אולי עוד 2-3 אחוז נחשוב להיכנס ומה זה הקצאה של 5 אחוז מהתיק!! מה נעשה עם זה אחרי נקנה חצי קילו קשיו?
בעייה לי לסכן יותר
מה אם ירד עוד 10%?
אולי עוד 2-3 אחוז נחשוב להיכנס ומה זה הקצאה של 5 אחוז מהתיק!! מה נעשה עם זה אחרי נקנה חצי קילו קשיו?
5% שלך =! 5% התיק של בזוס.ומה זה הקצאה של 5 אחוז מהתיק!! מה נעשה עם זה אחרי נקנה חצי קילו קשיו?
מה ישתנה עוד 2-3%? ואם ירד 1.9%? ואם ירד 4% ותגיד טוב עוד אחוז אחד ואז יעלה חזרה?אולי עוד 2-3 אחוז נחשוב להיכנס
אולי עוד 2-3 אחוז נחשוב להיכנס? ומה זה הקצאה של 5 אחוז מהתיק!! מה נעשה עם זה אחרי נקנה נקנה חצי קילו קשיו?נזרום
למה אתה רומז בקיצור להיכנס מהר ועכשיו בממונפת כן כן לא לא?5% שלך =! 5% התיק של בזוס.
הוא מוכן לסכן להשקעה מהסוג הזה 5%. לגיטימי.
מה ישתנה עוד 2-3%? ואם ירד 1.9%? ואם ירד 4% ותגיד טוב עוד אחוז אחד ואז יעלה חזרה?
שמע, אני לא סגור אם אתה מטריל או פשוט מבולבל.אולי עוד 2-3 אחוז נחשוב להיכנס? ומה זה הקצאה של 5 אחוז מהתיק!! מה נעשה עם זה אחרי נקנה נקנה חצי קילו קשיו?
למה אתה רומז בקיצור להיכנס מהר ועכשיו בממונפת כן כן לא לא?
כדור הבדולח שלי אומר שמוחקים את הקולים עד סוף החודש.
תחילת חודש הבא נראה טיסה
כדור הבדולח שלי אומר שהרע עוד לפנינו
מה הוא אומר בנוגע למתי ייגמר הלפנינו ?כשהעניינים יירגעו יעלה חזק חזרה
אולי זה רמז שלא כדאי להמשיך לקנות כל יום...שבוע מוזר. אתה קם בבוקר רואה שער עדכני מהמר על שער קנייה כלשהו שכל כך נמוך שאתה אומר מקסימום אם לא יירד מספיק ננסה שוב מחר - ותוך כמה שעות קונה בשער הזה. ככה יום אחרי יום.
אנחנו לא נביאים אז מנצלים כל יום מבצע חדשאולי זה רמז שלא כדאי להמשיך לקנות כל יום...
קרה לי הרגע, שער שלא האמנתי שיגיע היוםשבוע מוזר. אתה קם בבוקר רואה שער עדכני מהמר על שער קנייה כלשהו שכל כך נמוך שאתה אומר מקסימום אם לא יירד מספיק ננסה שוב מחר - ותוך כמה שעות קונה בשער הזה. ככה יום אחרי יום.
תקנה כל חודש או רבעון כמו שתוכנןאנחנו לא נביאים אז מנצלים כל יום מבצע חדש
המגפה השחורה? יש פי 3 מתים מסארס בשבריר תקופה, המשק הסיני מושבת, המשק האיטלקי בדרך... סין היום אינה מה שהייתה בשנות ה2000 היא ספקית מרכזית לכל העולם. אין תרופה, אין חיסון. בל נשכח שהוירוסים התפתחו. ייקח שנה לפחות עד שיהיה חיסון ואגב לסארס מעולם לא נמצא חיסון. ובל נשכח את עולם טיסות הלאו קוסט שהתפתח מאז שנות ה2000. יש מצב שיש המונים ששהו במזרח או באיטליה ויושבים ללא סימפטומים כמו פצצת זמן.
מצד שני יש שאומרים שכשהקיץ יגיע- זה יעלם, כמו שפעות רבות
להבנתי באיראן חם ויש שם מתים.
