זה כסף מספיק גדולאם זה היה חשבון דמו הייתי "קונה" הרבה יותר מ50 מניות טסלה ..
עכשיו אני מתחיל לפחדואני ארגיע אותך, עוד חודש כבר תהיה בשיא חדש
בזבוז זמן לנסות לתזמן את השוק לדעתיקניתי PUTS על נאסדק. אמכור בעוד יומיים
אני לא יודע איך להסביר את זה, אבל אני חושב שיש לי שניחנתי בכוחות על לתזמן את השוק
האמת שזה גם דיי קל.. תמיד כשיש ירידה חזקה, יהיו עוד כמה ימי ירידה אחריה כי זה כמו כדור שלג ומשקיעים מטומטמים שפועלים מתוך רגש ובגלל "הטרנד"
לא יודע מה הIQ של אותם אנשים אבל מ2012 המון אנשים אומרים את זה.לא צריך להיות גאון גדול בזה שהשוק צריך קצת תיקון
כלכלית אין בזה שום הגיון. אם יש לי תיק של $200,000 אין שום הגיון לייחל לירידה רק כדי שאוכל להכניס את הכמה אלפים בודדים שלי ב"זול".מעבר לזה למי שבלונג דווקא אמור קצת לשמוח לשפר שערים לקנות בנמוך להגדיל פוטנציאל תשואה.
לא יודע מה הIQ של אותם אנשים אבל מ2012 המון אנשים אומרים את זה.
אם אתה מאמין שהתשואה הממוצעת היא ״קבוע״ כלשהו אז בטח שתעדיף שבשלב צבירה (לפחות כל עוד אתה די רחוק מהפרישה) שיהיו ירידות.כלכלית אין בזה שום הגיון. אם יש לי תיק של $200,000 אין שום הגיון לייחל לירידה רק כדי שאוכל להכניס את הכמה אלפים בודדים שלי ב"זול".
אני כמעט בטוח שכל שנה (ואולי כל חודש) אפשר למצוא מישהו שאמר שהשוק בדרך למיתון / קריסה.סוג של אומרים דברים בקשר מאז 2009
כמובן, לכן לדעתי אין סיבה לחכות לאיזה תאריך מיוחד בשביל לקנותאני כמעט בטוח שכל שנה (ואולי כל חודש) אפשר למצוא מישהו שאמר שהשוק בדרך למיתון / קריסה.
זה שבחדשות תשמע רק על אלה שהצליחו ״לחזות״ מיתון / קריסה זה survivor bias.
אני מסכים עם זה.כמובן, לכן לדעתי אין סיבה לחכות לאיזה תאריך מיוחד בשביל לקנות
אני בלונג 100 אחוז מניות שעולה אני שמח מאוד אבל לא מרגש אותי כל-כך שיורד אני לא עושה שום פעולה. לא מוכר, לא ממנף מחכה שהרעש יעבור וכל הפחדנים למיניהם שיצאו- ישלמו עמלות, מיסים, ינסו לתזמן ויפסידו בדרך ללמעלה כמה אחוזים יפים כמו כל העדר. אם מזמדמנים לי כמה שקלים מחזקק באהבה בשערים טובים הפירות יבואו גם יבואולא יודע מה הIQ של אותם אנשים אבל מ2012 המון אנשים אומרים את זה.
כלכלית אין בזה שום הגיון. אם יש לי תיק של $200,000 אין שום הגיון לייחל לירידה רק כדי שאוכל להכניס את הכמה אלפים בודדים שלי ב"זול".
אנחנו עדיין רחוקים מ-10%. למשל ב-s&p 500 בשיא היינו ב3386~ ואנחנו עדיין רחוקים מ-3047 שייצג 10% ירידה.שאז אפשר מילה טובה לפחות על זה שביום חמישי הזהרתי אותך מנפילה של 10% וצדקתי?
לדעתי לא תומחר. קניתי בבריטניה. משום מה הפלדיום והרודיום לא מושפעים...כבר לא יעזור לך בשני..
הכל יהיה מתומחר בפתיחה של הpre
אם יהיו עוד חדשות רעות בשלישי אז קניה בשני יכול לעזור לך אחרת אם יהיו חדשות טובות זה יהרוס לך
מילים קלאסיות של מתזמני שוקמשום מה
האפוקליפסה התחילה. עוד חודש הזומבים ברחובות רודפים אחרינו.ואני ארגיע אותך, עוד חודש כבר תהיה בשיא חדש
בלילה אתמול חלמתי שכל מי שנדבק בקורונה ונפטר קם כזומבי ומתחיל להדביק אחריםהאפוקליפסה התחילה. עוד חודש הזומבים ברחובות רודפים אחרינו.
האפוקליפסה התחילה. עוד חודש הזומבים ברחובות רודפים אחרינו.
⌄
⌄
⌄