ITS
משתמש רגיל
- דירוג
- 363
מסכים איתך @גילגמש
אני חושב שהבעיה היא שיש לא מעט אנשים שמגלים ש"המטבח חם מדי בשבילם" רק כאשר הם כבר עמוק בתוךטריטוריית הירידות/הפסדים (מימושים או על הנייר).
אני לשמחתי/צערי (תלוי בפרספקטיבה) לא קרוב לגיל פרישה ולכן כנראה הבטן שלי מפתיעה אותי בחוזקתה לנוכח הירידות (גם אני חושב אגב שהן לא ממש רציניות ודי זמניות).
זה מבחינתי מביא את כל סיפור הקורונה הזה להתכנס לכך שזו פשוט חוויה שמלמדת אותי יותר מהכל ו"על אמת" את העמידות שלי ורמות הסיכון שלי וזה שיעור גדול שאקח להמשך (לטוב ולרע), גם אם המחיר הוא חוסר נוחות זמני סביב העניין והתקופה הזו.
האמת,
חבל לי שאין לי כרגע מזומן זמין ופנוי...
והדבר שהכי מעניין אותי:
אחרי שנגיע לתחתית... (זאת אומרת הנקודה שמפסיקים לרדת ומתחילים לטפס חזרה...)
כמה זמן ייקח עד שנחזור חזרה לרמות שהיו לנו כאן לפני הקורונה?
איזה סוג של טיפוס בחזרה לפסגה יהיה לנו כאן?
מה דעתכם?
אני חושב שהבעיה היא שיש לא מעט אנשים שמגלים ש"המטבח חם מדי בשבילם" רק כאשר הם כבר עמוק בתוךטריטוריית הירידות/הפסדים (מימושים או על הנייר).
אני לשמחתי/צערי (תלוי בפרספקטיבה) לא קרוב לגיל פרישה ולכן כנראה הבטן שלי מפתיעה אותי בחוזקתה לנוכח הירידות (גם אני חושב אגב שהן לא ממש רציניות ודי זמניות).
זה מבחינתי מביא את כל סיפור הקורונה הזה להתכנס לכך שזו פשוט חוויה שמלמדת אותי יותר מהכל ו"על אמת" את העמידות שלי ורמות הסיכון שלי וזה שיעור גדול שאקח להמשך (לטוב ולרע), גם אם המחיר הוא חוסר נוחות זמני סביב העניין והתקופה הזו.
האמת,
חבל לי שאין לי כרגע מזומן זמין ופנוי...
והדבר שהכי מעניין אותי:
אחרי שנגיע לתחתית... (זאת אומרת הנקודה שמפסיקים לרדת ומתחילים לטפס חזרה...)
כמה זמן ייקח עד שנחזור חזרה לרמות שהיו לנו כאן לפני הקורונה?
איזה סוג של טיפוס בחזרה לפסגה יהיה לנו כאן?
מה דעתכם?