• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

טסלה

• פותח הנושא פותח הנושא 123W
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
סתם כדי שהשרשור הזה לא יעלם לו אז אני מקפיץ אותו קלות כי עושה רושם שטסלה זזה שוב חזק.
עוד יום עוד 8 אחוז. חחחחח

אז מה גניה, הגענו ל700, ההזדמנות לקנות עוד

ג'ניה, מהר לקנות זה כבר ב680, שלא תפספס תפ הזינוק

שאלה (להתעניינות):
האם לדעתכם טסלה תשרוד את המשבר הנוכחי? או שהיא תקרוס?
(לא חושב שלמישהו יש כדור בדולח אבל אשמח לשמוע מה דעתכם)

איך גלגל מסתובב... מ900 ל387 והיד עוד נטויה.. o_o

Don't see any reason for it not to survive.
They have plenty of cash on hand, around $8B minus whatever was expended this quarter.
They can postpone big expenses like the Berlin factory.
They need to sell fewer cars to break even.​

Don't see any reason for it not to survive.
They have plenty of cash on hand, around $8B minus whatever was expended this quarter.
They can postpone big expenses like the Berlin factory.
They need to sell fewer cars to break even.​
הבנתי שהרבה מפעלים שהיו עדיין פתוחים בשבועיים האחרונים , כבר לא
ידוע לך מה התפוקה שלהם נכון לימים אילו?

הבנתי שהרבה מפעלים שהיו עדיין פתוחים בשבועיים האחרונים , כבר לא
ידוע לך מה התפוקה שלהם נכון לימים אילו?
I don't know any specifics.

As far as I know, the factory in China is still producing, and is being expanded, though it doesn't have a high production rate right now anyway as it's only starting to ramp up since opening.

As far as I know, NY and Nevada factories are still producing.

There was news yesterday about Fremont possibly shutting down for quarantine measures.
As far as I know they have equal or better debt to equity ratios compared to other car companies, would have to check.

at current gas prices there is hardly any savings with electric cars.
I don't know, I'm not a car owner myself, but I find it hard to believe people are going to make purchasing decisions assuming these price wars will continue for years.
And maintenance costs still make the cars attractive for fleets, as well as various incentives in Europe.

אמנם זה קצת לא קשור אבל להשקיע בטסלה מבחינתי לא כזה מרשים כי זה רק חברת מכוניות שיכולה להאכל על ידי חברה אחרת בקלות, מה שאני מחכה בקוצר רוח זה שspacex וthe boring company יעשו ipo ואני בשמחה אקנה אחוז גדול של מניות שלהם מהתיק שלי, זה כבר חברות מהפכניות לכל אנושות לא רק לבעלי רכבים חשמליים

הסיפור עם טסלה מזכיר לי Pump and dump.
קודם מנפחים את מחיר המנייה (funding secured?), אחר כך מגייסים כסף בהערכת שווי הזויה, לבסוף נותנים למנייה להתרסק (חזרה למחיר ההוגן).
מי ההזוי שקנה ב 700-900 דולר למנייה? (marketcap גדול יותר מ GM,Ford,BMW והונדה יחד!)

@EnsilZah
בבקשה תגיד לי שמימשת נתח נאה כשהיית למעלה ולא חיכית עם המנייה וירדת איתה בחזרה...

As far as I know they have equal or better debt to equity ratios compared to other car companies, would have to check.
ממש אבל ממש לא רלוונטי, תבדוק יחס DEBT לEBITDA שירד לכמעט 0.
I don't know, I'm not a car owner myself, but I find it hard to believe people are going to make purchasing decisions assuming these price wars will continue for years.
אז אתה לא מכיר אמריקאים.
And maintenance costs still make the cars attractive for fleets, as well as various incentives in Europe.
זה יכול להיות, אני לא מספיק מכיר את השוק.

למה יחס החוב לרווחים יותר רלוונטי מאשר יחס החוב לנכסים נזילים?
הון עצמי זה ממש לא נכסים נזילים, אבל אדרבא תבדוק מה יחס החוב ביחס לנכסים נזילים.

למה יחס החוב לרווחים יותר רלוונטי מאשר יחס החוב לנכסים נזילים?
אוסיף מעבר למה שאורי אמר - נשמע לי שיחס טוב יותר משל חברות הרכב האחרות זה מדד לא משהו כי חברות הרכב האמריקאיות הוכיחו שהן ממונפות יתר על המידה

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
מה קיבלנו? עולם מלא בצעירים
מינוס צעירים עם סכרת, לחץ דם גבוה, מערכת חיסונית חלשה (עקב סרטן או מחלה אוטואימונית) ומעשנים. כיף גדול...
מה אומר ומה אדבר? אתה אחד מהחברים הכי מיותרים בפורום לטעמי.

נושאים דומים

Back
למעלה