S Shlomi Z משתמש בכיר הצטרף ב 29/7/18 הודעות 6,131 דירוג 4,978 4/6/19 #1 מחפש אפליקציה או משהו קרוב לזה. שאני אוכל ליצור תיקיות/ז'אנרים, להעלות לענן ומי שמוריד את האפליקציה יוכל להתחבר ולבחור שירים/תיקיות מהמאגר. הכי פשוט לתפעול שניתן [עדיפות לעברית] מישהו מכיר משהו בסגנון?
מחפש אפליקציה או משהו קרוב לזה. שאני אוכל ליצור תיקיות/ז'אנרים, להעלות לענן ומי שמוריד את האפליקציה יוכל להתחבר ולבחור שירים/תיקיות מהמאגר. הכי פשוט לתפעול שניתן [עדיפות לעברית] מישהו מכיר משהו בסגנון?
Yoss משתמש בכיר הצטרף ב 9/8/18 הודעות 4,013 דירוג 4,846 4/6/19 #2 נכתב ע"י Shlomi Z: שאני אוכל ליצור תיקיות/ז'אנרים, להעלות לענן ומי שמוריד את האפליקציה יוכל להתחבר ולבחור שירים/תיקיות מהמאגר לחץ כדי להרחיב... בהנחה שאתה לא יוצר - זה חוקי?
נכתב ע"י Shlomi Z: שאני אוכל ליצור תיקיות/ז'אנרים, להעלות לענן ומי שמוריד את האפליקציה יוכל להתחבר ולבחור שירים/תיקיות מהמאגר לחץ כדי להרחיב... בהנחה שאתה לא יוצר - זה חוקי?
S Shlomi Z משתמש בכיר הצטרף ב 29/7/18 הודעות 6,131 דירוג 4,978 4/6/19 #3 נכתב ע"י Yoss: בהנחה שאתה לא יוצר - זה חוקי? לחץ כדי להרחיב... אני מעביר/אעביר את התמלוגים למי שצריך.
נכתב ע"י Yoss: בהנחה שאתה לא יוצר - זה חוקי? לחץ כדי להרחיב... אני מעביר/אעביר את התמלוגים למי שצריך.
yossik מודרטור הצטרף ב 24/1/15 הודעות 14,205 דירוג 16,451 4/6/19 #4 נכתב ע"י Yoss: בהנחה שאתה לא יוצר - זה חוקי? לחץ כדי להרחיב... +1
yossik מודרטור הצטרף ב 24/1/15 הודעות 14,205 דירוג 16,451 4/6/19 #5 נכתב ע"י Shlomi Z: אני מעביר/אעביר את התמלוגים למי שצריך. לחץ כדי להרחיב... כדי להעביר תמלוגים אתה צריך לחייב את המשתמשים, לגבות מע״מ ולפתוח תיק עוסק.
נכתב ע"י Shlomi Z: אני מעביר/אעביר את התמלוגים למי שצריך. לחץ כדי להרחיב... כדי להעביר תמלוגים אתה צריך לחייב את המשתמשים, לגבות מע״מ ולפתוח תיק עוסק.
S Shlomi Z משתמש בכיר הצטרף ב 29/7/18 הודעות 6,131 דירוג 4,978 4/6/19 #6 נכתב ע"י yossik: כדי להעביר תמלוגים אתה צריך לחייב את המשתמשים, לגבות מע״מ ולפתוח תיק עוסק. לחץ כדי להרחיב... עשיתי זאת. אשמח אם מישהו יוכל לחזור לנושא ולטכס עצה. לא אעז להעלות נושא לדיון שהוא עבירה על החוק.
נכתב ע"י yossik: כדי להעביר תמלוגים אתה צריך לחייב את המשתמשים, לגבות מע״מ ולפתוח תיק עוסק. לחץ כדי להרחיב... עשיתי זאת. אשמח אם מישהו יוכל לחזור לנושא ולטכס עצה. לא אעז להעלות נושא לדיון שהוא עבירה על החוק.
D dror משתמש רגיל הצטרף ב 24/1/15 הודעות 424 דירוג 379 4/6/19 #8 כמה שאני יודע ב Apple Music יש אפשרות ליצור רשימות ולשתף אותם ואתה גם מכוסה לגבי השימוש
S Shlomi Z משתמש בכיר הצטרף ב 29/7/18 הודעות 6,131 דירוג 4,978 4/6/19 #9 נכתב ע"י wake_up: זה כמו spotify לחץ כדי להרחיב... דומה, אבל לא. נכתב ע"י dror: ב Apple Music לחץ כדי להרחיב... שיתוף קבצי MEDIA לא דרך פלטפורמה קיימת. שאני אוכל להעלות את הקבצים, לא מתוך קטלוג של אפל/ספוטיפיי וכו'
נכתב ע"י wake_up: זה כמו spotify לחץ כדי להרחיב... דומה, אבל לא. נכתב ע"י dror: ב Apple Music לחץ כדי להרחיב... שיתוף קבצי MEDIA לא דרך פלטפורמה קיימת. שאני אוכל להעלות את הקבצים, לא מתוך קטלוג של אפל/ספוטיפיי וכו'
Yoss משתמש בכיר הצטרף ב 9/8/18 הודעות 4,013 דירוג 4,846 4/6/19 #10 נכתב ע"י Shlomi Z: שיתוף קבצי MEDIA לא דרך פלטפורמה קיימת. שאני אוכל להעלות את הקבצים, לא מתוך קטלוג של אפל/ספוטיפיי וכו' לחץ כדי להרחיב... שירות שיתוף קבצים סטנדרטי כלשהו? או אולי יוטיוב? תוכל להעלות קבצים בעצמך, והם יכולים להיות זמינים רק דרך קישור שתשתף.
נכתב ע"י Shlomi Z: שיתוף קבצי MEDIA לא דרך פלטפורמה קיימת. שאני אוכל להעלות את הקבצים, לא מתוך קטלוג של אפל/ספוטיפיי וכו' לחץ כדי להרחיב... שירות שיתוף קבצים סטנדרטי כלשהו? או אולי יוטיוב? תוכל להעלות קבצים בעצמך, והם יכולים להיות זמינים רק דרך קישור שתשתף.