• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

טסלה

• פותח הנושא פותח הנושא 123W
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
יואיל כבודו לצלם ולהביא אסמכתאות....מילים יש לכולנו
אני מוכן לצלם את התשואות שלי עם תאריכי הקניה ואתה את שלך מוכן?....אני מנחש מה תהיה התשובה שלך (אצלי המניות הפרטניות לא רואות את טסלה ממטר ועדיין אני מחזיק שזה היה יותר מזל משכל ובחיים לא אשים שם 40% מההון שלי אלא אחוז קטנטן ביותר)
כבר צילמתי. זה נמצא באיזה עמוד 25 לשרשור או משהו כזה

ככה שהניחוש שלך לא הצליח, מקווה שהניחושים שלך בשוק ההון יותר מוצלחים

השנה עשיתי תשואה שלא תעשו ב5 שנים, וכל פעם שזה עולה בעוד 100% אני מוציא ומאזן.. כרגע יש לי בערך 15% במזומן שמחכים לשעת כושר
אין לך מושג בכלל מה אחרים עשו
עדיף שתתבגר ותשמור על הקצת כבוד שנותר לך אצל קוראים כאן

המקלדת שלך משתוללת ללא שליטה, תשים לב מה אתה כותב ולמי אתה כותב
אתה מרגיש הכוכב העולה של ארגז החול שיצרת לעצמך?
אתה נקודה אחת על הגרף, לצידך רכבו עשרות אלפי אנשים
איך זה בדיוק הופך אותך למיוחד? תראה כמה מניות קנו ותעשה חישוב כמה מהם זה שלך?
כמה מהם זה שלך? אני מניח שגרגיר
אז קח את מה שהרווחת בפרופורציות, בטוח שלא תרשום על תוצאותייך בפורום שוורים של טסלה או אמזון
ולכן אתה כאן
מפמפם לעצמך את האגו מול אנשים שאתה לא מכיר שהחליטו החלטות אחרות, שלא קשורות בכלל אליך

נערך לאחרונה ב:

אפשר היסטורית השקעה לאורך שנים?

אין בעמוד 25...ואתה לא כ״כ מעניין שאני אעבור על כל השירשור הזה...בכל מקרה אין לי בעיה עם הלוקשים שלך יש לי בעיה שאתה מוכר פה אשליה לאיזה בוננזה ויש אנשים שאולי ילכו בעקבותיך...בכל מקרה שא ברכה אין לי עניין בדו שיח של כתה א׳ וכשהדובי יבוא לבקר אל תשכח גם לעדכן אותנו ״שבדיוק יצאת״ לפני...וכמו שאמרו בכתובים ״והמשכיל בעת ההיא ידום״

זה בעמוד 23. הקישורים לתמונות שבורים אבל אני זוכר שאני ראיתי את זה.

אין בעמוד 25...ואתה לא כ״כ מעניין שאני אעבור על כל השירשור הזה...בכל מקרה אין לי בעיה עם הלוקשים שלך יש לי בעיה שאתה מוכר פה אשליה לאיזה בוננזה ויש אנשים שאולי ילכו בעקבותיך...בכל מקרה שא ברכה אין לי עניין בדו שיח של כתה א׳ וכשהדובי יבוא לבקר אל תשכח גם לעדכן אותנו ״שבדיוק יצאת״ לפני...וכמו שאמרו בכתובים ״והמשכיל בעת ההיא ידום״
למה הגישה הכל כך ספקנית? איך זה תורם לדיון? הטיעונים בעד או נגד השקעה בטסלה משתנים כתלות בגובה ההשקעה של אדם אחד ספציפי? או בראיות לאמיתות הפוזיציה שלו?
מיותר לחלוטין.

אני בכלל לא מבינה את הדיון/עימות הזה מול ג׳ניה.

בסך הכל הדיון על המצב של טסלה היה מרתק חבל לזבל את השרשור הזה בשטויות שלא רלוונטיות לשום דבר.

מדויק זאת המילה האחרונה שהייתי משתמש בה. ניכר שהכותב לא חקר את הנושא ולא עוקב אחרי התחום. ב650 דולר למניה לא קשה למצוא טיעון נגד טסלה - התמחור בשמיים. אבל אין צורך לכתוב שטויות.

חחחחחחחחח 725!!!!
11%
:lol::lol::lol:

נערך לאחרונה ב:
וזה יגיע וחזק. לדעתי טסלה תהיה הוורלדקום הבאה.
תמיד היו להקות מעודדות של אנליסטים שהיו מפמפמים מניות מעלה מעלה עם תחזיות הזויות, אבל ההתרסקות של טסלה תהיה חזקה וכואבת.
תמיד גם היו מנות שטסו מעלה מעלה ואנשים שעשו עליהן כסף (אני אישית קניתי את ישראמקו בכמעט כל הכסף שהיה לי בתחילת 2009 מיד אחרי הגילוי ותוך שנה זה הוכפל פי 5 (בדיעבד זה היה הימור התאבדותי שהצליח ולא חוכמת יתר))

וזה יגיע וחזק. לדעתי טסלה תהיה הוורלדקום הבאה.
תמיד היו להקות מעודדות של אנליסטים שהיו מפמפמים מניות מעלה מעלה עם תחזיות הזויות, אבל ההתרסקות של טסלה תהיה חזקה וכואבת.
תמיד גם היו מנות שטסו מעלה מעלה ואנשים שעשו עליהן כסף (אני אישית קניתי את ישראמקו בכמעט כל הכסף שהיה לי בתחילת 2009 מיד אחרי הגילוי ותוך שנה זה הוכפל פי 5 (בדיעבד זה היה הימור התאבדותי שהצליח ולא חוכמת יתר))
חביבי אני עם תשואה של 250% ב10 חודשים נפילה של 30-40% לא מפחידה אותי

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.

נושאים דומים

Back
למעלה