מתכנת
מודרטור
- הצטרף ב
- 10/2/16
- הודעות
- 9,672
- דירוג
- 8,874
נראה לי שהקונטקסט קצת נאבד אחרי כמה עמודים, הגבתי להצעה שלך להשתמש בכסילפון כדי להיות מוגן מפגסוס.ודאי. המחיר בשמירה על הפרטיות הוא ויתור על מנעמי הרשת.
נראה לי שהקונטקסט קצת נאבד אחרי כמה עמודים, הגבתי להצעה שלך להשתמש בכסילפון כדי להיות מוגן מפגסוס.ודאי. המחיר בשמירה על הפרטיות הוא ויתור על מנעמי הרשת.
פרקליטי נתניהו משוכנעים
כי החברה יכולה גם לעדכן את פגסוס.עוד לא הבנתי מה הבעיה של היצרניות לחסום את הבאג?
אם אני לא טועה עובד ממורמר כבר ניסה למכור את פגסוס בדארקנט. נחש מי היה הקונה הפוטנציאלי שגרם לכך שהסיפור הסתיים (רמז: ההודעה הקודמת שלי בשרשור).לא קראתי את השרשור הענק ולכן לא יודע אם דיברו על זה, אבל מה שהכי מטריד אותי זה מה קורה (אם זה כבר לא קרה) אם וכאשר פגסוס תדלוף לdarknet או בתכלס גם לטורנט וכו'...
אז כל ילדון יוכל להשתלט מרחוק על מי שבא לו ולגנוב לו מידע ומשם השמיים הם הגבול איזה גישה אפשר לקבל עם זה לחיים של בן אדם.
כמו שאני מכיר את האינטרנט AKA המערב הפרוע (ועדיין לא דיברנו על הdarknet בכלל) זה רק עניין של זמן עד שזה ידלוף לאנשהו גם בחינם...מפחיד אותי ממש..אם אני לא טועה עובד ממורמר כבר ניסה למכור את פגסוס בדארקנט. נחש מי היה הקונה הפוטנציאלי שגרם לכך שהסיפור הסתיים (רמז: ההודעה הקודמת שלי בשרשור).
ברגע שזה ידלוף לכך דיכפין יהיה קל מאוד ליצרנים לחסום את הפירצה.כמו שאני מכיר את האינטרנט AKA המערב הפרוע (ועדיין לא דיברנו על הdarknet בכלל) זה רק עניין של זמן עד שזה ידלוף לאנשהו גם בחינם...מפחיד אותי ממש..
מה לגבי אנשים שמשתיקים אותם כי הם לא מיישרים קו עם הנרטיב "הנכון" ולא משנה כמה השכלה/ידע/ניסיון/מוניטין בינלאומי יש להם? מה זה עושה לבריאות הנפשית שלהם, לקריירה, למעמד בציבור?
אז בסדר בינתיים הם לא יכולים לזרוק אותך לכלא. חכה קצת. מוסקבה לא נבנתה ביום אחד.
מה הכוונה "אי אפשר"?
ברמת החוק בוודאי שאפשר - החוקה האמריקינית (למשל) אוסרת על הממשל להגביל את חופש הביטוי,
היא לא מחייבת שום גוף פרטי לתת לך במה (וטוב שכך).
אתה אפילו לא לקוח שלהן.
פוסט קלאסי.@גרהם יישר כח על ההגנה המערכת בכל מחיר ועל לקיחת הצד הלא נכון גם כאן.
רוב אזרחי ישראל מספיק מטומטמים כדי לא להבין את חומרת האירוע, וזה בחלקו בזכות הטעיות והסחות דעת מהסגנון הזה
משעשע למדי שכל אחד לוקח את זה לכיוון אחר, פרקליטי נתניהו משוכנעים שנעשה שימוש לא חוקי במסגרת רדיפה פוליטית ואילו משתתפי ומובילי מחאת בלפור משוכנעים שנעשה בזה שימוש נגדם.
מרוב שאנשים התרגלו שכל דבר שקשור למערכת אכיפת החוק קשור לכןביבי לאביבי, כבר לא רואים שיש אינטרסים אחרים שפועלים בנושאים האלו.זה לא עניין של שכנוע, באמת נעשה שימוש לא חוקי באמצעי ריגול לצורך רדיפה פוליטית ובאמת נעשה שימוש לא חוקי באותם אמצעים נגד מפגינים. זה לא סותר אחד את השני, רק מוכיח שהמשטרה לא פועלת בשליחות אף אחד מלבד עצמה ושהדבר האחרון שמעניין אותה זו איזו מילה יוונית שלומדים בשיעורי אזרחות. כמאמר הבדיחה, משטרת ישראל הגיעה למקום השני בתחרות, המשטרה הטובה בישראל.
