מוריארטי
משתמש רגיל
- דירוג
- 494
אתה מתכוון להמשיך להחזיק לנצח או שיש מחיר שבו תמכור?Still all-in.
Play stupid games, win stupid prizes.
![]()
אתה מתכוון להמשיך להחזיק לנצח או שיש מחיר שבו תמכור?Still all-in.
![]()
מהשימוש שאני מכיר למשפט הזה הוא יתאים יותר במחיר $100Still all-in.
![]()
Might sell 80% at $1200 if it comes to that in the near future.אתה מתכוון להמשיך להחזיק לנצח או שיש מחיר שבו תמכור?
מצד שני איזה סיבה יש למניה של חברה שלא היה שום אירוע מהותי וכבר עלתה תוך בערך חודש במעל 100% ללא סיבה מהותית (מכירת מכוניות יותר מהצפוי עדיין לא מצדיק שווי כזה יחסית לחברות מכוניות אחרות שמתומחרות בהרבה פחות מוכרות בהרבה יותר ומרוויחות הרבה יותר לכל אוטו), שהצפי לגידול בהמשך מתבסס על השוק בסין שהמצב בו כרגע רע מאד עם מגיפה שהולכת ומתגברת ולא ידוע מה הולך להיות, בטח בעתיד הקרוב, לזנק פתאום ב20% ביום אחד, אחרי שהיא זינקה באחוזים גבוהים במשך מספר ימים עוד ועוד?חחח נו באמת... להשוות מניה מהמאה ה18 לטסלה
Still all-in.
![]()
זה עובד לשני הכיוונים.כמעט הרווחת את כל התיק שלי ביום אחד...
התסכלתי אתמול מתוך מחשבה לקנות, כולם יקרים בטירוף. לא משנה איזה תקנה זאת עסקת סיכון\תועלת די גרועה בעיני.מישהו ישב על הפוטים וניתח אותם?
יש דעה איזה פוטים עדיפים מבחינת תאריכים, ובשביל הפרוטוקול: לא המלצות או משהו.
אני מתכנן לקנות היום, להחליף את הגידורים של התיק
היא על חשמל...ומתישהו ייגמר לה הדלק
היעד הנוכחי הוא בין 7000 ל8000בכנות, ברכותיי לכל מחזיקי טסלה, הבאתם יופי של תשואה, שאפו. אני מאחל לכם עוד עליות ובעיקר- מימושן בזמן.
אישית, גם אני מודה ומודע לכך שלא הייתי מוכן לסכן כל כך הרבה אחוזים מהתיק על מניה בודדת.
וספציפית על טסלה, בתוך ים הודעות השרשור כאן נכתבו כמה דברים מחכימים לכאן ולכאן, ואפשר לומר שהשתכנעתי שהחברה אכן טובה, אבל בתמחור הנוכחי אני לא מסוגל לקפוץ כעת למים כל כך סוערים.
יאללה זזתי לקנות ולהצטרף גם לחגיגההיעד הנוכחי הוא בין 7000 ל8000![]()
אל תקנה רק בגלל שאמרתי מה היעד שכמה אנליסטים קבעו.יאללה זזתי לקנות ולהצטרף גם לחגיגה
כל 15% שעולים עכשיו מכפילים את ערך הכסף ההתחלתי שלו במשהו כמו פי 100%בועה, פשוט בועה
זה חסר משמעות להסתכל על זה ככה. ערך הנכסים שלך זה מה שיש לך עכשיו. מה שהיה לך פעם זה חסר חשיבות. לחשוב שלאבד 30% זה לא נורא כי התיק עלה 100% אבל לאבד 30% יום אחרי שנכנסת לשוק זה אסון, זה פשוט עיוות פסיכולוגי שאין כמותו (עד כדי מס, אבל זה לא הסיבה למה אנשים מסתכלים על זה שונה).כל 15% שעולים עכשיו מכפילים את ערך הכסף ההתחלתי שלו במשהו כמו פי 100%
מה שריבית דריבית עושה
אני מסתכל על זה באופן הזה שאני משקיע את הכסף בשוק המניות ולא משנה אם נניח תבוא קריסה של 50% עוד 15 שנים אם בזמן הזה התיק שלי יעלה 300% כי עדיין יהיה לי יותר כסף אם היה לי במידה ולא הייתי משקיע בכלל ולכן זה היה כדאיזה חסר משמעות להסתכל על זה ככה. ערך הנכסים שלך זה מה שיש לך עכשיו. מה שהיה לך פעם זה חסר חשיבות. לחשוב שלאבד 30% זה לא נורא כי התיק עלה 100% אבל לאבד 30% יום אחרי שנכנסת לשוק זה אסון, זה פשוט עיוות פסיכולוגי שאין כמותו (עד כדי מס, אבל זה לא הסיבה למה אנשים מסתכלים כל זה שונה).
⌄
⌄
⌄
אתה מודע לזה שטסלה עולים 16% גם היום?אני מסתכל על זה באופן הזה שאני משקיע את הכסף בשוק המניות ולא משנה אם נניח תבוא קריסה של 50% עוד 15 שנים אם בזמן הזה התיק שלי יעלה 300% כי עדיין יהיה לי יותר כסף אם היה לי במידה ולא הייתי משקיע בכלל ולכן זה היה כדאי
אז אותו דבר עם טסלה מול החלופה של השקעה במדד
| פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
|---|---|---|---|---|
| Y | טסלה עוברים למנוי לנסיעה אוטומטית - איך להתייחס לזה? דעתכם וטיעונים בעד ונגד. | פוסטים מאיכות נמוכה | 10 | |
| K | מניית טסלה | שוק ההון | 6 | |
| I | מניית טסלה | שוק ההון | 2 | |
| T | דעת הפורום על המהלך של בינסנס עם מסחר של "טסלה" ? | קריפטו והשקעות אלטרנטיביות | 3 | |
| ש | טסלה | שוק ההון | 2 |