• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

תחושת ביטחון מדיירים עתידיים

• פותח הנושא פותח הנושא hommie
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
אני לא חושב שזה רלוונטי, היה לי חשוב להדגיש שערב הוא לא חותמת גומי ובשעת חירום הוא מעורב. אם יש לך חבר שאתה סומך עליו הסיכון קטן אבל לא אפס.
אני מדבר על מקרים בהם החבר נופל על בעל דירה קקה שתובע אותו על נזקים כספיים כאלו ואחרים, ובמקרה כזה הערב הוא אכן פורמלי כי השוכר יקח על עצמו כל תשלום שייפסק נגדו.
בשביל לסתור את טענתי, אתה מציג דוגמא של עובד שחתם ערבות לבוס שלו, אשר הפך את הדירה למעבדת סמים...
יש לי חברים קרובים, לאף אחד מהם לא הייתי חותם ערבות וגם לא הייתי מבקש
יש אנשים שאני סומך עליהם עם החיים שלי. כל אחד כמובן מוזמן לעשות מה שהוא רוצה.

אבל זה רק בישראל ככה.
לפי מה שאני שומע על שכירות במדינות מערביות, ככל ששוק השכירות משוכלל יותר (לרבות מעורבות של חברות להשכרה וחברות לבדיקת שוכרים) וככל שמדובר בנכס באזור מבוקש יותר, הדרישות מהשוכרים הרבה הרבה יותר נוקשות ומקיפות ממה שנהוג היום בישראל לפחות ביחס לחשיפת מצבם הכלכלי, אם לא גם לבטוחות. זה מבאס, אבל זו המציאות.

במקום להתבצר בתחושת חוסר הוגנות על כך שאין לך ערבים או על החשיבות המופרזת לדעתך שבעלי דירה מייחסים לערבות, תתחיל לחשוב בכיוונים שהוצעו לך ולמנף את החסכונות והתזרים החיובי שיש לך, ליצירת בטוחה שתתן לך עדיפות על שוכרים אחרים ואולי אף הנחה בשכר דירה ולעגן בחוזה הוראות לשמירת הערך שלה ואיך ממשים אותה - אפילו אם זה יעלה טיפה (למשל חשבון נאמנות אצל עו״ד שישחרר כספים או רק בהסכמה/צו של בית משפט ואז זה בדיוק כמו ערבים או במנגנון דומה יותר לצ׳ק בנקאי/ערבות בנקאית).

אתה ממילא תחפש או תתן עדיפות לשכירות ארוכת טווח, תאמין לי שבעלי דירה מאד יעריכו מישהו שמציע מנגנון של בטוחה מהסוג הזה ולדעתי גם יתנו לשוכר כזה עדיפות.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.

נושאים דומים

Back
למעלה