אחד שלא יודע
משתמש רגיל
- דירוג
- 1,246
כנראה שיש לך אם אתה מצליח להגיב כאן...אז אתה אומר שאשכרה צריך לראות חדשות? אין לי שום אמצעי לצפייה בערוצי הברודקסט הישראלים..
כנראה שיש לך אם אתה מצליח להגיב כאן...אז אתה אומר שאשכרה צריך לראות חדשות? אין לי שום אמצעי לצפייה בערוצי הברודקסט הישראלים..
אני אף פעם לא רואה....אז אתה אומר שאשכרה צריך לראות חדשות? אין לי שום אמצעי לצפייה בערוצי הברודקסט הישראלים..
באיזה מחיר?אני כבר חודש טוען שהיינו צריכים לסגור את הגבולות מכל המדינות ,ולהקים מתחם בידוד בנגב לכל ישראלי שחוזר לחודש שלם.
יכלנו להיות המדינה שמנצחת את הקורונה.
ענית לעצמך.
רופא צריך הגנה, וצריך רובוט שישמור עליו ויבקר במקומו.
עובד קבלן זה עוד אחד. אז אפשר לזלזל בו.
סה"כ עובד קבלן. מה, הוא לא רופא הרי...
פשוט לא ייאמן. מה הבעיה שרובוטים יביאו אוכל? למה רופא יכול להיות מוחלף ע"י רובוט אבל עובד קבלן שמביא אוכל לא?
כי האחד שווה יותר מהשני? אז בואו נלך על שיטה אחרת. מי שלא תורם ואין ממנו אינטרס למדינה לא שווה בכלל לטפל בו. מה הבעיה? נלך צעד קדימה.
כן, יש מסתבר שיש.כנראה שיש לך אם אתה מצליח להגיב כאן...
לא גבוה במיוחד.באיזה מחיר?
המחיר להפסקת טיסות הוא אדיר, אבל אם אתה צודק וממילא העולם בדרך לשם, אז אכן אפשר להקדיםלא גבוה במיוחד.
תוך חודש גם ככה יפסיקו טיסות בין מדינות.
באיטליה יש 20 חולים, והסינים טוענים שתקופת הדגירה יכולה להגיע ל27 יום.
ערוץ כאן מעלה את מהדורת החדשות שלו ליוטיוב כל ערב. ככה שתוכל לראות שם ולהגיע בדיוק לקטעים שאתה צריךכן, יש מסתבר שיש.
התכוונתי שאין לי מנוי לשירות טלוויזיה ברודקאסט, והחתולים שברו את האנטנה של עידן+.
טוב. זה נראה מאוד חובבני השקף עם סלוטייפ על הפנים והמסיכות נייר. ובכלל כל הפרוצדורה.
חולה אחד שם, והם כולם ידבקו... חליפות לחץ חיובי? מסיכות נורמליות? חיטוי? אי אפשר לבקש מצה"ל חליפות לטיפול בנשק כימי?
כאילו... אם חס וחלילה יהיה ישראלי חולה אבולה נראה לי כדאי לברוח.....
אם הווירוס יגיע לכל המדינות אז הטעם להפסיק טיסות בין מדינות יורד לאפס.המחיר להפסקת טיסות הוא אדיר, אבל אם אתה צודק וממילא העולם בדרך לשם, אז אכן אפשר להקדים
יש הבדל בין 2 נדבקים למיליון. מעבר לכך, כל מדינה תסמוך על הבידוד שלה ולא תמהר להכניס סיכונים חדשים.אם הווירוס יגיע לכל המדינות אז הטעם להפסיק טיסות בין מדינות יורד לאפס.
וספויילר - הווירוס יגיע לכל המדינות.
באמת נראה שכל הניסיונות לבודד זה סוג של כסתח שהנתינים יראו שהשלטונות עושים משהו.אם הווירוס יגיע לכל המדינות אז הטעם להפסיק טיסות בין מדינות יורד לאפס.
וספויילר - הווירוס יגיע לכל המדינות.
כאילו מנסים שזה יופץ בכוונה.באמת נראה שכל הניסיונות לבודד זה סוג של כסתח שהנתינים יראו שהשלטונות עושים משהו.
משהו לשקול (לפחות ברמה בסיסית).יש כאן preppers בקהל?
שוקל ברצינות להתחיל לאבזר את המזווה
היית שולח את הילד שלך לכיתה בה יש חולי קורונה?באמת נראה שכל הניסיונות לבודד זה סוג של כסתח שהנתינים יראו שהשלטונות עושים משהו.
אם יש לי תסמינים להתאבד כבר עכשיו?נראה לי שה- 11 שחזרו מהספינה ונמצאים בבידוד זו הדאגה האחרונה שלנו...
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5682188,00.html
⌄
⌄
⌄
כן. לפני כן תקנה אופציות פוט על מניה, סע למפעל שלה, תשתעל על כל עובר ושב ותגיד לו "ני האו".אם יש לי תסמינים להתאבד כבר עכשיו?
| פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
|---|---|---|---|---|
| ש | נגיף בעולם, מיתון בישראל | שוק ההון | 14 | |
|
|
עקב נגיף הקורונה: איזה מניות\מדדים ירדו ? | שוק ההון | 11 |