יוסי מערוף
משתמש רגיל
- דירוג
- 875
עצה.. אל תתחילי..חלום ישן לרוץ
הייתי שם. בסוף תדרדרי למרתון.
תצטרכי שעון דופק, להירשם למרתון טבריה, לרוץ מרתונים בחו"ל.. לעשות חיים.
בשביל מה זה טוב?
עצה.. אל תתחילי..חלום ישן לרוץ
אם את באזור תל אביב תנסי את הקרוסבי קרו. קבוצה חינמית חברתית. יכול לקשר אותך אותך עם מישהו משם.שווה נסיון, תודה!
הוא כתב 1400 ש"ח לחודש, מעריכה שמדובר על 4 פגישות * 350 ש"ח שזה התעריף המקובל (בצד הנמוך) לשעת פסיכולוג בשוק הפרטי.יחסית הרבה לפסיכולוגית לא ?
יש פרטיות גם ב 450 500
נשמע סופר מוגזם.ועד בית. משלמת 450
אתה טועה ומטעה..עצה.. אל תתחילי..
הייתי שם. בסוף תדרדרי למרתון.
תצטרכי שעון דופק, להירשם למרתון טבריה, לרוץ מרתונים בחו"ל.. לעשות חיים.
בשביל מה זה טוב?
גשם? אז???אתה טועה ומטעה..
ואז ירד גשם או שקר כלשהו, ומאז לא רצתי.
כנראה פה הפער.זה היה כיף![]()
הם לא אשמים שהם בני 70 פלוסועד בית. משלמת 450 והם עוד רוצים להעלות (ולא אין בריכה או חדר כושר, יש מעלית גינה מטופחת ו...זהו). אם מישהו יודע איך משכנעים 9 שכנים כולם מעל גיל 70 לעבור על דוח ההוצאות של הבנין בלי לקחת את ועד הבית ובלי להסתבך בסכסוכי שכנים אשמח לשמוע.
לא רואה מה הבושה פה, פעם קונים גבוהה פעם קונים נמוך...קניתי את spy
בשער 293$
+עמלת מינימום של 8$
1. מבקשים מוועד הבית לפרסם דו"ח הכנסות והוצאות.אם מישהו יודע איך משכנעים 9 שכנים כולם מעל גיל 70 לעבור על דוח ההוצאות של הבנין בלי לקחת את ועד הבית ובלי להסתבך בסכסוכי שכנים אשמח לשמוע.
מי שמרויח מספיק יכולה להתרכז רק בהשקעות ולא בחיסכון אכןרשימת הפשעים הפיננסיים שלי בלתי נגמרת בהשוואה לחברי הפורום. אני גרה במרכז ת"א, הולכת ברגל לעבודה אבל מחזיקה רכב יקר רק בגלל שאני אוהבת לנהוג. אני אוכלת בחוץ רוב הזמן, מעשנת כל מיני דברים וגם משחקת סנוקר.
ברור לי שאני יכולה לחתוך את ההוצאות שלי, לחסוך משמעותית יותר ולהקדים את הפרישה שלי בכמה שנים, אבל לא בא לי.
לי בד"כ יש 2-3 בקבוקים במקביל. 1 איכותי ועוד שניים פשוטים יותר.יש לנו וויסקי כמעט באופן קבוע בבית. רק אני שותה כוסית מידי פעם ולאורחים.
קונה בדר''כ 120-150 ש''ח ומחזיק ל2-3 חודשים.
⌄
⌄
⌄
| פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
|---|---|---|---|---|
| י | מנגנון לשעון קיר | אוף טופיק | 1 | |
|
|
ספורט בייתי - מתח קיר | אוף טופיק | 1 | |
| מ | איך מתגברים על הבושה העמוקה בלהגיד שאינך עובד? | פרישה מוקדמת והחיים שאחריה | 106 |