הטריק בלחם הזה הוא זמן תפיחה מאוד ארוך.הגיוני שרק רבע כפית שמרים? זה מספיק לתפיחה כל כך גבוהה כמו בסרטון?
מספיק בהחלט, יש שם כמה התפחותנראה מעולה, הגיוני שרק רבע כפית שמרים? זה מספיק לתפיחה כל כך גבוהה כמו בסרטון?
אני משרה ומנביטה כוסמין. טוחנת את הכוסמין במעבד מזון עם קצת שמן זית ומלח (מקבלים כדור בצק). מוסיפה גרעיני חמניה/אגוז מלך/שומשום. הופ לתנור בסיר ברזל יצוק סגור שחומם יחד עם התנור. יוצא שמיימי.אני מאד אשמח למתכוני לחם ולחמניות פשוטים נוספים כאן, במיוחד ללא שמרים (אחד מאיתנו צריך להמעיט בכך מסיבה רפואית).
בשבילי זה אומר להוציא אלפי ש"ח על מעבד מזון חזק וסיר ברזל יצוק אז לא רלוונטי אבל נשמע טעים. זה יוצא לחם רך או קשה (סליחה על הבורות אבל אני לא חושבת שטעמתי כוסמין אי פעם)?אני משרה ומנביטה כוסמין. טוחנת את הכוסמין במעבד מזון עם קצת שמן זית ומלח (מקבלים כדור בצק). מוסיפה גרעיני חמניה/אגוז מלך/שומשום. הופ לתנור בסיר ברזל יצוק סגור שחומם יחד עם התנור. יוצא שמיימי.
חשוב!!! דרוש מעבד מזון חזק שיכול להתמודד עם טחינה של בצק דביק וסמיך למדי. אם קשה למעבד להתמודד אפשר להוסיף קצת מים.
כבר אמרתי שאני נוסעת לארה"ב ומוכרת את כל תכולת הדירה ?בשבילי זה אומר להוציא אלפי ש"ח על מעבד מזון חזק וסיר ברזל יצוק
מממ...יש קונים למחבת\סיר ברזל יצוק?ומוכרת את כל תכולת הדירה
אשמח לענות בפרטי לפני שהסולידית תחסום אותי במיידי ללא אפשרות ערעורמממ...יש קונים למחבת\סיר ברזל יצוק?
אותו מתכון אבל עם טונה + מלפפון חמוץ.סנדביץ' חזה עוף - לשים עוף קפוא בטוסטר אובן עד שמוכן, לחמניה מוכנה מהסופר + מיונז + חסה + עגבניות
הצעה מעט מורכבת יותר. אני מכין רוטב עגבנות גנרי (עגבניות בשלות, רסק עגבניות, בצל מאוייד, אורגנו, בזיליקום, מלח, פלפל, טיפל'ה סוכר) מחלק למנות מעיף לפריזר ומתי שצריך מוציא. מתאים לפסטה, פיצה, חריימה, חצילים, קדירות עוף ובקר [מוסיף פפריקה מעושנת]. לא חבל לשלם 10 ש"ח עבור 500-750 גרם מוכן במחיר של 2 קילו עגבניות טריות?פיצה - חותכים פיתה ככה שיצא כמו 2 לאפות, מורחים רוטב פיצה מוכן, שמים גבינה צהובה למעלה, האורגנו ממקודם, מלא עגבניות או זיתים - ולטוסטר אובן.
נכנסתי ללינק שסיפקת והציעו גם בורגול במקום אורז.בזמן האחרון אני מכין הרבה כרוב ממולא.
סלט טונה - לערבב טונה מקופסה עם ירקות חתוכים ושמן זית, פלפל ומלח.למישהו יש עוד מתכונים כאלה? :
לא, אבל יש לי מתכון טוב לשתיה לצד האוכל:למישהו יש עוד מתכונים כאלה? :
קנינו לפני כשנה מכשיר "מג'יק בולט" (מקורי) בכ500 שח כולל משלוח. בלנדר חזק קטן ונוח לניקוי ואחסון שמתמחה ביכולת הכנת ממרחים וכתוצאה מצליח להתמודד בלי בעיה עם שקדים/אגוזים/שומשום/ גזר וכו'.בשבילי זה אומר להוציא אלפי ש"ח על מעבד מזון חזק
פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
---|---|---|---|---|
שרשור מתכונים לתקופת הקורונה | אוף טופיק | 27 | ||
E | מחפש מישהו שמבין בגיטרה בסיסית לפנענח טאבים פשוטים | פוסטים מאיכות נמוכה | 3 | |
הנדימן [כולבויניק] לתיקונים פשוטים בדירה | מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות | 12 | ||
ב | ניהול חשבון ib לאנשים פשוטים? | שוק ההון | 22 |