שלי
משתמש רגיל
- דירוג
- 719
Nopeיש אוטובוס לירושלים?
Nopeיש אוטובוס לירושלים?
טעות לעולם חוזר.המשכתי לתואר שני וחייתי על משכורת של אוניבסיטה במקום ללכת ישר להייטק.
ולהוסיף חטא על פשע - חושב על לחזור ללמוד דוקטורט![]()
לעומת קניית רכב, טסט ביטוחים ותיקונים זה משתלם בענק,בתור אחד ששוכר car2go בסופ"שים, ואין לו צורך ברכב בשאר השבוע - זה לא באמת יותר משתלם. אם אני רוצה חלילה ללכת לים, או לטייל, בסופי השבוע (או משפחה וחברים שכבר הוזכר פה), car2go זה לא פתרון והשכרת רכב כל סופ"ש שני זה לא פרקטי בעליל. לכן בחוסר ברירה מוחלט ארכוש בקרוב רכב.
שכור ביום שישי בבוקר ליומיים, קאר2גו נמצאת בכמה ערים גדולות לא רק בתל אביב.בחנתי את האפשרות הזו וזה היה לא נכון עבורי גם בגלל המרחקים הגדולים וגם בגלל שההגעה (ללא רכב, בשבת) ממגרשי ההשכרה ואליהם לא אפשרית.
מה שאתה אומר נכון *אולי* לתושבי גוש דן שקרוביהם נמצאים ברדיוס נסיעה של חצי שעה.
יצא לי פעם כ500 שקל ל3 ימים בלי דלק, חמישי עד ראשון בבוקר, רוב חברות ההשכרה לא פועלות במוצש אלא אם אתה מחזיר בנתבג. מניח שאם אתה שוכר קבוע, תוכל לקבל תנאים יותר טובים.היה לי רכב סולידי מאוד שעלה לי, לא כולל דלק וכן כולל ירידת ערך והכל כ 830 ש"ח לחודש. בוא נניח שאני לא סולידי ועלות הרכב שלי היא יותר בכיוון ה 1500-2000 ש"ח לחודש. האם ניתן לשכור רכב לשתי יממות (חמישי בערב עד מוצ"ש) בעלות של 100-133 ש"ח, לא כולל דלק?
איזה תכנון מראש, קאר2גו מזמינים בו ברגע.דורש הרבה תכנון מראש, לפעמים אני פשוט זורם לקפוץ לחבר שגר מחוץ לעיר גם באמצע שבוע.
נדיר מאוד, ולכן זה פשוט לא משתלם לעומת החזקת רכב, שבנוסף - גם מספק נוחות שימוש ביום-יום.לחלופין יש סופי שבוע שאולי לא תצטרך רכב צמוד.
יש אוטובוס לירושלים?
אוטובוס "רשמי" לא.Nope
וכמה יוצא תחבורה ציבורית בשאר הזמן?יצא לי פעם כ500 שקל ל3 ימים בלי דלק
ומה עושים מהתחנה המרכזית בירושלים? מונית תעלה לי 3 ספרותאוטובוס "רשמי" לא.
אבל יש מוניות שירות עצמאיות (טרנזיטים) שיוצאים קבוע מאיזור התחנה המרכזית החדשה בת"א לירושלים. בוודאות.
הבעיה היחידה, הם יוצאים רק כשמשתלם להם... כלומר רק כשמתמלאת מונית.
לפעמים זה לוקח 5 דקות של בהיה באוויר, לפעמים 15 דקות המתנה ולפעמים גם חצי שעה. לא כזה נורא.
עובדות גם בשבת.
אם אני לא טועה, נכון להיום לפי איזו תקנה חדשה שהוציא משרד התחבורע או משהו כזה הן גם מחוייבות לקבל רב קו.
אין מוניות שירות בירושלים עצמה?ומה עושים מהתחנה המרכזית בירושלים? מונית תעלה לי 3 ספרות
מציע לך בחום לבטל את המקיף, זאת בהנחה שאתה נהג זהיר ללא תאונות.אני עושה ביטוח מקיף על גטס 2008 מנוע 1.6.
זה תוספת של 1350 שקל בשנה.
אני יודע...מציע לך בחום לבטל את המקיף, זאת בהנחה שאתה נהג זהיר ללא תאונות.
כן, הגעת למקום הנכון.אבל היי... פה זה קיר הבושה לא?![]()
כל כך מיותר... הרכב בן 12, אין טעם.אני עושה ביטוח מקיף על גטס 2008 מנוע 1.6.
+1.מציע לך בחום לבטל את המקיף, זאת בהנחה שאתה נהג זהיר ללא תאונות.
אני לא ג'יני שמשפשפים אותו ושולף פתרונות מהנחושת...ומה עושים מהתחנה המרכזית בירושלים? מונית תעלה לי 3 ספרות
רק אם הצד השני מכיר באשמתו לאירוע.אבל אל תדאג, כי ביטוח צד ג' של הרכב שבו פגעת ידאג לך.
רק מה הקשר "נהג זהיר ללא תאונות"?...
⌄
⌄
⌄
צודק... אם לא אז משפט.רק אם הצד השני מכיר באשמתו לאירוע.
נכון. תודה.אם אתה גרמת לתאונה, הנזק לרכב שלך - עליך בלבד.
| פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
|---|---|---|---|---|
| י | מנגנון לשעון קיר | אוף טופיק | 1 | |
|
|
ספורט בייתי - מתח קיר | אוף טופיק | 1 | |
| מ | איך מתגברים על הבושה העמוקה בלהגיד שאינך עובד? | פרישה מוקדמת והחיים שאחריה | 106 |