אני לעולם לא אביע דעה נחרצת בנושא אם אני חושב שאני לא מבין בו מספיק. גם בשרשור הזה תראו שיש שאלות מהותיות שאני כל הזמן כותב שאני לא יודע עליהן את התשובה. אלה השאלות שהדיון עליהן יהיה מעניין מאוד. במקום זאת כל מני אנשים מתווכחים איתי כל הזמן על השאלה האחת בנושא הזה שאני יודע עליה את התשובה בוודאות. והם גם חוזרים כל הזמן על אותם טיעונים שכבר עניתי עליהם או כותבים דברים לא קשורים. להמשיך לדון על זה לא משרת שום מטרה מועילה. מה שניסיתי כל הזמן זה לדון על השאלות שעליהן אני לא יודע את התשובה.@Leo1
עד כמה היית אומר שאתה מבין בלמידת מכונה/למידה עמוקה איך רשתות נוירונים עובדות וכו?
יש לי רקע בנושא הזה ספציפית, אבל זה בכלל לא העניין. אני לעולם לא אכתוב דברים סתם. גם בנושא הקורונה, ששם דווקא אין לי רקע פורמלי, כתבתי מהתחלה. וצדקתי. לעומת זאת היו לא מעט פרופסורים לנגיפים ומגפות שטעו.(היו בהתחלה מחלוקות רציניות בכמה נושאים בעניין הקורונה. מצאתי את עצמי אפילו מתווכח עם פרופסור למגפות בשני נושאים. בשניהם אני צדקתי והוא טעה. אבל היו גם לא מעט פרופסורים עם דעה דומה לשלי בשני הנושאים. זה לא שכולם טעו.)
אני מאמין בלהבין דברים ולהתייחס לתוכן ולא למי אומר אותם.
גם אני יכול לטעות בדברים מסויימים. חזיתי שפוטין יאבד את השלטון תוך שנה וקצת מתחילת המלחמה ורוסיה תפסיד. טעיתי בזה. שם אבל זאת הייתה הערכה. היו משתנים שהיה לי קשה לחזות. כאן זה סיפור אחר לגמרי ואני לא טועה כי המסקנה פשוט ברורה לוגית. פשוט אין שום דרך שזה לא נכון.
נערך לאחרונה ב: