בעברית עממית ?פונדמנטלי
בהצלחה!מרווח ביטחון של 50 % מערך המניה.
בעברית עממית ?פונדמנטלי
בהצלחה!מרווח ביטחון של 50 % מערך המניה.
בעברית עממית ?
בהצלחה!
+1אם זה מפריע לך בעין,
יכול פשוט ללחוץ על השם של המשתמש ואז "חסום" ככה זה יחסוך ממך מפח נפש.
מניסיון זה עוזר ואף מקל
המדד הזה באותם המספרים כמו לפני חודש, גם אז הם היו לך מעניינים? המחירים חזרו בסה"כ כחודש אחורה, גם אז שקלת לקנות TQQQ?לאור המספרים המעניינים, חושב לקנות קצת ProShares UltraPro TQQQ
לאור המספרים המעניינים, חושב לקנות קצת ProShares UltraPro TQQQ
(US74347X8314)
רק רוצה לדעת אם יש למישהו ניסיון לא טוב עם התעודת סל הזו מכל סיבה אחרת חוץ מעליות/ירידות מן הסתם.
כמובן לא רואה בזה שום ייעוץ או וואטאבר.
תודות
נקודה טובהגם המספרים בסוף 2019 כלומר לפני פחות מ3 חודשים היו לך מעניינים? המחירים חזרו בסה"כ 3 חודשים אחורה.
גם אז שקלת לקנות TQQQ?
ידעתי שמשהו מסריח שםהשירות לקוחות שלה לא משהו.. פעם התקשרתי אליהם ושאלתי למה יש -5% באדום ליד השם, הם ניתקו לי בלי לתקן
במה זה שונה מכל תזמון שוק אחר?אני לא רואה קטסטרופה שתשפיע על הכלכלה העולמית לעוד הרבה זמן.
הימור כמובן, עם סיכון כמובן. אם אתה חושב השתשואה הפוטנציאלית לא שווה את הסיכון אשמח לדעת את דעתך (באמת).
על איזה מניה אתה מדבר בדיוק? הוכח שמי שנשאר בשוק מרויח יותר וכל נסיונות התזמון כושלים וסתם מבזבז זמן ועצבים.... במיוחד תקף למניות בודדותפונדמנטלי
מרווח ביטחון של 50 % מערך המניה.
אז בוא נניח שאין קטסטרופה ואין קורונה וכו'.אני מאמין (שורש ה"בעיה") שהמדד הזה יחזור לנקודה שבה התחיל הבאלגן אחרי שהסערה תחלוף, ושזה לא יקח הרבה זמן (עדיין מאמין).
אני לא רואה קטסטרופה שתשפיע על הכלכלה העולמית לעוד הרבה זמן.
הימור כמובן, עם סיכון כמובן. אם אתה חושב השתשואה הפוטנציאלית לא שווה את הסיכון אשמח לדעת את דעתך (באמת).
הוא פשוט רוצה לתפוס את הריבאונד של 10% למעלה ולהרגיש שהכה את השוק, ואם הקרן תמשיך לרדת אז הוא יהפוך למשקיע ארוך טווח במדד הממונף.אז בוא נניח שאין קטסטרופה ואין קורונה וכו'.
אתה רואה פה איזה בוננזה? השוק זול לדעתך? שוק נורמלי זה שוק שעולה עשרות אחוזים בשנה שמתייחסים למדד כמו פק"מ בבנק?
אני לא יודע מה התשואה הפוטנציאלית, הסיכון מאידך הוא מטורף, אתה מדבר על למנף מדד שעוד יותר מסוכן מממד רחב.
אבל זה אפשר להגיד בכל זמן נתון, למה לא לפני חודש? כלומר נכון, זה לא יהיה "ריבאונד" זה סתם יהיה עלייה, מה ההבדל?הוא פשוט רוצה לתפוס את הריבאונד של 10% למעלה ולהרגיש שהכה את השוק,
ואת כל הקטסטרופות שהיו בעבר ראית מבעוד מועד?אני לא רואה קטסטרופה שתשפיע על הכלכלה העולמית לעוד הרבה זמן.
נשאל אחרת - אם הייתה לך מכונת זמן שנותנת לך לחזור חודש אחורה ולהשקיע אז את הכסף שיש לך היום, לא היית עושה את זה?אבל זה אפשר להגיד בכל זמן נתון, למה לא לפני חודש? כלומר נכון, זה לא יהיה "ריבאונד" זה סתם יהיה עלייה, מה ההבדל?
זאת בדיוק הבעיה היום. אנשים התרגלו לשוק שרק עולה וכל ירידה היא רק לצורך עלייה גדולה יותר, כך שירידה של כמה אחוזים נתפסת כהזדמנות פז לתפוס את העליה של אותם אחוזים חזרה ומעבר ורצוי ממונף כדי להגדיל את הרווח.שוק נורמלי זה שוק שעולה עשרות אחוזים בשנה שמתייחסים למדד כמו פק"מ בבנק?
ברור.נשאל אחרת - אם הייתה לך מכונת זמן שנותנת לך לחזור חודש אחורה ולהשקיע אז את הכסף שיש לך היום, לא היית עושה את זה?
צריך לקנות קופסאות שימורים. המחסור במוצרים כבר בדרך...עושה רושם שהקורונה רק מתפשטת, ואם עד היום היה נראה שהצעגים בווהאן מספיקים כדי לעצור אותה, עכשיו זה כבר מפושט בהרבה מקומות בעולם, שלא יכולים לנקוט משטר צבאי כמו בסין ומשם זה רק יתפשט יותר מה שיוביל לשיתוק של הכלכלה בעולם (שלאמלדבר על זה שכנראה גם בסין המצב הרבה יותר גרוע מהמדווח)
⌄
⌄
⌄