• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

נגיף ה-coronavirus

• פותח הנושא פותח הנושא Leo1
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
אומר בהסתייגות, ממש בהסתיגות ולא המלצה שזה אולי הזמן ואולי יש הזדמנויות עכשיו לקושש כסף מהריצפה ולרכוש מניות שירדו ללא סיבה רק בגלל שהשוק בפאניקה.
אני מסתכל על חברות התעופה שיורדות בחדות. אולי, לקראת האביב ותקופת הטיולים בעולם הם יחזרו למצבם ויהיה רווח נאה של כ 20%.
כן, תזמון שוק, אבל לא כל יום צצה הזדמנות כזו כי לדעתי שוק התעופה והתיירות סובל עכשיו מכה קשה מסיבה אובייקטיבית ואני מניח שבעוד 2-3 חודשים יתאושש. מה דעתכם?

תוכל להיות יותר ספציפי? כי בואינג למשל עסוקה בלטפס גבוה

כן, תזמון שוק, אבל לא כל יום צצה הזדמנות כזו כי לדעתי שוק התעופה והתיירות סובל עכשיו מכה קשה מסיבה אובייקטיבית ואני מניח שבעוד 2-3 חודשים יתאושש. מה דעתכם?
בדיוק מאותה סיבה שאתה מציין המניות לא נפלו כמו שהן יכלו ליפול אם לא היו אנשים שחושבים שעכשיו זו הזדמנות לקנות בזול :)
הפורום הזה יחסית פסיבי, אבל יש הרבה אנשים שמטעמים דומים לאלה שציינת עושים מספר פעולות ביום (ואולי בשעה)

לגבי אל על, כפי שצויין נשמע שהמצב לא מזהיר בלי קשר לוירוס.
לגבי בואינג, היא בשיא תקופתי מאז התחילה פרשת הקורונה, אני לא מדבר על ההיסטוריה הקרובה לפני הוירוס.

באופן כללי, איזה מניות של חברות טיסה אמריקאיות יש שנסחרות בשווי שוק גבוה?

בדקתי כעת ביאהו לפי מילת המפתח AIR
נראה שדלתא ואמריקן איירליינס לא נמוכות ביחס לתקופה האחרונה
דווקא יונייטד נראית נמוכה, ומכפיל נמוך, אבל אין לי שום מושג מה קורה בחברה
חברה נוספת שאני דווקא לא מכיר, בשם סאותווסט נסחרת דווקא גבוה תקופתית עם מכפיל גבוה יותר

בדקתי כעת ביאהו לפי מילת המפתח AIR
נראה שדלתא ואמריקן איירליינס לא נמוכות ביחס לתקופה האחרונה
דווקא יונייטד נראית נמוכה, ומכפיל נמוך, אבל אין לי שום מושג מה קורה בחברה
חברה נוספת שאני דווקא לא מכיר, בשם סאותווסט נסחרת דווקא גבוה תקופתית עם מכפיל גבוה יותר
Southwest היא חברה די מוצלחת בארה״ב. לא יפתיע אותי אם היא דווקא מתחזקת בעקבות הקורונה (פחות אמריקאים שטסים מחוץ לארה״ב זה יותר אמריקאים שטסים בתוך ארה״ב). אולי תראה התנהגות דומה בחברות אחרות שמתעסקות בעיקר בטיסות בתוך ארה״ב.

בווירוסים חדשים קשה עדיין לדעת במדויק סטטיסטיקות כי יש "נטייה להחמרה" מיכוון שהמקרים בהם אדם סתם פיתח צינון מהוירוס לא מדווח כי הוא לא שיער או ידע שיש לו בכלל את הווירוס

נראה שביפן יש התפרצות של ממש, והיא בכלל לא קשורה לספינה.
אפילו בסינגפור, עם יכולות שספק אם יש למדינה אחרת כלשהי, מתקשים להשתלט על הנגיף. הם גילו כבר 67 נדבקים, ומגלים עוד בכל יום.
בווייטנאם שמו בהסגר שטח עם 10,000 תושבים.

הווירוס הושתל על ידי סוכנות הביון המרכזית כדי לקדם את ברני.

הווירוס הושתל על ידי סוכנות הביון המרכזית כדי לקדם את ברני.
אם כבר הושתל כדי להגדיל את הפער בין ארצות הברית לסין .
איך זה מקדם את ברני ?

אם כבר הושתל כדי להגדיל את הפער בין ארצות הברית לסין .
איך זה מקדם את ברני ?
אין מצב שהושתל. כי אז הסינים יכולים לשתול אותו בחזרה בארה"ב והאמריקאים לא יכולים לספק נוגדן לאזרחיהם בלי לספק אותו גם לסינים.

יותר סביר שזה דלף ממעבדה ביולוגית שהמחקר בה לא בהכרח היה לצורך בניית נשק ביולוגי. יכול להיות שזה היה מחקר בסיסי באמונולוגיה של העטלפים.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
⌄
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
יותר סביר שזה דלף ממעבדה ביולוגית שהמחקר בה לא בהכרח היה לצורך בניית נשק ביולוגי.
אולי הcia גרם לכך שידלוף במעבדה ביולוגית. משהו בסגנון המוסד והצנטריפוגות .

מצב
הנושא נעול.
נושאים דומים

נושאים דומים

Back
למעלה