הייתי אוכל בחוץ כשזה היה במשרד. מאז שעובדים בבית אני לא אוכל בחוץ.לחברי הפורום שלפני משבר הקורונה נהגו להזמין משלוחים, למשל של אוכל, האם עכשיו אתם מזמינים פחות/יותר?
אני לא הזמנתי מאז שהתחלתי לעבוד מהביתלחברי הפורום שלפני משבר הקורונה נהגו להזמין משלוחים, למשל של אוכל, האם עכשיו אתם מזמינים פחות/יותר?
איפה נמצאת האופציה הזו?בתןביס שלי נוספה האפשרויות לקנות תלוש לשופרסל למימוש עד סוף החודש.
´זה גם מה שאני הירהרתי בו..זה לא מסוכן להזמין אוכל ממסעדות בתקופה זו ?!
תחת "איסוף עצמי"איפה נמצאת האופציה הזו?
מה מסוכן בזה?זה לא מסוכן להזמין אוכל ממסעדות בתקופה זו ?!
לפני הבלאגן הייתי אוכל בחוץ כל הזמן (מאמין שצריך לצאת מהמשרד ולהתאורר קצת).לחברי הפורום שלפני משבר הקורונה נהגו להזמין משלוחים, למשל של אוכל, האם עכשיו אתם מזמינים פחות/יותר?
לפני הבלאגן הייתי אוכל בחוץ כל הזמן (מאמין שצריך לצאת מהמשרד ולהתאורר קצת).
היום אני פשוט מזמין הבייתה במקום.
א. לפי המידע שקיים היום, לא מוכר מקרה של הדבקה מאוכל. הסברה היא שמיצי הקיבה "הורגים" את הוירוס.אני נלחץ מהמחשבה שמספיק עובד 1 שחולה בשביל להדביק את כל המקום וכתוצאה מכך את מערך המשלוחים.
בתןביס שלי נוספה האפשרויות לקנות תלוש לשופרסל למימוש עד סוף החודש.
אני לא מוצא את זה שם. "אני לוחץ על פיקאפס באיזור X" ולא רואה שם שום שופרסל.תחת "איסוף עצמי"
אני לא מוצא את זה שם. "אני לוחץ על פיקאפס באיזור X" ולא רואה שם שום שופרסל.
במיוחד כשגילו שהוירוס מחזיק מעמד למשך שעות ואף ימים על משטחים. כלומר זה יכול לעבור גם באריזה של המזון ולא רק במזון עצמו, למשל קרטון של הפיצה או אריזות . באופן עקרוני זה זמן טוב ללמוד לבשל דברים חדשיםאני נלחץ מהמחשבה שמספיק עובד 1 שחולה בשביל להדביק את כל המקום וכתוצאה מכך את מערך המשלוחים.
יכול להיות שזה מנוטרל ע"י מקום העבודה שלך.אני לא מוצא את זה שם. "אני לוחץ על פיקאפס באיזור X" ולא רואה שם שום שופרסל.
תובנות שהרלוונטיות שלהן התחדדה אצלי: 1) היכולת לגדל/לספק את המזון שלך בעצמך 2) היכולת לבשל את אותו מזון בעצמךהשרשור רלוונטי מאי פעם.