לכתוב דברים שאתה לא מאמין בהם זה נקרא לשקר...
יש פה מרמה והפרת אמונים?
לכתוב דברים שאתה לא מאמין בהם זה נקרא לשקר...
מהשיא שלו בתחילת 2018, VT עשה 2 ומשהו אחוז. שנתי זה 1 וקצת אחוז.סך הכל אחלה תשואה מיום פתיחת השרשור
אם אתה מוכן להתחייב על שבוע ספציפי בשנה הקרובה.אני צופה 10% תיקון וזה יקרה, מי מוכן להתערב?
יש לך את זה ביותר גואל רצון?לאט לאט תתחילו להפנים שכשאני אומר משהו זה מתקיים.
אז רגע, תוך כמה זמן אתה צופה שיהיה תיקון של 10%? וביחס לאיזה ערך?לאט לאט תתחילו להפנים שכשאני אומר משהו זה מתקיים
אני מאד מקווה שמה שכתבת היה בצחוק, כי אם לא אז זה אומר שעלה לך קצת לראש המזל שהיה לך.לאט לאט תתחילו להפנים שכשאני אומר משהו זה מתקיים.
לא סתם עשיתי 80% תשואה על כל התיק בשנה
אני צופה 10% תיקון וזה יקרה, מי מוכן להתערב
מהשיא שלו בתחילת 2018, VT עשה 2 ומשהו אחוז. שנתי זה 1 וקצת אחוז.
מהמם. תסתכל מה אגח וזהב עשו מאז.
לאט לאט תתחילו להפנים שכשאני אומר משהו זה מתקיים.
אני צופה 10% תיקון וזה יקרה, מי מוכן להתערב?
לא יודע, בנתיים זה לא מדגדג לי את העצבים שאין לי בקצה הציפורןניסיון שני @Shaz
?Are we there yet
אני מאד מקווה שמה שכתבת היה בצחוק, כי אם לא אז זה אומר שעלה לך קצת לראש המזל שהיה לך.
מה שאתה אומר קורה? נשמע שקצת איבדת את זה אבל זה בסדר, שוק ההון הופך אנשים למאד ענווים, זה פשוט עניין של זמן.
לדעתי למשל המצב הולך מאד להחמיר ויש סיכוי לא קטן שזה הטריגר לקריסה של עשרות אחוזים (יותר מ50). לא צריך להתערב איתך כי התערבתי עם שוק ההון וקניתי בקטנה קולים על הוויקס לכמה חודשים
אם המניות היו נכס שהולך לשום מקום לנצח, רק נע בתוך טווח, לא היית טוען ל higher ground רק בגלל שבמקרה נכנסת בחלק יותר נמוך מהמיקום הנוכחי.אבל זה לא מה שכתבתי
והסבירות שיקרה למישהו מה שתיארת היא בערך 0 ולא קיימת
ואני אפילו לא קרוב לזה
אבל כמו שכתבתי מי שנכנס בתאריך תחילת השרשור עשה אחלה תשואה
אבל אם אתה רוצה לדבר על זהב לאורך זמן זה נכס דיי גרוע
הזמנים שהוא בעליה זה כמו להמר בקזינו
אגח כבר עדיף אם כי היסטורית כשהריבית נמוכה הוא בעייתי..
לא ככה המניות
אם המניות היו נכס שהולך לשום מקום לנצח, רק נע בתוך טווח, לא היית טוען ל higher ground רק בגלל שבמקרה נכנסת בחלק יותר נמוך מהמיקום הנוכחי.
השאלה של לאן המניות הולכות בטווח ארוך היא חשובה.
תאמת עכשיו בדקתי והוא עשה בערך 8% שזה לא מדהים אבל גם לא נוראימהשיא שלו בתחילת 2018, VT עשה 2 ומשהו אחוז. שנתי זה 1 וקצת אחוז.
מהמם. תסתכל מה אגח וזהב עשו מאז.
לאט לאט תתחילו להפנים שכשאני אומר משהו זה מתקיים.
אני צופה 10% תיקון וזה יקרה, מי מוכן להתערב?
לא שווה לי לשלם מס.. פשוט אקנה בעוד שבוע שבועיים ב10% הנחהלמה אתה צריך למצוא מישהו שיתערב איתך?
פשוט תממש ותקנה שוב אחרי התיקון. זה מה שכל אחד שיודע על תיקון של 10% היה עושה.
⌄
⌄
⌄
לא שווה לי לשלם מס.. פשוט אקנה בעוד שבוע שבועיים ב10% הנחה