אצל הבן שלי זה צריך להיות: אני עולה עכשיו על המטוס ועף מפה ולא אכפת לי

ואני יודעת שהוא לא מחווט לזה.
הוא שם מטעם עבודה או בטיול?
אין לי השכלה פורמלית בתחום, אבל אני מתעניין בהרבה דברים. אני בסה"כ מנסה להבין את המצב. אנחנו עדים עכשיו לאירוע די דרמטי. זה מצב שמתפתח מהר ויש הרבה אי וודאות. אני כותב פה אם אני מוצא משהו מעניין או מגיע לתובנה כלשהי. תמיד גם מעניין לשמוע דעות של אחרים.
מתנצל אם השתמע שלא מעניין אותי לשמוע דעות, ברור שתכתוב פה אם יש משהו מעניין או תובנה.
אבל... אני חושב שאתה מייצג צד של פאניקה בדיון הציבורי הישראלי. אמנם אצלך זה מגיע עם בדיקת עובדות, אבל אצל הרוב זה ממש לא רציונאלי.
ערוצי החדשות מבינים שיש פה משהו שמביא רייטינג, ומוכנים להסתיר מידע רלוונטי.
אני טס ב1 למרץ לסינגפור, וייטנאם, דרום קוריאה ויפן.
אני לא רוצה לבטל, אבל הלחץ עליי לבטל מצד המשפחה הוא ענק (וגם מוכנים לשלם לי את הכסף שאני אפסיד). אני מרגיש כבר שאולי אני המוזר פה? גם פה בשרשור אנשים רציניים כבר חורצים את גורל העולם...
סין הכריזה על הסגר ב-23 לינואר. לפני 18 ימים. היום יצאו דיווחים על 24 ימים דגירה ולא 14, עד כה סברו ש-14.
מחוץ לסין יש 388 נדבקים. 10 במצב קשה. הרוג 1 בפיליפינים.
מתוך ה-388 האלו 70~ באירופה וארה"ב.
הפסקתי לעקוב, אבל אני די בטוח שמתוך ה-388 אחוז מאוד גבוה (80-90) הם סינים שחזרו מסין לפני ההסגר.
מתוך ה-388 האלו 130 בספינה בחופי יפן שאזרח מהונג קונג היה עליה ב17-20 לינואר וגילו אצלו את המחלה ב-25 לינואר כשחזר להונג קונג. כלומר מצב שהרבה יותר נדיר שיקרה אחרי ההסגר...
משפעת מתים עשרות אלפים בשנה בארה"ב. ברור שזה לא נגיף קטלני יותר באחוזים, אבל אני באמת לא חושב שיותר מ-10% מהאוכלוסיה בישראל מתחסנת משפעת.
הגדיל משרד הבריאות אתמול והמליץ למי שלא "חייב" לטוס למדינות המזרח לשקול מחדש. כסת"ח שלא ראיתי משום ארגון בריאות או מדינה בעולם.
איפה אני טועה? אוכל סרט אם לבטל.
סתם פורק.