שים לב מה כתבתשלוש בדיקות, אני מנחש. אחד חולה. לא סופרים כמה בדיקות חיוביות כי מה שמחשבים זה כמות חולים חדשים מאובחנים חלקי מספר הבדיקות באותו יום. כך או כך לא ממציאים ככה חולים חדשים.
נכון, זה לא מעניין....רובן, אבל אני לא חושב שזה כזה מספר מעניין.
כמות המתים מגוחכת ביחס למגיפה
לא ציינתי מעולם שחבישת מסיכה היא דבר שגויאתה צוחק עלי
תראי, אני לא יכול להתעלם מהסיפורים המדומיינים , הם כאלה, מדומייניםומעניין אותי האם אתה יכול, בוודאות מוחלטת, להגיד שיש אפס סיכוי למצב השני?
כל עוד לא הוכיחו קטלניות
אני מדבר על הקטלניותךםך, מה? הוירוס גורם לתמותה, זו עובדה. האנשים שמתו מקורונה לא מתו מסרטן או משבץ או מהתקף לב, הם מתו מקורונה.
זה שאתה מעריך שהוירוס לא קטלני עבורך זה בסדר, אבל לא משנה את המציאות שבה יש אנשים שהוא בהחלט קטלני עבורם.
אני מתכוון על מה הסיכויים שתוצאתו תהיה מוות
אני לא מתכוון להעריך האם הסיכויים שלי גבוהים יותר או נמוכים יותר מכל אחד אחראבל כנראה
45,000 מתים בישראל בשנה קלנדרית משלל סיבות.
325 לערך מתים מקורונה בשליש שנה לערך.
חלקם לא מתו מ-קורונה, מקסימום עם קורונה.
ואנשים עדיין בבהלה ועדיין מבהילים.
זאת בלי לדבר על משפחות רבות מאוד שיתפרקו מממשבר כלכלי, דכאונות, התקפי לב ועוד, ועוד, ועוד. ועוד.
זוהי טמטמת, גבירותיי ורבותיי. אני בטוח שיהיו גאונים שינסו לחלוק על מילים אלו. הטמטום חוגג גם בקרב אנשים אינטליגנטיים ככותבי פורום זה, לצערי. זה קורה. יש גם הבדל בין אינטליגנט לבין חכם. חשוב לזכור זאת.
לפתוח הכל. לא לאיים. לא להפחיד. זה הזמן לחיות. שכל אדם יגן על עצמו כראות עינייו. כמו תמיד.
ברור לי. ניסיתי להיות כמה שיותר מאוזן.ה325 האלה מוכלים ב45,000 תאמין לי...
זו לא תוספת אפילו
מתו בני 96 עם מחלות סופניות והם יצאו בזעקות פחד ומגפה
כי לפי ההערכות הנוכחיות, קורונה זו מחלה הרבה יותר מסוכנת משפעת.איפה הייתם ב2017 כשהיה גל שפעת קשה בארץ? למה לא הסתובבתם עם מסיכות?
מה זה לפי ההערכות? מה אתה בינואר? כבר חצי עולם אחרי הקורונה בוקר טובכי לפי ההערכות הנוכחיות, קורונה זו מחלה הרבה יותר מסוכנת משפעת.
אילו הערכות? של 10,000 מתים בישראל? סתם שאני אבין באילו הערכות שגויות עסקינן, אני כבר לא עוקב אחרי הערכות שגויות. כי הן שגויות.כי לפי ההערכות הנוכחיות, קורונה זו מחלה הרבה יותר מסוכנת משפעת.
בוקר אור. צריך להעריך כמה המחלה הזו מסוכנת, ואף עשו את זה, והגיעו למסקנה שהיא כנראה מסוכנת משפעת בהרבה. פי 10 תמותה, למשל.מה זה לפי ההערכות? מה אתה בינואר? כבר חצי עולם אחרי הקורונה בוקר טוב
במידה ולא יהיה סגר, חביבי. היה סגר והתחלואה ירדה כמעט לאפס. מן הסתם אם נדבקו פחות מ-30 אלף לא ימותו 10,000. עכשיו התחלואה עולה שוב, שזה מצויין לכל הדעות, נוכל לבדוק כמה באמת ימותו אם כל האוכלוסיה תידבק.של 10,000 מתים בישראל?
⌄
⌄
⌄
| פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
|---|---|---|---|---|
| ש | נגיף בעולם, מיתון בישראל | שוק ההון | 14 | |
|
|
עקב נגיף הקורונה: איזה מניות\מדדים ירדו ? | שוק ההון | 11 |