קיים גם קיים וזה מושג מתחום הסוציולוגיה (תחום מחקר שעוסק בחברה ובהתנהגות החברתית של האדם).
זה שכתבת שהוא לא קיים, לא אומר שזה נכון.
אתה סוציולוג במקרה (שואל ברצינות) או שהחלטת כך משום שככה
אתה חושב או
מרגיש?
יש לך נגיעה כלשהיא לסוציולוגיה כתחום דעת?
הרבה פה לא אוהבים את המונח הזה, משום מה הוא מפריע לחווית החיים שלהם, מבחינתם הוא פשוט לא תופס כי... (???).
חלקם גם סבורים שסוציולוגיה היא כלל לא תחום דעת מחקרי, היא זבל של מדע או לא מדע בכלל וכל המחקר בתחום שווה לתחת (אותו תחת שכמובן למד או
חקר פיזיקה/מתמטיקה/מחשבים באוניברסיטה לתארים מתקדמים ועשה מחקר בעצמו בשאר מדעים אחרים "שווים" באמת ויודע מה זה לעשות מחקר אקדמי ולא רק סמינריון).
שיבושם לכולם.
אין קבוצת מאפיינים שמאחדת את הדורות הללו.
קיצר כל משפט שמתחיל ב"דור ה..." הוא בולשיט כי אי אפשר לחלק אנשים לקבוצות עם מאפיינים קשיחים רק על סמך גילם.
"קיצר"
ועוד איך שיש והיא מוסברת יפה ברשת,
במאמרים, בספרים, במחקרים ואיפה לא.
אגב, המילה קיצר (כמו גם אנארף), ההתכווננות הזו לקצרנות, ההסתמכות על ראיות אנקדוטליות אישיות בלבד, קביעות נחרצות בשם שום דבר ושום כלום כבר סמכא וכמומחה על דעת עצמו, הסלנג שאתה משתמש בו בכתיבה שוטפת שדי מבזה את סגנון הכתיבה - כל אלו עשו גם דורות אחרים, אבל הם מאפיינים מובהקים וחזקים יותר של דור ה- Y.
בוא נעשה ניסוי -
בן כמה אתה במקרה? שנת הלידה?...
יש גם מונחים מקצועיים והגדרות לדור ה- X ודור ה-Z.
באמת בא לך לקרוא את כל אלו או שעל דעת עצמך תחליט שלא, זה לא קיים?
בעברית - במיוחד באתר
אנשים בישראל, בספר של עוז ותמר אלמוג -
דור ה- Y בישראל. זה מה שאני מכיר וזה מה שאני קורא.
מה אתה קורא בעניין בשביל לקבוע קביעות שכאלה מתוך הידע והמידע לקבוע נחרצות שהכל בולשיט אחד גדול כי לך יש הוכחות טובות יותר שהן לא אנקדוטליות?
בשמחה אכיר לכם אנשים שמסתובבים עם עקבי פלטפורמה של 12 ס"מ באופן קבוע ומתלבשים כמו פאנקיסטים.
איזה מזל שעשית מחקר אקדמי בנושא, קראת המון מאמרים, זה אולי אפילו תחום הדעת שלך וגם וביססת DB רציני.
אתה יודע מה זו
ראיה אנקדוטלית?
אגב,
התבלבלת בשרשור... זה שרשור על קעקועים.
וכמו בן דור Y טיפוסי לא כתבת מאום על קעקועים ולא תרמת בכלום חוץ מהתפרצות לדיון מבלי להעניק לו הרבה תובנות משמעותיות (חוץ מהבטחון שלך בעניין דור ה- Y הלא קיים לדידך) או לפחות תובנה אחת
שלך אישית על קעקועים - אז אוהב או לא אוהב? נגעל או מסמפט?...
(מתערב שבתור בן לדור ה- Y גם לא תהיה לך סבלנות להסתכל ולפתוח את כל הקישורים ובטח שלא לקרוא אותם בסבלנות עד תומם).
מצד שני, יכול להיות שאני טועה
(עריכה: מתנצל אם יצא לי קצת "עצבני", אבל אל תתרגש. זה לא שאנחנו באמת רבים, פשוט דנים על הא ודא).