yossik
מודרטור
- הצטרף ב
- 24/1/15
- הודעות
- 14,202
- דירוג
- 16,488
תוכנה די כבדה עבור מה שמספקת ולא מצדיקה את משקלה במחשב עבור מה שמספקת.שכבות יש אפילו בpaint.net
תוכנה די כבדה עבור מה שמספקת ולא מצדיקה את משקלה במחשב עבור מה שמספקת.שכבות יש אפילו בpaint.net
כבדה אתה מתכוון לנפח דיסק?תוכנה די כבדה עבור מה שמספקת ולא מצדיקה את משקלה במחשב עבור מה שמספקת.
System Requirementsכבדה אתה מתכוון לנפח דיסק?
30-50MB זה ממש לא הרבה, ואגב בדקת כמה נפח תופסים קבצי TEMP של פלאש האהוב עליך ?![]()
מזל טוב, ברוך הבא לשנת 2009והחלטתי להחליף את הדיסק הקשיח ב SSD.
טכנית זה נכון, אבל למשתמש ביתי ורגיל nvme לא כזה משנה ועדיף להשקיע במעבד או כרטיס מסך או אינטרנט מהיר.לא תומך בכונני pcie, אבל בהזדמנות הבאה שאתה משדרג כונן, תנסה nvme. לא כזה יקר ביחס לשיפור נוסף של 100%+ מעבר לssd sata.
מה כבר תשיג? עוד 5% לתדר? כיום אפילו i3 מגיע עם 4 ליבות.להשקיע במעבד
לכל מי שלא משחק במחשב משחקי תלת מימד, אין שום טעם בכרטיס מסך חיצוני. זה אוכל חשמל ובתמורה עושה רעש.או כרטיס מסך
איזה תשלום חד פעמי יעזור לך כאן? ראוטר טוב?או אינטרנט מהיר
+1לכל מי שלא משחק במחשב משחקי תלת מימד, אין שום טעם בכרטיס מסך חיצוני. זה אוכל חשמל ובתמורה עושה רעש.
אני כיוונתי את דבריי לאוכלוסיית הגיימרים.לכל מי שלא משחק במחשב משחקי תלת מימד, אין שום טעם בכרטיס מסך חיצוני. זה אוכל חשמל ובתמורה עושה רעש.
גיימר זה ממש לא "משתמש ביתי רגיל".אני כיוונתי את דבריי לאוכלוסיית הגיימרים.
בנוסף למעבד יקר יש יתרונות ליוצרי תוכן ועורכים.
אני לא מסכים. גיימר זה לא רק מי שיש לו מחשב של 10000 ש"ח ומשחק ב4K אלא גם מי שיש לו מחשב בן שנתיים שעלה 4000 ש"ח בזמנו ואוהב לשחק במחשב.גיימר זה ממש לא "משתמש ביתי רגיל".
מי אמר מכפלה פתוחה דווקא? אני דיברתי על יותר ליבות כגון ה1950X ליוצרי תוכן כבדים, שדרוג משמעותי מאוד ממעבד i5 לעומת NVME גדול.אז בטח ובטח שnvme יעזור משמעותית יותר ממעבד עם מכפלה פתוחה.
האם אתה יכול להגדיר מה זה "יוצרי תוכן"?בנוסף למעבד יקר יש יתרונות ליוצרי תוכן ועורכים.
אני מתכוון לעורכי וידאו, תלת מימד, וכל מי שמרנדר ולהם מעבד מרובה ליבות עוזר נגיד בפרימייר פרו.אם אתה מתכוון לתוכן ויזואלי [אנימציה, כתיבת משחקים אינטראקטיביים וכו'] מ i5 צפונה ומאיץ גרפי בינוני.
לא צריך כרטיס מסך נפרד בשביל xcom2.ואוהב לשחק במחשב.
חלקנו עדיין חי בדו-מימד, כמו בעולם האמיתי.תלת מימד
ובשביל PUBG?לא צריך כרטיס מסך נפרד בשביל xcom2.
כמובן שכרטיס מסך זה לא חובה לכולם, אבל הרבה מהאנשים שמשתמשים ביותר מרק כרום ואופיס הם גיימרים או עושים דברים אחרים שדורשים כרטיס מסך.חלקנו עדיין חי בדו-מימד, כמו בעולם האמיתי.
על איזה הגדרות xcom 2 רץ לך עם כרטיס מובנה?לא צריך כרטיס מסך נפרד בשביל xcom2.
חלקנו עדיין חי בדו-מימד, כמו בעולם האמיתי.
⌄
⌄
⌄