אין שום רע בבית בד, רק לדעת את ההבדלים. בית בד מקבל מכל מגדל שמפיק אצלו שמן, אחוז מסוים מהכמות. היות ויש הרבה זנים, אז בית הבד מוכר אותם מעורבבים בדרך כלל, למעט אולי זן סורי שיש לו קהל אוהד מהמגזר הערבי במיוחד. למי שלא רגיש לטעמי השמן, זה יכול להיות סבבה. בנוסף, יש בתי בד שמוכרים גם שמנים שעבר זמנם (נניח מהשנה הקודמת). היה לנו ניסיון אחד כזה והספיק לנו. אני לא אוהבת את הטעמים השתלטנים של חלק מהזנים, במיוחד כשמבשלת עם זה, אז מעדיפה לקנות זן ספציפי.