לזה אני קורא ״לראות את חצי הכוס המלאה״.הצד החיובי בעליית המחירים הוא שאם שצריך להוציא פחות מוצרים בשביל לחסוך 170 ש"ח.
לזה אני קורא ״לראות את חצי הכוס המלאה״.הצד החיובי בעליית המחירים הוא שאם שצריך להוציא פחות מוצרים בשביל לחסוך 170 ש"ח.
אני לרוב הולך על האלטרנטיבה הזולה. ףניסית את האלטרנטיבה הזולה
או ברוח השרשור, להוציא מהעגבניה עגבניאדה.לזה אני קורא ״לראות את חצי הכוס המלאה״.
אם האיכות לא חשובה לך בשמן זית, למה לטרוח?אני לא אקח שמן זית שעולה 45 שקלים אלא משהו מיובא מספרד בחצי מחיר (לא מאמין ש"שמן זית ישראלי" טוב יותר ולא מעורב עם מיובא).
לא כל האנשים אוכלים ״אורגני״. הכול בסדר.אם האיכות לא חשובה לך בשמן זית, למה לטרוח?
שמן זית בכבישה קרה מתחיל להתעפש תוך שנה-שנתיים מיצורו. עדיף לא לקנות בכלל ( שמן זית מזוכך לא שווה את מחירו ושמן קנולה מזוכך לא מתעפש).
אני קונה שני פחים של 5 ליטר לשנה מחקלאים בעמק שמגדלים, אני אפילו לא מתקרבת לבית בד, ובטח שלא לסופרמרקט.
שנתיים? אצלי בקבוק של 750 מ"ל נגמר תוך שבוע. השמן ה"ישראלי" המהודר והיקר הוא, על פי כתבות תחקיר, תערובת של שמן מיובא וישראלי, אולי אפילו רוב רובו מיובא. אז כבר עדיף לקנות את המיובא בחצי מחיר.שמן זית בכבישה קרה מתחיל להתעפש תוך שנה-שנתיים מיצורו
ואוו!אצלי בקבוק של 750 מ"ל נגמר תוך שבוע
תקנה פעם אחת מחקלאים אמיתיים ואז תחליט.לגבי מגדלים ישראלים שמוכרים לך פח של 5 ליטר, קשה לי לסמוך
גם אני לא, עדיף לא לבנות דימויים על אנשים, סבבה?לא כל האנשים אוכלים ״אורגני״. הכול בסדר.
רק בחלק מהמקים הוא צודק ישנם קופסאות אותו דבר ממש אבל תמיד טוב להחכים ולשים לב לעוד פרטים!!אתה משווה גם בין מוצרים שונים לגמרי.
החבילות הקטנות זה רסק מרוכז מאוד הגדולות זה רסק יותר נוזלי גם הרכיבים שונים - למשל כמות הסוכר שהוסיפו לכל מוצר שונה. יש כאלו ללא תוספת בכלל וכאלו שיש ממש הרבה.
כולם אוהבים לתמחר אבל כשאתה יודע את זה אתה מתמחר הפוך ורק מרוויח מהשטיקים שלהם לא?במקרה הזה עוד קל להשוות. אני מתחרפנת כשגלילי נייר טואלט באורך שונה בין יצרנים שונים. כשאבקות כביסה יש להם אחוז חומר פעיל שונה על אותו משקל. כשמתמחרים ירקות לפעמים לפי משקל ולפעמים לפי מספר יחידות. ועוד ועוד ועוד
העניין הוא שלא תמיד קל לתמחור הפוךכולם אוהבים לתמחר אבל כשאתה יודע את זה אתה מתמחר הפוך ורק מרוויח מהשטיקים שלהם לא?
⌄
⌄
⌄
אני מסכיםהעניין הוא שלא תמיד קל לתמחור הפוך
| פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
|---|---|---|---|---|
|
|
איך למוכר הנעלים יש כסף לקנות עגבניות? | אוף טופיק | 4 | |
| ת | איך נכון לאחסן תפוחי אדמה, עגבניות וגזר? | אוף טופיק | 29 | |
| G | רוצה לנסות לגדל חסה, עגבניות, מלפפון איך? | התפתחות אישית | 15 |