מזה אני בדיוק מוטרד, הפצה של הוירוס מתוך פאניקה.לדבריה, כל מי שיכול, ברח.
מעניין כמה אנשים שנדבקו לפני שעשו את הביקורות, טסו מחוץ למקום?
מזה אני בדיוק מוטרד, הפצה של הוירוס מתוך פאניקה.לדבריה, כל מי שיכול, ברח.
למשל בת הזוג שלי כבר שבוע בבית.
שוב משמועות, מאות אנשים עם סימפטומים ברחו מהעיר.מזה אני בדיוק מוטרד, הפצה של הוירוס מתוך פאניקה.
מעניין כמה אנשים שנדבקו לפני שעשו את הביקורות, טסו מחוץ למקום?
זה לא מופרך. קודם כל, בגלל מגבלות אפשריות על תנועה בינלאומית. וגם, זה יכול לפגוע באווירה וכאלה במקומות שאתה טס אליהם. אישית, כנראה שהייתי נוסע בלי לחשוב פעמיים. היום, עם ילד, אני כבר חושב מה אנחנו נעשה אם יגיע לארץ.אבל הדיסאינפורמציה בתקשורת וברשתות החברתיות מוגזמת. אני טס למזרח בעוד כמה חודשים ואנשים בקבוצות מטיילים בפייסבוק ובוואטסאפ בהיסטריה של ממש - שואלים אם לבטל כרטיסים לוייטנאם או יפן
כן, היא בעצמה סינית ומורה לאנגלית בסין.היא שם עכשיו?![]()
אז הם לא מודאגים יותר מידי אבל שומעים שמועות חמורות?חייב להגיד שמבחינת שמועות, מאנשים שאני מכיר שם, המצב פקטטה, והממשלה הסינית מטפלת בזה בצורה חסרת אחריות. או לפחות טיפלה עד עכשיו.
60 מיליון איש בהסגר ,לך תדע מתי ינתקו אותם מהאינטרנט- לא מפחיד אותך להתקע בעיר נצורה?אני לא מזלזל בחומרת הוירוס במחוז הואן או בסין כולה, המצב גם עשוי להיות חמור ממה שמדווח.
אבל הדיסאינפורמציה בתקשורת וברשתות החברתיות מוגזמת. אני טס למזרח בעוד כמה חודשים ואנשים בקבוצות מטיילים בפייסבוק ובוואטסאפ בהיסטריה של ממש - שואלים אם לבטל כרטיסים לוייטנאם או יפן בלי לבדוק ולגלות את המספרים על נדבקים מחוץ לסין - 55 אנשים (רובם ככולם הגיעו מסין), בתוכם: 5 ארה"ב, 5 אוסטרליה, 4 יפן, 4 דרום קוריאה, 3 צרפת, 2 וייטנאם...
להבנתי כבר לא עובד הvpn. האינטרנט בינתיים עובד ונקווה שימשיך לעבוד.60 מיליון איש בהסגר ,לך תדע מתי ינתקו אותם מהאינטרנט- לא מפחיד אותך להתקע בעיר נצורה?
באיזו עיר היא נמצאת?להבנתי כבר לא עובד הvpn. האינטרנט בינתיים עובד ונקווה שימשיך לעבוד.
בוא נחכה שתיגמר החופשה הסינית ונראה אם המפעלים בסין יחזרו לתפוקה מלאה, אחרי זה נבדוק את השווקים.זה בדיוק העניין מעמד הביניים בסין הוא כל כך גדול שהוא לא מעניין אף אחד שם למעלה בשלטונות בדיוק כמו שהמעמד הנמוך בכלל לא מעניין אף אחד והם מהווים את הרוב. לאף אחד לא אכפת אם יש להם שירותי רפואה אם יש להם שירותי חינוך. מעמד הביניים עוד נמצא במצב טוב יחסית אלו שחיים בערים, ועדיין לשלטון לא ממש אכפת אם כמה אלפים או עשרות אלפים מהם ימותו, מה שחשוב לשלטון הוא שגלגלי המכונה ימשיכו להסתובב בלי הפרעות. סביר מאוד להניח שהמצב שם הרבה יותר גרוע ממה שיוצא באופן רשמי וזה מה שמפתיע בכך שהתגובה של השווקים היא מאוד קצרת מועד כאילו שהכל בסדר והמחלה לא ממשיכה להתפשט והנה היום השווקים כבר חוזרים לעלות. זה הגב מסימני הבועה כשכל חדשות טובות או רעות הן סיבה לעליות וגם אם יש ירידות שמתחילות חזק בתחילת היום הן חלשות לקראת הסוף ואפילו הופכות לעליות לפעמים כאילו יש רק כיוון אחד לשוק למעלה
היא נמצאת על יד Hangzhou.באיזו עיר היא נמצאת?