ייתכן והקצב באמת יורד בסין, שיש איזו תקופת הבשלה ורגיעה שתבוא עתה על איטליה.
עם זאת, השבתה בקוריאה , סין, אסיה, איטליה וכ"ו שהמשק שובת, האם ניתן לתמחר זאת בירידות של 3-4%? אני לא יודעת. מעניין להכין איזה תרחיש כמותי של מה זה אומר שחודש-חודשיים הכלכלה השנייה בעולם מושבתת, מה הפגיעה בצמיחה.
לגבי התפתחות הרפואה, גם בבתחילת המאה ה20 היו בטוחים שמצויים בשיא ההתקדמות הרפואית ונקטלו כ100א איש בשפעת הספרדית. זו כמות גבוהה מאלו שמתו במלחה"ע ה1.
דבר ראשון בריאות לכל הסולידים.
התיאוריה שלי, היא שהרבה כסף כעת מצוי לא בהכרח בקרנות ענק ואלגו.
ב2019 נפתחו הרבה אפליקציות ללא עמלות כלל,
לתחושתי העליות האופוריות הללו מסוף 19 ואילך הונעו מאנשים פשוטים שקנו איזה מותג שהם מכירים.
אם יש הרבה "כסף חדש", ההתנהגות תהיה גם יותר היסטרית ולכן לדעתי תהיינה ירידות עמוקות לתקופה קצרה. לא חושבת שיהיה V כמו בסוף ינואר.
כל הכסף החדש , ייתכן ולא יחזור מהר. אם הכנסת בפברואר ויצאת בהפסד, יש תחושה של "לא רוצה לקחת יותר סיכונים"
קטונתי ובאמת העיקר הבריאות
https://www.youtube.com/watch?v=aByRldWIJaM
לא הבנתי מה מתוך הציטוט שלך הייתה "תחושת בטן". כתבת הרבה דבר והיפוכו שם, לכסות את כל האופציות.שמעו, יש לי בפורום הזה "תחושות בטן" ממש מוצלחות...
לא. צריך עוד 21% ירידה בסנופי כדי להגיע לשם.
אם המחיר הממוצע שבו קנית את כל היחידות שלך הוא המחיר שהיה לפני שנתיים אתה צודק שהתשואה הדולרית לא כולל דיבידנדים היא בערך 0.לא. צריך עוד 21% ירידה בסנופי כדי להגיע לשם.
נ.ב. משקיעי VT (רוב הפורום?) נמצאים ב0% תשואה (לא כולל דיבידנד) כבר שנתיים.
הערכות של ~0% תשואה שנתית ממניות בטווח של 10 שנים מתחיל להשמע פחות מופרך?
מדבר על אחרי הירידה של סוף 2018 עד עכשיו?. משקיעי VT (רוב הפורום?) נמצאים ב0% תשואה (לא כולל דיבידנד) כבר שנתיים.
⌄
⌄
⌄
מדבר על להסתכל בגרף של VT כמה אחורה חוזרים במחיר הנוכחי.מדבר על אחרי הירידה של סוף 2018 עד עכשיו?
אם בן אדם אינדיבידואלי ברווח או הפסד זה לא משנה לדיון על הנכס.אם המחיר הממוצע שבו קנית את כל היחידות שלך הוא המחיר שהיה לפני שנתיים אתה צודק שהתשואה הדולרית לא כולל דיבידנדים היא בערך 0.
מצד שני אם קנית גם לאחר מכן בירידות (וגם לפני כן כשהיחידות היו זולות יותר) סביר להניח שמחיר הקנייה הממוצע של היחידות ברשותך נמוך מהמחיר הנוכחי (בפרט אם רכשת יחידות לאורך תקופה של עשר שנים).
להניח על בסיס שנתיים בלי תשואה שסביר שבעשר שנים לא תהיה תשואה זה כמובן לא מבוסס על הידע הקיים.
לגבי סיכון לאנשים שפרשו בדיוק לפני שנתיים, זה נקרא סיכון רצף התשואות ויש דרכים להתמודד איתו.