איזו בירה?
לא מבין גדול בבירותקורונה
איזו בירה?
לא מבין גדול בבירותקורונה
ובוירוסים?לא מבין גדול בבירות![]()
גם לא, שלום שלום ככהובוירוסים?
בדיוק מאותה סיבה שאתה מציין המניות לא נפלו כמו שהן יכלו ליפול אם לא היו אנשים שחושבים שעכשיו זו הזדמנות לקנות בזולכן, תזמון שוק, אבל לא כל יום צצה הזדמנות כזו כי לדעתי שוק התעופה והתיירות סובל עכשיו מכה קשה מסיבה אובייקטיבית ואני מניח שבעוד 2-3 חודשים יתאושש. מה דעתכם?
תראה את אל על בחמישה ימים אחרונים.תוכל להיות יותר ספציפי? כי בואינג למשל עסוקה בלטפס גבוה
אלעל הייתה בדרך לפשיטת רגל עוד לפני שהתחילו לדבר על הוירוס...תראה את אל על בחמישה ימים אחרונים.
בוא נסכים שהוירוס לא בדיוק תורם להתאוששות שלה.אלעל הייתה בדרך לפשיטת רגל עוד לפני שהתחילו לדבר על הוירוס...
אין ספק שמאות או אלפי טיסות מבוטלות לא עוזרות לאף חברת תעופה (שיש לה רווחיות תפעולית).בוא נסכים שהוירוס לא בדיוק תורם להתאוששות שלה.
בואינג לא מטפסת גבוה, בואינג יוצאת מהבור שהיא נפלה אליו. יקח זמן עד שתתחיל לטפס גבוהתוכל להיות יותר ספציפי? כי בואינג למשל עסוקה בלטפס גבוה
Southwest היא חברה די מוצלחת בארה״ב. לא יפתיע אותי אם היא דווקא מתחזקת בעקבות הקורונה (פחות אמריקאים שטסים מחוץ לארה״ב זה יותר אמריקאים שטסים בתוך ארה״ב). אולי תראה התנהגות דומה בחברות אחרות שמתעסקות בעיקר בטיסות בתוך ארה״ב.בדקתי כעת ביאהו לפי מילת המפתח AIR
נראה שדלתא ואמריקן איירליינס לא נמוכות ביחס לתקופה האחרונה
דווקא יונייטד נראית נמוכה, ומכפיל נמוך, אבל אין לי שום מושג מה קורה בחברה
חברה נוספת שאני דווקא לא מכיר, בשם סאותווסט נסחרת דווקא גבוה תקופתית עם מכפיל גבוה יותר
אם כבר הושתל כדי להגדיל את הפער בין ארצות הברית לסין .הווירוס הושתל על ידי סוכנות הביון המרכזית כדי לקדם את ברני.
אין מצב שהושתל. כי אז הסינים יכולים לשתול אותו בחזרה בארה"ב והאמריקאים לא יכולים לספק נוגדן לאזרחיהם בלי לספק אותו גם לסינים.אם כבר הושתל כדי להגדיל את הפער בין ארצות הברית לסין .
איך זה מקדם את ברני ?
⌄
⌄
⌄
אולי הcia גרם לכך שידלוף במעבדה ביולוגית. משהו בסגנון המוסד והצנטריפוגות .יותר סביר שזה דלף ממעבדה ביולוגית שהמחקר בה לא בהכרח היה לצורך בניית נשק ביולוגי.
| פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
|---|---|---|---|---|
| ש | נגיף בעולם, מיתון בישראל | שוק ההון | 14 | |
|
|
עקב נגיף הקורונה: איזה מניות\מדדים ירדו ? | שוק ההון | 11 |