מה זה בדיוק אומר ?
Vpn זה לא תוכנה שמאפשרת שידור של מיקום משתמש אחר?
עד כמה זה חריג ? מתי בפעם האחרונה ניתקו להם את הvpn?היא נמצאת על יד Hangzhou.
VPN - virtual private network.
בסין אנשים משתמשים בvpn על מנת לעקוף את ״החומה הגדולה״ של האינטרנט הסיני ולגשת לאתרים שאין אליהם גישה בסין (למשל כל מה ששייך לגוגל ולפייסבוק). כרגע הvpn לא עובד (כלומר, סין כנראה משקיעה משאבים על מנת לחסום את האפליקציות שמספקות שירותי vpn)
התקופה הקודמת שבה היו קשיים הייתה בזמן פסטיבל אמצע הסתיו (לצערי הרגשתי את זה על בשרי).עד כמה זה חריג ? מתי בפעם האחרונה ניתקו להם את הvpn?
השפוי, החיסון לשפעת הוא לא "שטויות"... שום חיסון שהוא, שעומד בסטנדרטים המדעיים הוא לא שטויות.אבל חיסון לשפעת זה לא שטויות? אמרו לי שכל שנה מחסנים רק נגד סוג אחד של שפעת - זה שהיה נפוץ בשנה הקודמת, מתוך מלא "גרסאות" של המחלה (חובש צבאי אמר לי את זה). אני לקחתי פעם אחת את החיסון. יומיים לאחר מכן הייתי מצונן כל היום.
סך הכל מדובר בטבע האדם.חצבת, אדמת, שעלת, דיפיטריה (קרמת), כלבת, טטנוס (צפדת), פוליו, חזרת, אבעבועות רוח (בקטנה, לא?), הפטיטיס
קראתי אחוז לא מבוטל מהחומר באתר של הCDC על חיסון השפעת (המקצועי).החיסון לשפעת הוא לא "שטויות"...
דווקא ממליצים לחסן תינוקת. הבעיה שהוירוס עובר מוטציות מאוד מהירות, ויעילות החיסון מוגבלת בזמן. זאת בתכלס הסיבה שחולים בשפעת שוב, ושוב.למה לא מכניסים אותו לסבב החיסונים
כל שנה מביאים יותר ממה שהתחסנו שנה שעברה. זה גם שיקול עלות- תועלת. מצד אחד, פאדיחה שיחסר, מצד שני, פאדיחה לזרוק לפח.למה מביאים ממנו כמות מלאי מוגבלת ?
מודאגים... והרוב יחסית קרובים לגאונגדונג. אני חושב, שהבעיה העיקרית היא חוסר אמון בממשלה. גם של האנשים, וגם של השלטון המקומי, כלפי הממשל המרכזי. אבל מה אני מבין?אז הם לא מודאגים יותר מידי אבל שומעים שמועות חמורות?
שרלטנים תמיד היו. השינוי הוא אכן ההצפה ברשת ולאחרונה גם נשיא שמפיץ אלפי שקרים בקדנציה.@ביולוג ירושלמי תודה שאתה שופך אור מהידע שלך!
קל מדי היום לאנשים לחשוב שהם יודעים ומבינים, כשהם בגדול מקיאים את מה שקראו במקום אחר ברשת.
זה כתם בושה לאנושות שאנשים מאמינים באופן אינטואיטיב יותר למה שהם קוראים בקבוצת פייסבוק, מאשר לאנשי מקצוע שזה תחום העיסוק שלהם. זה איזה נרטיב סקסי של ״הממסד״ שמנסה להסתיר ולדפוק אותי, אבל הבלוגר ה-underdog רוצה רק לחשוף את האמת. זה כל כך קל ליפול שבי לזה. עד שטורחים להתעמק במדע עצמו ומבינים (לפעמים רק אחרי שנים של השכלה) איך המדע פועל ואיך מגיעים למסקנות אמיתיות, ומבינים איך ולמה אנשים מפיצים שקרים, לפעמים מזדון, ולפעמים מתוך רצון כנה אך מוטעה ״לעזור״.
⌄
⌄
⌄
ריבלין?ולאחרונה גם נשיא שמפיץ אלפי שקרים בקדנציה.
| פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
|---|---|---|---|---|
| ש | נגיף בעולם, מיתון בישראל | שוק ההון | 14 | |
|
|
עקב נגיף הקורונה: איזה מניות\מדדים ירדו ? | שוק ההון | 11 |