מישהו כאן מתמצא בנושא של מתכות לבטריות? כמה אחוז מהליתיום והקובלט מנוצלים וצפויים לניצול על ידי תעשיית הרכב?
אולי מישהו מכיר אפשרות של לונג קובלט/ליתיום, ומנגד שורט טסלה?
טסלה חוזה מסירות של חצי מיליון רכבים ב2020, לא בדקתי לעומק ברשת, אבל נראה כי טויוטה מוסרת בשנה מעל 10 מיליון רכבים,
טסלה כעת נסחרת בערך בשווי של כשמונים אחוז מהשווי של טויוטה, 160 מיליארד לעומת 200 מיליארד.
טויוטה ידועה כחברה רזה ורווחית, מאידך אני חושב ששולי הרווח של טסלה בעייתיים, כי היא מפחיתה מחירים כדי להיכנס אגרסיבי לשוק, אני רושם מהתרשמות חיצונית, לא בדקתי לעומק בכלל.
ההכנסות השנתיות של טויוטה הן באיזור ה300 מיליארד לשנה, ורווח שנתי ממוצע של כ20 מיליארד.
המכפיל רווח של טויוטה הוא כ8.6.
נראה שטויוטה מרוויחה כ6.5 אחוז מההכנסות.
נראה שטסלה תכניסה השנה 24 מיליארד, ונראה שהצמיחה ברבעון האחרון היא בסדר גודל של 35%,
כדי להגיע להכנסות של טויוטה, היא צריכה להכפיל את ההכנסות שלה פי 12, במילים אחרות, נראה שהיא תצטרך למכור פי 12 מכוניות, כ6 מיליון רכבים בשנה.
גם אז אני משער שהיא לא תצליח להגיע לרווח של 6.5 מההכנסות, להבנתי שולי הרווח שלה נמוכים הרבה יותר.
בקיצור, שווי השוק שלה כעת, ביחס לטויוטה, מגלם כבר עכשיו הכפלה של 12 במכירות מכוניות.
בכדי לתמחר לפי המחיר הזה כבר עכשיו, זה אומר שהשוק צופה שטסלה תגיע להכנסות גבוהות פי שלוש מטויוטה, ולפי החישוב שלי זה כ18 מיליון רכבים בשנה,
בלינק הזה:
https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001317283
נטען כי התחזית האופטימית של משקיעי טסלה היא שהחברה תגיע להכנסות של טריליון דולר בעוד עשר שנים.
כלומר הצפי של המשקיעים הוא להכנסות פי שלוש מטויוטה ו18 מיליון רכבים בשנה, וכפי שכתבתי גם אז החברה תרוויח פחות מ6.5 אחוז מההכנסות, לצורך הדיון אם נניח רווח נקי של 4.5 אחוז, אז אנחנו מדברים על 45 מיליארד רווח שנתי, בעוד עשר שנים.
בהנחה שאז החברה תגיע למכפילים סבירים, היא תיסחר במכפיל 15, ובמחיר של 675 מיליארד דולר, כלומר פי 4 מהיום.
לסיכום: מי שקונה היום לטווח של עשר שנים, זו תקוותו, מכירות של טריליון דולר, מחיר מניה של קרוב ל700 מיליארד, ומכפיל 15 עתידי על רווח נקי של 45 מיליארד דולר.
נשמע לכם סביר?
לסיום הערה נוספת, מספר כלי הרכב המיוצרים בשנה הם כמאה מיליון, מתוכם רכבים פרטיים הם כ70 מיליון.
נניח שבעוד עשר שנים הצמיחה תהיה של שלושים אחוז
תראו בלינק הזה:
https://ecowiki.org.il/wiki/שוק_הרכב_העולמי
מה היה ב2011
אז אנחנו מדברים על כ90 מיליון רכבים פרטיים, האם סביר בעיניכם שאחד מכל חמשה רכבים פרטיים יהיה טסלה בעוד עשור!! ??
בהצלחה.
נ.ב.
הניתוח חפיפניק, לא מקצועי בעליל, לא ממליץ, לא מכיר ולא יודע