למה ירדת, מטעמים רפואיים?איזה כיף לך שאת רצה.
הייתי משלם הרבה בשביל להתחלף איתך. זה חסר לי מאוד מחמישה אימונים בשבוע ירדתי לשניים בקושי
אני מסכים מאוד עם המשפט הזהכדי שיוכל לעמוד בקרבות הרחוב שבכלא כשיצא.
מה ז"א לא משלמים? רק עוד יומיים גבייה... או שפספתי משהו?אבל מתוך האיזינס והנינוחות המציאות דופקת בדלת. הדים מקולוגות שבדרום תל אביב הדיירים לא משלמים, עוד יומיים מתחילה גביה, מרגישה את הדריכות בגוף עולה, הצטיידתי במסכות N95, הפשוטות לא מספיקות לפעילות מבצעית...
יש משהו באיחוד של העוצמה הפיזית והמנטלית, שיוצר נחישות של מאסטר, הדרך ארוכה, לשם אני שואפת..פיזית ומנטלית, חובה לעבוד על שניהם, אני חוטא בפיזי, נותן דגש על המנטלי
מכיוון שאני מסכימה איתך...אחת המסקנות שלי היא להתחיל וללמוד אומנות לחימה, בתום ימי הקורונה..מכווין שאנחנו אף פעם לא נהיה "בסוף"
האווירה כרגע ברחובות דרום תל אביב של התרופפות מוסר התשלומים של שכ"ד, אם מסיבות מוצדקות ואם לא...הגבייה לחודש עוד לפניי...מה ז"א לא משלמים? רק עוד יומיים גבייה... או שפספתי משהו?
את הולכת פיזית לגבות מהם?
לפני הקורונה חשבתי על קרב מגעוללמוד אומנות לחימה
היפנוזה נשמע לי הכי יעיל, גם לא צריך "לקום מהכיסא" וגם כולם יעשו בדיוק מה שתרצה שיעשולפני הקורונה חשבתי על קרב מגע
עכשיו נוטה לסייף או חרבות![]()
תראי שאת לוקחת עמך חרב/מקרר יוצא שלד"ג + מסיכה. שלא יהיה בלאגןהאווירה כרגע ברחובות דרום תל אביב של התרופפות מוסר התשלומים של שכ"ד, אם מסיבות מוצדקות ואם לא...הגבייה לחודש עוד לפניי...
כן, מאז ומעולם אני גביתי פיזית.
יש לי כלבת בוקסרית אימתנית ולתגבור גורת תחש..תראי שאת לוקחת עמך חרב/מקרר יוצא שלד"ג + מסיכה. שלא יהיה בלאגן
אני חושבת שהפנטזיה היא להגיע למצב שאין בו סיכוי לחוות שוב את השבריריות המרסקת הזו. שהחיים מכופפים אותך על הברכיים.
אני חושבת שהפנטזיה היא להגיע למצב שאין בו סיכוי לחוות שוב את השבריריות המרסקת הזו. שהחיים מכופפים אותך על הברכיים.
חס וכרפסמזמן חשבתי שהגיע העת שתפתחי בלוג משלך ככה נוכל להתפרס בנוחות בתגובות לכל פוסט, במקום להצטופף פה באופן לא לינארי...
נפלא!אבל האמת היא שלא נחווה שוב שברריות מרסקת. וזה לא בגלל שהחיים לא יכופפו אותנו. זה בגללנו. גדלנו בדרך. למדנו דברים. מצאנו את עצמנו. יש לנו על מי להישען. מבפנים.
100+המסע לחרות ומשמעות של סנופי הוא מופת והוא חשוב מאד בפורום הזה שבו הרבה אנשים נאחזים ומתמקדים בצבירת כסף וזכויות הקניין.
ככה זה בתקופה הזו בהיסטוריה. יש יותר מידי מהכל, וצריך להקשיב בהמון תשומת לב - למה להגיב, ואת מה לעזוב ולשחרר כי הוא לא תורם כרגע לשלב במסע של החיים. אולי הוא תרם לקוראים אחרים. והוא בטוח תרם לכותב. וזה בסדר לשחרר, ולהגיב רק למה שבאמת הדהד לנו בלב.עבר פה כבר חומר אך לא הספקתי להגיב על המילים שכתבת.
מסכימה וחולקת עליך בו זמנית. תחי האי-רציונאליותאבל האמת היא שלא נחווה שוב שברריות מרסקת. וזה לא בגלל שהחיים לא יכופפו אותנו. זה בגללנו. גדלנו בדרך. למדנו דברים. מצאנו את עצמנו. יש לנו על מי להישען. מבפנים.
יש לי מגבלה של איזה 1500 מילה ליום. לפעמים מרגישה שאני קרובה ל- 1490. וחייבת לעצור)
יקרה תודה שהעלת את זה, הסוגייה הזו כל הזמן בראש שלי...זו התפתחות מתבקשת, וזה פוגש אותי במקומות שדיברתי עליהם פה של הצורך ביותר חשיפה, יותר פגיעות ויותר סוג של מחויבות לתהליך מוגדר. מזמינה אותך לשאול אותי שוב מידיי פעם...אגב, @סנופי
מזמן חשבתי שהגיע העת שתפתחי בלוג משלככה נוכל להתפרס בנוחות בתגובות לכל פוסט, במקום להצטופף פה באופן לא לינארי...
תודה על האיכפתיותחס וכרפסזה יבוא על חשבון המיני-בלוג כאן שהוא שירות נפלא להמון אנשים שלא יגיעו לבלוג פרטי. המסע לחרות ומשמעות של סנופי הוא מופת והוא חשוב מאד בפורום הזה שבו הרבה אנשים נאחזים ומתמקדים בצבירת כסף וזכויות הקניין. גם הסולידית עוברת מסע שכזה אבל הוא מתגלה רק בין הטיפות לאורך השנים.
לצאת מהתפיסה הצרה שכסף = בטחון. וללמוד לבטוח בעצמי ובאנשים הטובים שהקפתי את עצמי.
פשוט נהנת לקרוא, ושמחה כל כך שהנושאים "הרכים" שמאחורי החשיבה הראציונלית, מובאים כאן. בת'אכלס, הרי מה שמניע את העולם הוא רגשות, השכל הוא משני, על אף שזו השפה בה אנחנו רגילים לדבר.תחי האי-רציונאליות![]()
אני חשבתי על רעיון לפתוח שרשור נוסף באוף-טופיק, משו כמו 'החיים.. וכו''
מקום שבו נוכל ויוכלו כותבים נוספים לגלגל דיון, וגם אפילו רק לפרוק הרהורים ותהיות.
שרשור נוסף, כי מצד אחד - יש מקום לכתיבה שלנו, ואני בטוחה שסנופי תשמח שהוא ייצא לאור. ומצד שני - האופן שבו סנופי כותבת על מה שהיא עוברת - הוא קוהרנטי, 'מלא', ויש בו רציפות. ולא הייתי רוצה שהוא ילך לאיבוד, או יתפזר בטיפטופי הכתיבה שלנו. שלי.
⌄
⌄
⌄