לא חשוב שמות
משתמש רגיל
- דירוג
- 382
אני תוהה אם ניתן לחזות מגמות אלו מתצפית תמימה ברשתות החברתיות המתקיימות בגני ילדים או בבתי ספר יסודיים.
אני מאוד לא מבין אותך, את בעצמך משקיעה בנדלן ולוקחת סיכונים, מה ההבדל העקרוני בין מי שקונה דירה ומשכיר אותה לעצמו (גר בה) ומי שמשכיר אותה לצד ב ?[
ובכן הטיעון הזה שאתה מציג הוא רגשי ולא כלכלי, ואם רגש לא ניתן להתווכח.
אבל צריך לזכור החיים אכזריים, במידה ותהיה עליית ריבית בבנקים, ותהיה בוודאות, את אף אחד שיקולי הרגש לא יעניינו, במידה ותשלומיי המשכנתה לא ישולמו הנכס ילך לעיקול. צריך לזכור שסעיף הדיור בממוצע הוא הגבוה ביותר, בתזרים המשפחתי. גם אם תהיה סופר חסכן אבל עם תשלום משכנתה מאמיר שאינך יכול לעמוד בו, תעודת היושר לא תעזור פה. אם תגלול למעלה כתבתי מאמר שלם בנושא.
+1ברוכה השבה
מעדיף שלא לפרט משיקולי שלי.על איזה מגמות אתה מדבר?
אז לא...מתצפית תמימה ברשתות החברתיות המתקיימות בגני ילדים או בבתי ספר יסודיים
ידוע לך אם יש סניף באיזור חדרה-עמק חפר ?נס ציונה-ראשל''צ-לוד-רמלה...
קודם כל , אני מורידה את הכובע, זה דורש באמת יכולת הכלה יוצאת דופן!בתור צוות קליטה, הייתי נחשף ל - 40 ~ 60 סיפורים בחודש.
ועם הזמן לומדים גם שלא כולם מצליחים, אבל חלק גדול לומדים את הכלים ולפעמים מצליחים אחרי שעוזבים את הליווי.
כמה שאתה טועהבסופו של דבר מדובר בחלק מאוד קטן מהאוכלוסייה.
היי רוני, תוכל להרחיב?אני רוצה להוסיף, שהציבור הרחב מתקשה להפנים שהתנהלות פיננסית שהייתה נכונה או לפחות עבדה עבור הרוב בעבר,
כיום אינה רלוונטית יותר.
היי רוני, תוכל להרחיב?
אני יוצאת מנקודת הנחה שרכישת דירה למגורים או להשקעה היא עסקת נדל"ן.אני מאוד לא מבין אותך, את בעצמך משקיעה בנדלן ולוקחת סיכונים, מה ההבדל העקרוני בין מי שקונה דירה ומשכיר אותה לעצמו (גר בה) ומי שמשכיר אותה לצד ב ?
אתה מדבר על דולר או שקל? אם דולר אז אתה אדם אמיד מאוד ואני שמחה בשמחתך, אך עם זאת אינך משקף כלל וכלל את המשפחה הישראלית הממוצעת עליה אני מדברת במאמר.אני רכשתי 3 דירות למגורים מ 200 אלף דולר למליון דולר בלי משכנתא ל 30 שנה ובלי להוציא יותר מ 50% מהנטו, אז הנה דוגמא לכך שלא כל רכישת נכס למגורים נעשית בצורה לא הגיונית ולא שקולה.
בעבר לפני ההפרטה של החברות הגדולות והבנקים בניהם, רוב החברות נשלטו על ידי המדינה,
מה שהבטיח קביעות במקום העבודה, ובמקרים רבים פנסיה תקציבית,
הכל היה פשוט וברור יותר, מוצאים עבודה (עד לגיל הפרישה) בגוף גדול עם קביעות,
מקימים משפחה ורוכשים דירת מגורים עם משכנתא,
בשלב מסוים מסלקים את המשכנתא, וכאשר פורשים הקצבת זקנה והפנסיה של 2 בני הזוג
אפשרו מחיה מכובדת. בדרך כלל חיו בממוצע 8 עד 10 שנים מאז הפרישה.
כפי שניתן לראות, התנהלות סולידית זו שהייתה נפוצה בעבר, לא רלוונטית היום.
אני זוכר שפסגת שאיפותיה של אימי הייתה שהאחים הגדולים שלי יעבדו בבנק
אחד מהם הגשים משאלה זו, הוא עובד בנק מאז 1976, בעוד 3 שנים יוצא לפנסיה מהבנק.
הי זאב, תפרט ותסביר, כי לא כולם מכירים...אנחנו תמיד צריכים עוד אנשים, יש יותר ביקוש לעזרה ממה שאנחנו מצליחים להספיק לעשות.
איך זה קשור לנושא?נתונים של הלמ"ס שהגיעו ל-ynet מצביעים על תמונה עגומה, לפיה כארבעה מיליון איש נמצאים במשיכת יתר - כשליש מהם במינוס תמידי
מה הרעיון להיות במינוס בבנק ולחסוך 80%?איך זה קשור לנושא?
גם אני נמצא במינוס תמידי בבנק. זה אומר שאני על סף פשיטת רגל?
אפשר להיות במינוס בבנק ועדיין לחסוך 80% מהמשכורת.
זהו שלא.הרי אתה משלם ריבית נשך עליו... לא?
⌄
⌄
⌄
לצערנו לא.האם נושא התסכול של החונכים של פעמונים, לפחות בחלקו, יכול להחסך בשלב הקליטה?