• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

טיולים וירטואלים

• פותח הנושא פותח הנושא Et1
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

Et1

משתמש רגיל
דירוג
634
בדיוק חזרתי מטיול וירטואלי בצ'רנוביל ופריפט,
https://www.instantstreetview.com/@51.381435,30.118959,17.78h,-11.26p,0z
אשמח לשמוע מכם על עוד מקומות מעניינים לטיול וירטואלי (גוגל סטריט)
(הייתי בניאגרה,וגאס,סן פרנססיקו,פלורידה קיז,מיאמי).

הקליקו והתהלכו בארץ !

אשמח לשמוע מכם על עוד מקומות מעניינים לטיול וירטואלי (גוגל סטריט)
מה מעניין אותך? מה אתה מחפש?
הבן זוג מת על סיורים וירטואלים כבר שנים ועושה את זה בגוגל מפס במסך גדול יחסית. הוא מתעניין בטבע אז אם יש משהו טבעי שמעניין אותך, תגיד ואבקש ממנו המלצות.

מה מעניין אותך? מה אתה מחפש?
הבן זוג מת על סיורים וירטואלים כבר שנים ועושה את זה בגוגל מפס במסך גדול יחסית. הוא מתעניין בטבע אז אם יש משהו טבעי שמעניין אותך, תגיד ואבקש ממנו המלצות.
הכי מעניינות אותי עיירות רפאים ומקומות נטושים.. הבעיה שאין שום סיבה לצלם אותן.
גם סתם מקומות "נידחים" מעניינים אותי.

הכי מעניינות אותי עיירות רפאים ומקומות נטושים.. הבעיה שאין שום סיבה לצלם אותן.
גם סתם מקומות "נידחים" מעניינים אותי.
טוב, אני אשאל אותו.
יכולה אבל להמליץ לך, ברגע שיתאפשר, לנסוע ליוון לטיול נטישות. יש לי תמונות שצילמתי בכפרים הרריים מדרום לאזור אתונה (גבול חבל קלמטה) וגם מהאי קפלוניה (בצד המערבי של יוון) שם החריבה רעידת אדמה את המבנים לפני כ-70 שנה והם השאירו מבנים כאלה לזכר.
ביוון, הכפרים הנטושים מתעוררים לחיים פעם בשנה באוגוסט כאשר הצאצאים מכל העולם מגיעים לחופשה מרוכזת בנחלת אבותיהם. זה ממש יפה בעיניי.

• אהבתי
Reactions: Et1
טוב, אני אשאל אותו.
יכולה אבל להמליץ לך, ברגע שיתאפשר, לנסוע ליוון לטיול נטישות. יש לי תמונות שצילמתי בכפרים הרריים מדרום לאזור אתונה (גבול חבל קלמטה) וגם מהאי קפלוניה (בצד המערבי של יוון) שם החריבה רעידת אדמה את המבנים לפני כ-70 שנה והם השאירו מבנים כאלה לזכר.
ביוון, הכפרים הנטושים מתעוררים לחיים פעם בשנה באוגוסט כאשר הצאצאים מכל העולם מגיעים לחופשה מרוכזת בנחלת אבותיהם. זה ממש יפה בעיניי.
תודה רבה ! לא שמעתי על זה !

נושאים דומים

Back
למעלה