• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

טסלה

• פותח הנושא פותח הנושא 123W
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
ר"ע הרבלייף..

אכן חברה מגעילה.

אני מניח שראית Betting on Zero בנטפליקס? אפילו ביל אקמן שהוא בנאדם עם אגו לא קטן, בסופו של דבר הרים ידיים לגבי הרבלייף והמשיך הלאה. הולך לו טוב מאז ד"א.

בסדר, אבל מאיפה הגיעה השאלה בתגובה למה שאדם כתב?
הוא לא רמז שזה מומלץ אז לא ברור לי למה פתאום החלטת לשאול את זה.
הניסיון הבלתי נפסק למצוא תובנות וסימנים לעליה והשרשור הארוך אבל ממה שקראתי המטרה היא להראות כמה המעריכים והמשקיעים חסרי כיוון. יש דיעות בעד השקעה במניות ספציפיות באחוזים נמוכים מהתיק?

בסדר, אבל מאיפה הגיעה השאלה בתגובה למה שאדם כתב?
הוא לא רמז שזה מומלץ אז לא ברור לי למה פתאום החלטת לשאול את זה.
הניסיון הבלתי נפסק למצוא תובנות וסימנים לעליה והשרשור הארוך אבל ממה שקראתי המטרה היא להראות כמה המעריכים והמשקיעים חסרי כיוון. יש דיעות בעד השקעה במניות ספציפיות באחוזים נמוכים מהתיק?

בוודאי שיש דיעות בעד, אם לא שמת לב יש בשרשור הזה כמה אנשים שבאחוזים כלשהם (10%-100%) מהתיק שלהם מחזיקים במניות בודדות.

טוב זה כבר נהיה פתאטי ....
כל חכמי הבדיעבד שמציינים איך המניה שלהם טסה למעלה ושהם במקרה קנו בשער הכי נמוך ....
הואילו בטובכם לצלם (בלי פרטים מזהים כמובן) ולהביא הוכחות ....כולם גאוני הבדיעבד עד שמגיעה הנחיתה הכואבת
בלי קשר זה דיי חסר אחריות כי יש פה הרבה פתאים שמנסים לחקות אתכם ...
נ.ב אני גם מושקע בכמה מניות פרטניות שממש עשו תשואות יפות מאוד אבל באחוזים מינוריים מהתיק ואת הנוצות טווס אני משאיר מקופלות
אתה יכול לגלול אחורה. טסלה 40% מהתיק שלי ואני ב200% תשואה שם

בזמן ששאז קנה סנפי בשיא
אני עשיתי עוד 1.5% יומי (ועוד 8% יפים מאמאזון)

אז תהיה רגוע, מכרתי את ההשקעה הראשונית שלי.
ד"א, אחרי שחטפתם היום בראש, אני סיימתי עם 2.5% תשואה יומית (1.5% טסלה ו8% אמאזון)
אז את כל הכסף שהשקעת במקור בטסלה החזרת ועכשיו אתה משקיע אותו במדד רחב?

ד"א, אחרי שחטפתם היום בראש, אני סיימתי עם 2.5% תשואה יומית (1.5% טסלה ו8% אמאזון)
הסיפור הוא שאתה יכול לצדוק בהשקעה בודדת לתקופה או אפילו לאורך זמן כלשהו אבל להכשל במניה ספציפית אחרת ולאורך זמן להצמד למניות ספציפיות לא מכים בד"כ את השוק

הסיפור הוא שאתה יכול לצדוק בהשקעה בודדת לתקופה או אפילו לאורך זמן כלשהו אבל להכשל במניה ספציפית אחרת ולאורך זמן להצמד למניות ספציפיות לא מכים בד"כ את השוק
השנה עשיתי תשואה שלא תעשו ב5 שנים, וכל פעם שזה עולה בעוד 100% אני מוציא ומאזן.. כרגע יש לי בערך 15% במזומן שמחכים לשעת כושר

השנה עשיתי תשואה שלא תעשו ב5 שנים, וכל פעם שזה עולה בעוד 100% אני מוציא ומאזן.. כרגע יש לי בערך 15% במזומן שמחכים לשעת כושר
יש לך תיק שמתפרסם ברשימת התיקים? כמה מההשקעה שלך במניות בודדות? כמה יותר התעסקות זה?

נערך לאחרונה ב:
ב r/wsb מישהו פרסם היום צילום מסך שבו הוא מראה איך עשה 500 א״ד מאופציה מוצלחת על אמזון.
כמה אתה עשית? במספרים. באחוזים? תראה לו והוא יצחק עליך.

הרווחת - כל הכבוד. לקחת סיכון והוא השתלם. הוא יכל גם לא להשתלם, וזה סיכון שלא מתאים לאנשים אחרים לא באופי ולא בגודל. לא צריך להתנהג בדושיות על הדרך.

אדם, אתה לא הראשון שאומר לו את זה,
כנראה שהבן אדם פשוט דוש. מה שבטוח זה שאם חלילה יהיו לו הפסדים (וב"שיטה" שלו, הם יבואו) - הוא לא ירקוד פה

ב r/wsb מישהו פרסם היום צילום מסך שבו הוא מראה איך עשה 500 א״ד מאופציה מוצלחת על אמזון.
כמה אתה עשית? במספרים. באחוזים? תראה לו והוא יצחק עליך.

הרווחת - כל הכבוד. לקחת סיכון והוא השתלם. הוא יכל גם לא להשתלם, וזה סיכון שלא מתאים לאנשים אחרים לא באופי ולא בגודל. לא צריך להתנהג בדושיות על הדרך.
תכלס
גף בזוס עשה אתמול על הנייר איזה 10 מיליארד דולר ווהא לא עושה רבע מהרעש שאנשים פה בפורום הזה עושים על רווח של כמה עשרות אלפי שקלים D:

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
אתה יכול לגלול אחורה. טסלה 40% מהתיק שלי ואני ב200% תשואה שם
יואיל כבודו לצלם ולהביא אסמכתאות....מילים יש לכולנו
אני מוכן לצלם את התשואות שלי עם תאריכי הקניה ואתה את שלך מוכן?....אני מנחש מה תהיה התשובה שלך (אצלי המניות הפרטניות לא רואות את טסלה ממטר ועדיין אני מחזיק שזה היה יותר מזל משכל ובחיים לא אשים שם 40% מההון שלי אלא אחוז קטנטן ביותר)

נושאים דומים

Back
למעלה