זה לא עניין של שכנוע, באמת נעשה שימוש לא חוקי באמצעי ריגול לצורך רדיפה פוליטית ובאמת נעשה שימוש לא חוקי באותם אמצעים נגד מפגינים. זה לא סותר אחד את השני, רק מוכיח שהמשטרה לא פועלת בשליחות אף אחד מלבד עצמה ושהדבר האחרון שמעניין אותה זו איזו מילה יוונית שלומדים בשיעורי אזרחות. כמאמר הבדיחה, משטרת ישראל הגיעה למקום השני בתחרות, המשטרה הטובה בישראל.
קראתי ה כ לגם לא קראת הכל
"אם"במילים פשוטות: אם המשטרה או כל גורם אחר פעלו בניגוד לדין
הוא לא המלך שלי. הוא פוליטיקאי חלש שגידל את הדיפסטייט תוך כדי צעקות של אנשים כמוני, כשהצד השמאלי של המפה מוחא כפיים ומלגלג עלינו וטוען שאין דיפסטייט. נשמע קצת מצחיק לטעון את זה היום.רק בהקשר למלך
לדעתי אין אף נושא חמור ודחוף יותר היום במדינת ישראל. אנחנו ממש על הקצה וצריך נס כדי למשוך אותנו לא ליפוליש כמה כשלים חמורים יותר וחשובים יותר
ואחר כך אתה טוען שאנשים אחרים הופכים את הסיפור לכן ביבי לא ביביהרשימה לכאורה מריחה חזק מפוליטיקה
אני לא סגור לגביי ios, אבל לפחות באנדרואיד אין חובה לעדכן גרסא, יש הרבה אנשים בלי מודעות שלא מעדכנים...כל אלו יכולים להיות חשופים תקופה ארוכה.ברגע שזה ידלוף לכך דיכפין יהיה קל מאוד ליצרנים לחסום את הפירצה.
תקרא על הפירצה המתוחכמת למכשירי אפל - הכל הסתכם בכך שהמכשיר מקבל קובץ בסיומת gif וישר מתחיל לטעון אותו בלי לוודא שאכן מדובר בgif, ואז מנצל באג אבטחה עתיק בפורמט pdf שמייצר stack overflow.
אם פגסוס הייתה מצויה בהיקף נרחב, מהנדסי אפל היו יכולים בקלות לזהות את הפירצה.
לאפל לקח שנים רבות עד שהבינו מהיכן הפריצה מגיעה. התיקון אמור להיות ברמה של כמה שורות קוד.
אשמח אם תשתף. אתה כבר יודע למי פרצו, למה פרצו, מי הינחה ומי ידע ומה הטענות ללגיטימיות של הפעולות של מי שעשה אותן?"אם"
ברור. כולם חושבים עצמאית. ואיכשהו גם כשהוא קשור בעקיפין וברור שהוא לא העיקר, יש אנשים שנדהמים שיש עוד פנים לסיפור ולמה מדברים עליהם ולא עליו.הוא לא המלך שלי.
נכון. תתפלא, יש עוד פוליטיקאים מושחתים ורשלנים חוץ מביבי. אבל נדמה לי שאתה עוצם עיניים כשאתה מציג את הכשל ככזה של המשטרה בלבד.ואחר כך אתה טוען שאנשים אחרים הופכים את הסיפור לכן ביבי לא ביבי
והנה הסכמנו. ברלב תפקד רע וגם במפלגה שלו אומרים את זה.לא מבין למה אנשים כל כך מתעקשים לייצר מסך עשן כשהמדינה שלהם עולה בלהבות. המשטרה ברוך השם לא בחלה בכלום ותוקפת מימין ומשמאל וגם סתם כל מה שזז. לא חושב שגם פה צריכים להפוך את זה לימין ושמאל, וזה ממש מעציב שפוליטיקאים מה"מרכז הממלכתי"(בר לב?) קופצים באופן פבלובי להגן על מי שממש אסור להגן עליו עכשיו
לא מסכים עם זה בכלל.מרוב שאנשים התרגלו שכל דבר שקשור למערכת אכיפת החוק קשור לכןביבי לאביבי, כבר לא רואים שיש אינטרסים אחרים שפועלים בנושאים האלו.
⌄
⌄
⌄
לגבי עד המדינה, מה שכתבת לא נכון.(לכאורה פרצו למכשירים של אזרחים תמימים שלא חשודים בכלום רק בשביל לייצר מנופי לחץ או יותר נכון להצמיד סכין לגרון על מקורבי נתניהו שיחתמו על הסכמי "עד מדינה") מדובר בנסיון הפיכה פר אקסלנס.