אני מזמין ועדיין מזמין חבילות מסיןאני בקשר עם הרבה סינים כולל מחוביי ווחאן ואין בעיית מחסור במזון.
כולן הגיעו בנתיים..
אני מזמין ועדיין מזמין חבילות מסיןאני בקשר עם הרבה סינים כולל מחוביי ווחאן ואין בעיית מחסור במזון.
משהו כזה,הוא פשוט רוצה לתפוס את הריבאונד של 10% למעלה ולהרגיש שהכה את השוק, ואם הקרן תמשיך לרדת אז הוא יהפוך למשקיע ארוך טווח במדד הממונף.
חלק הגיעו יותר מהר מבדרך כללאני מזמין ועדיין מזמין חבילות מסין
כולן הגיעו בנתיים..
מוקדם לי מידי וקצת לי מידי לתפוס את הסכין הנופלת הזאת... למרות שאני גם חושב להתמנף קצתמשהו כזה,
וזה עדיין נאסדק, לא איזה מדד חרטא או אסייתי
קצת = 18% ממונף 3, זה לא קצת. אם גם אתה חושב שזה יחזור לקדמותו דיי מהרמוקדם לי מידי וקצת לי מידי לתפוס את הסכין הנופלת הזאת... למרות שאני גם חושב להתמנף קצת
קצת = 18% ממונף 3, זה לא קצת. אם גם אתה חושב שזה יחזור לקדמותו דיי מהר
אני לא יודע על מה אתה מתבסס כשאתה קובע את זה.
אני מתבסס על דיווח של ישראלי שחי בווהאן כרגע, מסוגר בביתו כבר 33 ימים כהגנה מפני החולים והנפטרים בבניין שלו, שמתלונן שחבל שלא רכש יותר מזון כי עכשיו הוא נאלץ להפר את הסגר ולהזמין מזון (תוך טקס טיהור קפדני של מה שנכנס והבגדים שהיו עליהם באותו זמן).
הנה קישור לפוסט שלו בפורום רוטר.
אתה מוזמן לומר לו שהוא מגזים בתיאור שלו של מציאות חייו (ואולי זה גם המצב). אני פשוט לא יודע לקבוע זאת בנחרצות.
שבועיים - אולי. יותר מזה - לא ממש.
+1
אתה צודק שלא היה מחסור ברמה של אנשים לא הצליחו לשרוד - כן בהחלט יש מחסור שלא אפשר לאנשים להתכונן כראוי לבידוד ממושך שימנע את מחלתם, ולכך הוא גם מתייחס בפוסט (ובפוסטים אחרים שלו), כדבר שאילץ אותו לעשות מספר הזמנות של מזון הביתה לאורך הסגר ולפרוץ את ההגנה שעמדה לרשות משפחתו בפני הנגיף.חוסר לא היה.
יש מלא פייק ניוז משם.. פשוט בכמויות..מציע להסתמך על סינים מקומיים או שגרים שנים בעיר ולא על פוסטים של זרים.
בדומה לסיני שיסביר איך זה לחיות בדרום בתקופה של צוק איתן.
נשאר עוד 3 אחוז חביביאני לא סופר לפי הירידה של הממונף, אני סופר לפי הירידה של הנסדאק עצמו (QQQ) ירד רק 6.6%..
אני לא ממש חושב שזה יחזור לקדמותו דיי מהר.. אני חושב שזה יקח יותר זמן מהירידה שהייתה
וגם אין לי ממש הרבה כסף לסכן אז בשביל הקצת שיש לי זה עדיין לא מספיק
פשוט לא שווה את זה
ומי אמר שזה יעצור שם?עכשיו תשאל איך ידעתי שיפול ב10%
תיקנתי לך.יש לי חחחחחחחחחוש בלתי מוסבר..
חחחחחח אתה חי בסרט אחי. זה לא קשה לנחש תמתח קו פיבונאצי תיקון לנסדק בגרף חודשי עליה רצופה מ 7200-9730 עליה של 35% ברצףף 6 נרות חודשיים ירוקים!נשאר עוד 3 אחוז חביבי
עכשיו תשאל איך ידעתי שיפול ב10% ?
יש לי חוש בלתי מוסבר.. אל תגיד זה פוקס, כי אי אפשר לנחש 10% נפילה בפוקס
אבל לא שאלתינשאר עוד 3 אחוז חביבי
עכשיו תשאל איך ידעתי שיפול ב10% ?
