הבנתי שהרבה מפעלים שהיו עדיין פתוחים בשבועיים האחרונים , כבר לאDon't see any reason for it not to survive.
They have plenty of cash on hand, around $8B minus whatever was expended this quarter.
They can postpone big expenses like the Berlin factory.
They need to sell fewer cars to break even.
DEBTDon't see any reason for it not to survive.
at current gas prices there is hardly any savings with electric cars.They need to sell fewer cars to break even.
הבנתי שהרבה מפעלים שהיו עדיין פתוחים בשבועיים האחרונים , כבר לא
ידוע לך מה התפוקה שלהם נכון לימים אילו?
DEBT
I don't know, I'm not a car owner myself, but I find it hard to believe people are going to make purchasing decisions assuming these price wars will continue for years.at current gas prices there is hardly any savings with electric cars.
ממש אבל ממש לא רלוונטי, תבדוק יחס DEBT לEBITDA שירד לכמעט 0.As far as I know they have equal or better debt to equity ratios compared to other car companies, would have to check.
אז אתה לא מכיר אמריקאים.I don't know, I'm not a car owner myself, but I find it hard to believe people are going to make purchasing decisions assuming these price wars will continue for years.
זה יכול להיות, אני לא מספיק מכיר את השוק.And maintenance costs still make the cars attractive for fleets, as well as various incentives in Europe.
Nopeבבקשה תגיד לי שמימשת נתח נאה כשהיית למעלה
ממש אבל ממש לא רלוונטי, תבדוק יחס DEBT לEBITDA שירד לכמעט 0.
הון עצמי זה ממש לא נכסים נזילים, אבל אדרבא תבדוק מה יחס החוב ביחס לנכסים נזילים.למה יחס החוב לרווחים יותר רלוונטי מאשר יחס החוב לנכסים נזילים?
אוסיף מעבר למה שאורי אמר - נשמע לי שיחס טוב יותר משל חברות הרכב האחרות זה מדד לא משהו כי חברות הרכב האמריקאיות הוכיחו שהן ממונפות יתר על המידהלמה יחס החוב לרווחים יותר רלוונטי מאשר יחס החוב לנכסים נזילים?
Nope
ברור, כדי להטעין אותה לנצח בחניה של הביתאנשים יושבים בבית משועממים בבידוד וקונים טסלה
⌄
⌄
⌄
מינוס צעירים עם סכרת, לחץ דם גבוה, מערכת חיסונית חלשה (עקב סרטן או מחלה אוטואימונית) ומעשנים. כיף גדול...מה קיבלנו? עולם מלא בצעירים
| פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
|---|---|---|---|---|
| Y | טסלה עוברים למנוי לנסיעה אוטומטית - איך להתייחס לזה? דעתכם וטיעונים בעד ונגד. | פוסטים מאיכות נמוכה | 10 | |
| K | מניית טסלה | שוק ההון | 6 | |
| I | מניית טסלה | שוק ההון | 2 | |
| T | דעת הפורום על המהלך של בינסנס עם מסחר של "טסלה" ? | קריפטו והשקעות אלטרנטיביות | 3 | |
| ש | טסלה | שוק ההון | 2 |