כנ״ל, לא מעשן שנתים פלוס ונהנה מאיכות חיים, וחיסכון משמעותיהפסקתי לצרוך סיגריות ושאר מוצרי טבק.
לא הבנתי?התוצאה- הבוס שלי יודע שמילה לא במקום שלו ואני בדרך החוצה
נשמח לשמוע איך.לקופת החולים אני לא משלם בכלל ("כן. זה אפשרי!")
לפתע נשבר לך בלם היד ברכב באמצע הלילה והוא הדרדר ברחוב ופגע בתשע מכוניות. טוטאל לוס כולן. איך אתה משלם נזק של מעל מיליון שקלים?צד ג' לרכב שלי
מה זה אומר?אני חברת הביטוח של משפחתי
אם תוכל לשתף אותנו במקרים שזה לא עבד לך,אני חברת הביטוח של משפחתי!
אין לי ביטוח סיעודי. אין לי ביטוח רפואי כלשהו. לקופת החולים אני לא משלם בכלל ("כן. זה אפשרי!").
כשאני נוסע לחו"ל אני לא קונה ביטוח.
אין לי ביטוח מקיף או צד ג' לרכב שלי.
אין לי ביטוח דירה או ביטוח רכוש כלשהו.
החסכון הפנסיוני שלי כמעט כולו בקופות גמל ואין לי ביטוח חיים.
גם לילדים שלי שכבר בגרו אני משמש כחברת ביטוח. זה אומר שהם לא משלמים את כל הביטוחים האלה. לאחרונה אני שוקל לרכוש צד ג' לאחד הילדים שאני לא סומך על הזהירות שלו.
לגבי ביטוחי רכב, קרו מקרים ביטוחיים לצערי ושילמתי כשזה נדרש. הכסף שאני חוסך כך הוא גבוה. זה כנראה גם בגלל שאני זהיר מהממוצע וכידוע לכם חברות ביטוח בממוצע מרוויחות. הוספת עוד נהגים זהירים (הילדים) מקטין את הסיכוי שמאורע קיצון יפגע בי.
בשוק ההון אני גם מוכר ביטוח. אני מוכר אופציות קול מעל המדד כדי להגדיל קצת את הרווח. אני לא חזיר. אני מוכר אופציות קול רחוקות מספיק וכמות הקולים היא בהיקף שקטן מגודל התיק שלי ולכן גם אם המדד עולה מעל הסטרייק של האופציה, אני עדיין מרויח פשוט קצת פחות.
אתה מבקש ממישהו שעשה משהו לא הגיוני על גבול הרשלני לפרט את המקרים שגרמו לפרקטיקה, שבה הוא מתגאה, להכשל?אם תוכל לשתף אותנו במקרים שזה לא עבד לך,
לא אכנס להסביר ולהגן על הדרך שבחרתי. היא ממש לא מתאימה לכל אחד.נשמח לשמוע איך.
אני לא מבינה למה אתה מתכוון. האם אתה לא משלם כלום כלום או שלא משלם על ביטוחים משלימים ? אם אתה לא משלם לקופת חולים כלום איך אתה רואה רופא ? מקבל מרשם ?לקופת החולים אני לא משלם בכלל ("כן. זה אפשרי!").
חברות בקופת חולים היא חינם וכך גם כל שירותי הרפואה.אני לא מבינה למה אתה מתכוון. האם אתה לא משלם כלום כלום או שלא משלם על ביטוחים משלימים ? אם אתה לא משלם לקופת חולים כלום איך אתה רואה רופא ? מקבל מרשם ?
אני יודעת שאם אתה שכיר יש רכיב בשכר שמופרש לקופות החולים, האם הרכיב הזה מאפשר לך לא לשלם לקופת חולים ישירות ועדין לקבל שירותים רפואים ? או שאתה לא תושב הארץ ולכן לא משלם ? או קיצבת נכות כולשהי ?
אני לא מבינה איך אפשר לא לשלם בכלל לקופת חולים ועדין לקבל שירותי רפואה בישראל.
⌄
⌄
⌄
מאותו אתר, לחצתי על הקישור של חוק ביטוח ממלכתיחברות בקופת חולים היא חינם וכך גם כל שירותי הרפואה.