יש לי חוש בלתי מוסבר.. אל תגיד זה פוקס, כי אי אפשר לנחש 10% נפילה בפוקס
המגפה השחורה? יש פי 3 מתים מסארס בשבריר תקופה, המשק הסיני מושבת, המשק האיטלקי בדרך... סין היום אינה מה שהייתה בשנות ה2000 היא ספקית מרכזית לכל העולם. אין תרופה, אין חיסון. בל נשכח שהוירוסים התפתחו. ייקח שנה לפחות עד שיהיה חיסון ואגב לסארס מעולם לא נמצא חיסון. ובל נשכח את עולם טיסות הלאו קוסט שהתפתח מאז שנות ה2000. יש מצב שיש המונים ששהו במזרח או באיטליה ויושבים ללא סימפטומים כמו פצצת זמן.אבל גם הקורונה זה מצב פתאומי וזמני, כמו הרבה אירועים פתאומיים ובלתי צפויים מהעבר.
הרי העולם לא אדיש למצב.. הרפואה לא אדישה למצב.. בחודשים הקרובים (אולי אפילו פחות) חיסון לקורונה יפותח והכל יחזור לנורמל.
אני יכול להבין את הסיבה שבגללה מכרת את החלק הזה מהתיק.. זה גם מניות של חברות בודדות ולא קרן מחקה מדד.
החברות הגדולות לא אדישות למצב.. וכולן ידאגו שלא יפסידו ולא יפשטו רגל. אז עכשיו יהיו ירידות בגלל בהלה, אבל זה זמני..
הצבע הירוק יחזור והחיוך של כולם יחזור
אני מושקע בקרן מחקה מדד (S&P) ובאג"ח ממשלה, ואני לא חושב שיש לי סיבה לשנות את תמהיל התיק או בכלל למכור.
המגפה השחורה? יש פי 3 מתים מסארס בשבריר תקופה, המשק הסיני מושבת, המשק האיטלקי בדרך... סין היום אינה מה שהייתה בשנות ה2000 היא ספקית מרכזית לכל העולם. אין תרופה, אין חיסון. בל נשכח שהוירוסים התפתחו. ייקח שנה לפחות עד שיהיה חיסון ואגב לסארס מעולם לא נמצא חיסון. ובל נשכח את עולם טיסות הלאו קוסט שהתפתח מאז שנות ה2000. יש מצב שיש המונים ששהו במזרח או באיטליה ויושבים ללא סימפטומים כמו פצצת זמן.
מצד שני יש שאומרים שכשהקיץ יגיע- זה יעלם, כמו שפעות רבות
להבנתי באיראן חם ויש שם מתים.
ייתכן והקצב באמת יורד בסין, שיש איזו תקופת הבשלה ורגיעה שתבוא עתה על איטליה.
עם זאת, השבתה בקוריאה , סין, אסיה, איטליה וכ"ו שהמשק שובת, האם ניתן לתמחר זאת בירידות של 3-4%? אני לא יודעת. מעניין להכין איזה תרחיש כמותי של מה זה אומר שחודש-חודשיים הכלכלה השנייה בעולם מושבתת, מה הפגיעה בצמיחה.
לגבי התפתחות הרפואה, גם בבתחילת המאה ה20 היו בטוחים שמצויים בשיא ההתקדמות הרפואית ונקטלו כ100א איש בשפעת הספרדית. זו כמות גבוהה מאלו שמתו במלחה"ע ה1.
דבר ראשון בריאות לכל הסולידים.
התיאוריה שלי, היא שהרבה כסף כעת מצוי לא בהכרח בקרנות ענק ואלגו.
ב2019 נפתחו הרבה אפליקציות ללא עמלות כלל,
לתחושתי העליות האופוריות הללו מסוף 19 ואילך הונעו מאנשים פשוטים שקנו איזה מותג שהם מכירים.
אם יש הרבה "כסף חדש", ההתנהגות תהיה גם יותר היסטרית ולכן לדעתי תהיינה ירידות עמוקות לתקופה קצרה. לא חושבת שיהיה V כמו בסוף ינואר.
כל הכסף החדש , ייתכן ולא יחזור מהר. אם הכנסת בפברואר ויצאת בהפסד, יש תחושה של "לא רוצה לקחת יותר סיכונים"
קטונתי ובאמת העיקר הבריאות
⌄
⌄
⌄
העיקר לשטוף ידיים.בקיצר כולנו הולכים למות
היה נעים להכיר חברים!