• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

האם הקריסה הגדולה הגיעה

מצב
הנושא נעול.
אם זה היה חשבון דמו הייתי "קונה" הרבה יותר מ50 מניות טסלה ..
ואני ארגיע אותך, עוד חודש כבר תהיה בשיא חדש

קניתי PUTS על נאסדק. אמכור בעוד יומיים

אני לא יודע איך להסביר את זה, אבל אני חושב שיש לי שניחנתי בכוחות על לתזמן את השוק

האמת שזה גם דיי קל.. תמיד כשיש ירידה חזקה, יהיו עוד כמה ימי ירידה אחריה כי זה כמו כדור שלג ומשקיעים מטומטמים שפועלים מתוך רגש ובגלל "הטרנד"
בזבוז זמן לנסות לתזמן את השוק לדעתי

נתמנף קצת בcall על השוק היום

לא צריך להיות גאון גדול בזה שהשוק צריך קצת תיקון, תיקון בריא כי שנה שלמה ברצף שעולה בצרורות . אז גם לי הייתה הרגשה שיבוא תיקון של בערך 10 אחוז. מעבר לזה למי שבלונג דווקא אמור קצת לשמוח לשפר שערים לקנות בנמוך להגדיל פוטנציאל תשואה.
לעשות שורט זה שיא השיאים של התזמון בפועל כי פעם אחת ילך לך פעמיים שלוש בסוף יתפוס אותך עירום

לא צריך להיות גאון גדול בזה שהשוק צריך קצת תיקון
לא יודע מה הIQ של אותם אנשים אבל מ2012 המון אנשים אומרים את זה.

מעבר לזה למי שבלונג דווקא אמור קצת לשמוח לשפר שערים לקנות בנמוך להגדיל פוטנציאל תשואה.
כלכלית אין בזה שום הגיון. אם יש לי תיק של $200,000 אין שום הגיון לייחל לירידה רק כדי שאוכל להכניס את הכמה אלפים בודדים שלי ב"זול".

כלכלית אין בזה שום הגיון. אם יש לי תיק של $200,000 אין שום הגיון לייחל לירידה רק כדי שאוכל להכניס את הכמה אלפים בודדים שלי ב"זול".
אם אתה מאמין שהתשואה הממוצעת היא ״קבוע״ כלשהו אז בטח שתעדיף שבשלב צבירה (לפחות כל עוד אתה די רחוק מהפרישה) שיהיו ירידות.
אבל אני מסכים שאם אתה לא בטוח שהתשואה הממוצעת היא ״קבוע״ כלשהו אז עדיף לייחל תמיד לעליות.

סוג של אומרים דברים בקשר מאז 2009
אני כמעט בטוח שכל שנה (ואולי כל חודש) אפשר למצוא מישהו שאמר שהשוק בדרך למיתון / קריסה.
זה שבחדשות תשמע רק על אלה שהצליחו ״לחזות״ מיתון / קריסה זה survivor bias.

אני כמעט בטוח שכל שנה (ואולי כל חודש) אפשר למצוא מישהו שאמר שהשוק בדרך למיתון / קריסה.
זה שבחדשות תשמע רק על אלה שהצליחו ״לחזות״ מיתון / קריסה זה survivor bias.
כמובן, לכן לדעתי אין סיבה לחכות לאיזה תאריך מיוחד בשביל לקנות

שאז אפשר מילה טובה לפחות על זה שביום חמישי הזהרתי אותך מנפילה של 10% וצדקתי?

א
לא יודע מה הIQ של אותם אנשים אבל מ2012 המון אנשים אומרים את זה.

אני בלונג 100 אחוז מניות שעולה אני שמח מאוד אבל לא מרגש אותי כל-כך שיורד אני לא עושה שום פעולה. לא מוכר, לא ממנף מחכה שהרעש יעבור וכל הפחדנים למיניהם שיצאו- ישלמו עמלות, מיסים, ינסו לתזמן ויפסידו בדרך ללמעלה כמה אחוזים יפים כמו כל העדר. אם מזמדמנים לי כמה שקלים מחזקק באהבה בשערים טובים הפירות יבואו גם יבואו

שאז אפשר מילה טובה לפחות על זה שביום חמישי הזהרתי אותך מנפילה של 10% וצדקתי?
אנחנו עדיין רחוקים מ-10%. למשל ב-s&p 500 בשיא היינו ב3386~ ואנחנו עדיין רחוקים מ-3047 שייצג 10% ירידה.

כבר לא יעזור לך בשני..
הכל יהיה מתומחר בפתיחה של הpre

אם יהיו עוד חדשות רעות בשלישי אז קניה בשני יכול לעזור לך אחרת אם יהיו חדשות טובות זה יהרוס לך
לדעתי לא תומחר. קניתי בבריטניה. משום מה הפלדיום והרודיום לא מושפעים...

האפוקליפסה התחילה. עוד חודש הזומבים ברחובות רודפים אחרינו.
בלילה אתמול חלמתי שכל מי שנדבק בקורונה ונפטר קם כזומבי ומתחיל להדביק אחרים
משהו מפחיד

האפוקליפסה התחילה. עוד חודש הזומבים ברחובות רודפים אחרינו.
:>
ובנימה רצינית- אתמול עשינו קניות למזווה ולחומרי ניקוי בחשיבה על חוסרים ובידוד.
ניסינו להזכר מתי היתה הפעם האחרונה שעשינו את זה - במלחמת לבנון השניה (מגורים על גבול לבנון). אנחנו מנוסים בתרגולת הזאת אבל הילדים שלנו עוד בשלב שצוחקים עלינו.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
@jenia30, @Nina T , אותי באופן אישי אתם מתסכלים. מה בעצם אתם מנסים להוכיח? שיש לכם כוחות על? כדור בדולח? שיש לכם כישורי ניתוח מדהימים? אם כן, קבלו כפיים. מה אנחנו אמורים לעשות עם המידע הזה? אתם פותחים קרן נאמנות?
גם אם כל ההצלחות שלכם אכן מדהימות וגם אם מימשתם בזמן המתאים, לנו זה בעצם לא עוזר. בשוק יש מיליוני אנשים שמפרסמים את דיעותיהם. בממוצע, חצי צודקים וחצי טועים. אנחנו לא יכולים לדעת מראש מי צודק ומי טועה.
ושוב, זה בהנחה שכל מה שאתם מביאים בפורום כהצלחות זה כל התיק ואין עסקאות שהפסידו שמשום מה, "לא ספרתם" ולא כולל את המזומנים שיושבים בטל כדי להמתין לעסקאות הללו.
לפי מה שהבנתי, אתם בשוק זמן קצר מאד. שנה- שנתיים. זה לא זמן מספיק כדי לאשש את התיאוריות שלכם בשוק גם אם הצלחתם.
ממליצה מאד לשניכם לקרוא את הספר: תעתועי האקראיות של נסים טאלב.

מצב
הנושא נעול.

נושאים דומים

Back
למעלה