אורי ג.
משתמש בכיר
- דירוג
- 35,696
באופן כללי עדיף לקנות בזול ולמכור ביוקר... באופן כללי אם רוצים למשוך רצוי באמצע עליות?
באופן כללי עדיף לקנות בזול ולמכור ביוקר... באופן כללי אם רוצים למשוך רצוי באמצע עליות?
תודה אלוהים, ידעתי שתחינותיי לא יפלו על אוזניים ערלות.
וברצינות, אנחנו מתקרבים למספרים שקיבלו את מירב הקולות בסקר (מבין כל המספרים).
הלכתי להבריק את כדור הבדולח שלי..
טרול חלש, באמת
הוא הסוחר שצעק שהשוק יעילרק צועק שוק יעיל שוק יעיל
למה למשוך? תן לו לרוץ אם לא צריך את הכסף אני גם ניסיתי את שיטת המשיכה הייתי מתלהב בהתחלה כל סכום שהתיק הרויח הייתי מושך כמשכורת כל מה שמעל הקרן. עד שהבנתי שאני מפספס את הריבית דריבית. וההרגשה של התיק שלך מתנפח וההון שלך גדל בלי למשוך יותר מרגש וכיף מלמשוך כמה שקלים בימים טובים.מחקר מדהים שמחזק השקעה לטווח ארוך... באופן כללי אם רוצים למשוך רצוי באמצע עליות?
אז זהו? ב10% זה ייעצר?אמרתי 10% נפילה וזה בדיוק מה שקורה
טרול או לא, הזהרתי אותך ביום חמישי שעבר וקניתי פוטים. כמו כן, קניתי מניות של טסלה ב200 דולר לפני פחות משנה ועכשיו הם בפי 4.5
אמרתי 10% נפילה וזה בדיוק מה שקורה.. אתה יכול להגיד שאני מטריל אבל יש לי הוכחות ואתה רק צועק שוק יעיל שוק יעיל
אמרתי את זה לפני שקיבלתי יכולת להבין את השוקאני עוד מחכה ל 6000 בנסדאק שאמרת שיקרה פעמיים...
מדגדג לי לתפוס קצת tqqqרגע, לא הבנתי, היא הגיעה? הקריסה, כאילו.
מה קרה בדרך? פגע בך ברק? שידרג לך תמוח עם מתח חשמלי אקסטרה?אמרתי את זה לפני שקיבלתי יכולת להבין את השוק
בא לי יותר ממך אפילו להיכנס בפי 3 משהו עוצר אותי אבל. אני כבר שבועיים מתלבט בסוף החלטתי שלא. שגם הירידות הנ״ל מספיקות בשביל להיכנס בשערים יפים. בסוף זה תיזמון הממונפת אם יפול עוד 10 אחוז תהיה בבעיה קשה ובלחץ. וחוץ מזה לפני כמה דק אמרת התבאסת שיורד והתיק מתכווץ מה תעשה בממונפת? לא תישן בלילה בכללמדגדג לי לתפוס קצת tqqq
אם השוק יעיל וצופה פני עתיד הייתי מצפה שהירידות יתחילו הרבה לפני.על איזו תיאורית שוק יעיל אתה מדבר?
איך הירידות ביומיים האחרונים שוללות משהו?
אם השוק יעיל וצופה פני עתיד הייתי מצפה שהירידות יתחילו הרבה לפני.
אני מתפלא שלקח הרבה זמן עד שבשווקים הבינו את המצב.
⌄
⌄
⌄
למי זה היה ברור?ם כשהיה ברור שהעולם הולך להיכנס לתקופה מאתגרת