורונה לדעתי מפספס את המטרה.

מודה שגם אנחנו התחלנו להצטייד...
מרגישה קצת מטופשת אבל החלטתי שאם לא יועיל לא יזיק.
אנחנו קנינו נייר טואלט, אלכוהול לחיטוי, בקבוקי מים ועוד כמה דברים שאין בעיה לאפסן.
לא לגמרי סגורה על מה כדאי שיהיה בבית...

יצאתי לשוק פייסל הבוקר ולא ראיתי שינוי או מגמת קניות מוגזמת.
הו, פייסל יקירי...הייתי קונה כפול אם הייתי שם :)
האמת היא שגם כשאנחנו הצטיידנו לא ראינו מסביבנו אחרים שממלאים עגלות במלאי. ראשית, העגלה שלנו הגיעה לשליש גובה במקום לשמינית במצבה הטבעי. שנית, העפולאים ממלאים עגלות באופן קבוע עם שטויות של מיליון קוקה-קולה ואלף חטיפים. לא ראיתי שימורים, קיטניות ופסטות בכמויות שיעידו על שינוי.
שלישית, עדיף להיות ראשונים לפני ההיסטריה שעוד עלולה להגיע.

בקבוקי מים
דווקא לא חשבתי על זה. יש מצב שיפסיקו להזרים מים בברזים?
לא לגמרי סגורה על מה כדאי שיהיה בבית...
באמת קשה לדעת. ירקות ופירות טריים אי אפשר לאגור (מזל שיש לנו גינת ירק עם תפוחי אדמה, סלק, צנונית, ברוקולי, חסה ורוקט. מזל שקנינו כבר זרעים לירקות אביב). אפשר לקנות אותם קפואים אם יש מקום במקפיא ואפשר בשימורים. קיטניות יבשות, אורז, פסטה, קמח, שמן, סוכר, מלח, רסק עגבניות, טונה- זה הבסיס.
שקיות אשפה גדולות שנסגרות היטב (עופר סין בפייסבוק ציין את זה בתור בעיה), כפפות חד פעמיות, תרופות בשימוש אצלכם, אלכוהול ואקונומיקה לחיטוי יחד עם בקבוק שפריצר, תחבושות היגייניות, נייר טואלט, צמר גפן. אם אני אזכר בעוד משהו אז אוסיף. למישהו יש רעיונות אחרים?

אני חשבתי להצטייד גם,
אבל בנתיים לא ראיתי מבצעים מיוחדים,
בנתיים קניתי 10 קילו סימאלק לילד :)
ועוד 4 שישיות מים שיהיה לנו...
בשוטף יש לי 6 חבילות פסטה,
עוד 8 קילו טחינה,
ו10 שימורים של טונה.
ללא ספק אני חושב שכדאי להגדיל את המאגר.
רק מה....נפלנו על שבוע של פורים, אז כל המבצעים שיש הם על שוקולדים :)

חיסון לדלקת ריאות לא יעזור בשום צורה ויכול גם להזיק
אני מניח שאתם מתכוונים לחיסון נגד Streptococcus pneumoniae.
למה שהחיסון יזיק? למיטב הבנתי, גם הוא וגם החיסון נגד שפעת מפחיתים את הסיכון למות מנגיף הקורונה. הסיבה לכך היא שלבתי חולים מגיעים גם אנשים עם קורונה, גם אנשים עם שפעת וגם אנשים עם דלקת ריאות חיידקית. הם כולם מדביקים אחד את השני ובסוף החולים הקשים נהיים חולים בכמה מאלה במקביל, מה שמגדיל את הסיכון שלהם למות. עדיף לעשות חיסון נגד מה שיש.
מצד שני, כל ביקור בקופת חולים מסכן אתכם בהדבקה, כי לשם כל החולים מגיעים.

דווקא לא חשבתי על זה. יש מצב שיפסיקו להזרים מים בברזים?

באמת קשה לדעת. ירקות ופירות טריים אי אפשר לאגור (מזל שיש לנו גינת ירק עם תפוחי אדמה, סלק, צנונית, ברוקולי, חסה ורוקט. מזל שקנינו כבר זרעים לירקות אביב). אפשר לקנות אותם קפואים אם יש מקום במקפיא ואפשר בשימורים. קיטניות יבשות, אורז, פסטה, קמח, שמן, סוכר, מלח, רסק עגבניות, טונה- זה הבסיס.
שקיות אשפה גדולות שנסגרות היטב (עופר סין בפייסבוק ציין את זה בתור בעיה), כפפות חד פעמיות, תרופות בשימוש אצלכם, אלכוהול ואקונומיקה לחיטוי יחד עם בקבוק שפריצר, תחבושות היגייניות, נייר טואלט, צמר גפן. אם אני אזכר בעוד משהו אז אוסיף. למישהו יש רעיונות אחרים?

תודה!

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
⌄
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
הנזק הכלכלי קטלני לא פחות.
תאמת שאי אפשר לדעת, יש סיכוי הגיוני מאוד שהפחתת הזיהום הזה "כלכלית" יהיה שווה הרבה יותר מהנזק הכלכלי שהקורונה גרמה, כמובן שזה הכל בעתיד ואין לך דרך לדעת שום דבר.

מצב
הנושא נעול.
נושאים דומים

נושאים דומים

Back
למעלה