הייתי חייב לצטטאנחנו ישנים בחדר נפרד מהילדים (כל עוד בחדר שלהם אין מפלצות).
הייתי חייב לצטטאנחנו ישנים בחדר נפרד מהילדים (כל עוד בחדר שלהם אין מפלצות).
אכן, צודק!איייי באסה שלא המשכת להודעה הבאה שלו שהוא מסביר בדיוק שיש לו סדרי עדיפויות בחיים ובעצם ההפוך ממה שרשמת פה, כי אין לו באמת כסף פנוי לדברים האלה.
בלי שום קשר לשירשור כל הכבוד !!! אתה מציל את החיים שלך ועל הדרך חוסך כסף.הפסקתי לצרוך סיגריות ושאר מוצרי טבק.
הכי פשוט לקנות מאלי אקספרס מד חשמל לשקע ופשוט לבדוק מכשיר מכשיר לפי השימוש האישי בו. לדוגמא: קומקום חשמלי צורך כמעט 2000 וואט אבל מפעילים אותו כמה דקות ביום לעומת מאוורר שצורך 30-50 וואט אבל דולק 24/7חיסכון צריך להיות ביחס לעצמינו, לכן אין מה להיות גאים שאנחנו משתמשים בתחבורה ציבורית (שהיא מעולה פה בעיר) וברגליים, צורכים רק מוצרי מזון לא מוכנים ולא נוסעים לחופשים כמעט.
אבל השיפור שלנו לאחרונה בעקבות חשבון חשמל די גבוה הוא לעבור לייבוש בגדים רק בשמש וכיבוי אורות לא בשימוש בבית.
כרגע זה יותר בשביל המחקר וההבנה כמה זה עולה לנו. החלטות סופיות תבואנה בהמשך.
אשכרה, כמה צריך לחכות לעתיד בשביל שבינה מלאכותית תנתח את חשבון החשמל ותציג התפלגות לפי מכשירי חשמל? זה נורא![]()
לא יודע עד כמה בינה מלאכותית יעילה בעולם הממשי...אשכרה, כמה צריך לחכות לעתיד בשביל שבינה מלאכותית תנתח את חשבון החשמל ותציג התפלגות לפי מכשירי חשמל? זה נורא![]()
יותר פשוט להיכנס לאתר חברת חשמל ולראות את מחשבוני צריכת החשמל לפי סוג המכשיר (בערך) ולהכפיל במספר השעות.הכי פשוט לקנות מאלי אקספרס מד חשמל
חחח זה עובד? על אף שאותה כתובת והכול?מנצל כבר שנה מבצע בבזק על אינטרנט לשלושה חודשים ראשונים ב 45
עובר וחוזר אחרי יום
מעניין לבדוק את זה היום שהתאורה לוקחת הרבה פחות חשמל (אין נורות ליבון).אנחנו מדדנו עם מד חשמל לפני 20 שנה וגילינו שמה שצורך הכי מעט לשעה (נורות) תופס אחוז גבוה בחשבון החודשי.
ממה זה עשוי? אפשר מתכון?לאחרונה, למדתי להכין גבינה טבעונית מהממת רבע מחיר בעצמי
לא רק שזה עובד אלא חצי מהפעמים לפני שהספקתי להתקשר אליהםחחח זה עובד? על אף שאותה כתובת והכול?
תמיד כשאני רואה "למצטרפים חדשים" אני מניח שאם הם רואים שהיית לפני שנייה לקוח שלהם אז אתה לא מוגדר "לקוח חדש" כבר. אז אני תופס יותר מדי מחברות התקשורת?
נורא פשוט, צריך להתנסות קצת במרקמים וטעמים. המתכון הבסיסי הוא כזה:ממה זה עשוי? אפשר מתכון?![]()
⌄
⌄
⌄