123W
משתמש בכיר
- דירוג
- 7,523
אשתו של הדוד שלי נפטרה משפעת. כמו גם, סבא של קולגה שלי, ממש לאחרונה.עוד סוג של שפעת
אשתו של הדוד שלי נפטרה משפעת. כמו גם, סבא של קולגה שלי, ממש לאחרונה.עוד סוג של שפעת
תנחומי... אתה נכנס להסגר כל פעם שיש שפעת?אשתו של הדוד שלי נפטרה משפעת. כמו גם, סבא של קולגה שלי, ממש לאחרונה.
יכלנו למנוע לפני חודש.אני לא חושב שיש מישהו שבאמת חושב שניתן עוד למנוע את ההתפשטות של המחלה באוכלוסיה הכללית, רק להאט את הקצב כדי למנוע קריסת מערכות הבריאות.
אני לא מבין אותך...אני באמת לא מבין אותך...
תודה, אבל לא כזה חבל.חבל ש @ביולוג ירושלמי התייאש מלהגיב פה....
יכלנו למנוע לפני חודש.אני לא חושב שיש מישהו שבאמת חושב שניתן עוד למנוע את ההתפשטות של המחלה באוכלוסיה הכללית, רק להאט את הקצב כדי למנוע קריסת מערכות הבריאות.
הוירוס פחות מדבק משפעת וגם לא מדבק אם אין תסמיניםאז פה זה קצת יותר משפעת קשה מכיוון שגם קצב ההידבקות הרבה יותר גבוה, עקב היעדר תסמינים בימים הראשונים של המחלה.
בישראל ,בלי היסטריה לא יתייחסו להמלצות.תגיד אדם, גם בשפעת את נשאר בהסגר???
תבינו, זה עוד סוג של שפעת, לא יותר לא פחות, ההיסטריה פה מיותרת.
בוודאי שכן. אני שוכב במיטה בתנוחה עוברית ומחכה למוות, ושותה תה חם. לפעמים אני בוכה לאמא שלי, שתכין לי מרק עוף.האם אתה נכנס להסגר שיש לך שפעת?
בוודאי, מה השאלה בכלל, לא אלך לעבודה, לא לאירועים ולא לשום מקום שאנשים עלולים להידבק ממני,האם אתה נכנס להסגר שיש לך שפעת?
זה מ confirmed cases ... זה, ככל הנראה, משמעותית מעל הקטלניות לאחר חשיפה...אחוז התמותה כנראה שהתחדד למעלה, מ-2% עד 3% יותר לכיוון של 4%, כמובן תלוי על איזה חתך אוכלוסיה מדובר.
הוירוס פחות מדבק משפעת וגם לא מדבק אם אין תסמינים
First, COVID-19 does not transmit as efficiently as influenza, from the data we have so far.
With influenza, people who are infected but not yet sick are major drivers of transmission, which does not appear to be the case for COVID-19
מדברים על זה בחדשות, אין הגבלות מסע, או הנחיות מיוחדות.בישראל ,בלי היסטריה לא יתייחסו להמלצות.
מה מצב הפניקה בספרד?
שטויות. לצערי הגוף שהיה אמור לרכז את המאבק בהתפשטות הנגיף בעיקר מפיץ Fake News. הם גם טענו בהתחלה שזה בכלל לא עובר מאדם לאדם.הוירוס פחות מדבק משפעת וגם לא מדבק אם אין תסמינים
First, COVID-19 does not transmit as efficiently as influenza, from the data we have so far.
With influenza, people who are infected but not yet sick are major drivers of transmission, which does not appear to be the case for COVID-19
הוירוס פחות מדבק משפעת וגם לא מדבק אם אין תסמינים
כי התייחסתי רק למישהו שכתב שזה יותר מדבק.למה אתה בוחר לצטט רק את מה שמתאים לך לאג׳נדה?
מדברים על זה בחדשות, אין הגבלות מסע, או הנחיות מיוחדות.
לא ביטלו לימודים.
פה עד כמה שידוע לי היו 165 מקרים ידועים של הוירוס, שני מתים מסיבוכים, שניהם אחד בן 82 והשני גם משהו באזור נדמה לי.באיטליה סגרו את כל בתי הספר והאוניברסיטאות במדינה.
מניחה שזה כמה מליוני ילדים...
⌄
⌄
⌄
כי התייחסתי רק למישהו שכתב שזה יותר מדבק.
אין לי אג'נדה, אני לא ארגון.
| פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
|---|---|---|---|---|
| ש | נגיף בעולם, מיתון בישראל | שוק ההון | 14 | |
|
|
עקב נגיף הקורונה: איזה מניות\מדדים ירדו ? | שוק ההון | 11 |