Ben Dover
משתמש רגיל
- דירוג
- 889
קצת הזכרת לי את הספר the big shortמה שדפוק הוא שהמניה מתכסחת, אבל הפוטים אפילו לא עולים, אף כותב אופציות בכלל לא האמין בה מלכתחילה
קצת הזכרת לי את הספר the big shortמה שדפוק הוא שהמניה מתכסחת, אבל הפוטים אפילו לא עולים, אף כותב אופציות בכלל לא האמין בה מלכתחילה
למה מחר??? מה רע בהיום?אז עד מחר?
מה שדפוק הוא שהמניה מתכסחת, אבל הפוטים אפילו לא עולים, אף כותב אופציות בכלל לא האמין בה מלכתחילה
19% כבר.מה קרה אתה מנסה להיכנס בי?
חחח
אני לא מקנא ב 20% שעשית ב 3 ימים כמו שלא ב 15%- שאתה עושה היום
תחושה מוזרה להיות שמח כשמניה שאתה מחזיק יורדת. היה עדיף שהיא תעלהחייב לציין שהמימושון אתמול מרגיש עכשיו טוב...
19% כבר.
תחושה מוזרה להיות שמח כשמניה שאתה מחזיק יורדת. היה עדיף שהיא תעלה
מכיר את התחושה. אנחנו קופים מול מחשב, לא לשכוח את זה.
wsb משחקים באופציות על טסלה. לונג זה לחלשים.אני חושב שיש כאן כמה שהתבלבלו בין פורום הסולידית ל r/wsb
אני דווקא נהנה מהפורנו שהולך פה. תמשיכו בבקשה.אני חושב שיש כאן כמה שהתבלבלו בין פורום הסולידית ל r/wsb
כל אחד שממליץ על מניות ספציפיות שיראה את התיק שלו לעשר שנים אחרונות..אני דווקא נהנה מהפורנו שהולך פה. תמשיכו בבקשה.
אף אחד לא ממליץ פה, זה דיון.כל אחד שממליץ על מניות ספציפיות שיראה את התיק שלו לעשר שנים אחרונות..
אתה איש הפלדה מבחינתי.New personal record.
![]()
זה ממש כמעט שווי התיק שליNew personal record.
![]()
הרי כל מהות הפורום הזה להראות שאי אפשר לנצח את המדד לאורך זמן אז בבקשה להוכיח...אף אחד לא ממליץ פה, זה דיון.
ומה קשור האחזקות? איך זה משנה את טיב ההשקעה? כמות המכוניות שטסלה תמכור לא משתנה כתלות במה משקיע בפורום הסולידית מחזיק.
holy sh*t.New personal record.![]()
בטוח אפשר למצוא מי שהצליח.. זה לא אומר דברהרי כל מהות הפורום הזה להראות שאי אפשר לנצח את המדד לאורך זמן אז בבקשה להוכיח...
Excellence, I'm pretty sure most of the brokers use the same platform, I even got another broker's splash screen one day.אתה סוחר דרך פסגות נכון?
They do.Excellence, I'm pretty sure most of the brokers use the same platform, I even got another broker's splash screen one day.
כל הכבוד על האומץ לפרסם את זה!New personal record.
![]()
⌄
⌄
⌄
מצריך פחות אומץ מאשר להחזיק את זה.כל הכבוד על האומץ לפרסם את זה!
| פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
|---|---|---|---|---|
| Y | טסלה עוברים למנוי לנסיעה אוטומטית - איך להתייחס לזה? דעתכם וטיעונים בעד ונגד. | פוסטים מאיכות נמוכה | 10 | |
| K | מניית טסלה | שוק ההון | 6 | |
| I | מניית טסלה | שוק ההון | 2 | |
| T | דעת הפורום על המהלך של בינסנס עם מסחר של "טסלה" ? | קריפטו והשקעות אלטרנטיביות | 3 | |
| ש | טסלה | שוק ההון | 2 |