ר"ע הרבלייף..
אכן חברה מגעילה.
אני מניח שראית Betting on Zero בנטפליקס? אפילו ביל אקמן שהוא בנאדם עם אגו לא קטן, בסופו של דבר הרים ידיים לגבי הרבלייף והמשיך הלאה. הולך לו טוב מאז ד"א.
ר"ע הרבלייף..
הניסיון הבלתי נפסק למצוא תובנות וסימנים לעליה והשרשור הארוך אבל ממה שקראתי המטרה היא להראות כמה המעריכים והמשקיעים חסרי כיוון. יש דיעות בעד השקעה במניות ספציפיות באחוזים נמוכים מהתיק?בסדר, אבל מאיפה הגיעה השאלה בתגובה למה שאדם כתב?
הוא לא רמז שזה מומלץ אז לא ברור לי למה פתאום החלטת לשאול את זה.
הניסיון הבלתי נפסק למצוא תובנות וסימנים לעליה והשרשור הארוך אבל ממה שקראתי המטרה היא להראות כמה המעריכים והמשקיעים חסרי כיוון. יש דיעות בעד השקעה במניות ספציפיות באחוזים נמוכים מהתיק?בסדר, אבל מאיפה הגיעה השאלה בתגובה למה שאדם כתב?
הוא לא רמז שזה מומלץ אז לא ברור לי למה פתאום החלטת לשאול את זה.
בוודאי שיש דיעות בעד, אם לא שמת לב יש בשרשור הזה כמה אנשים שבאחוזים כלשהם (10%-100%) מהתיק שלהם מחזיקים במניות בודדות.הניסיון הבלתי נפסק למצוא תובנות וסימנים לעליה והשרשור הארוך אבל ממה שקראתי המטרה היא להראות כמה המעריכים והמשקיעים חסרי כיוון. יש דיעות בעד השקעה במניות ספציפיות באחוזים נמוכים מהתיק?
אתה יכול לגלול אחורה. טסלה 40% מהתיק שלי ואני ב200% תשואה שםטוב זה כבר נהיה פתאטי ....
כל חכמי הבדיעבד שמציינים איך המניה שלהם טסה למעלה ושהם במקרה קנו בשער הכי נמוך ....
הואילו בטובכם לצלם (בלי פרטים מזהים כמובן) ולהביא הוכחות ....כולם גאוני הבדיעבד עד שמגיעה הנחיתה הכואבת
בלי קשר זה דיי חסר אחריות כי יש פה הרבה פתאים שמנסים לחקות אתכם ...
נ.ב אני גם מושקע בכמה מניות פרטניות שממש עשו תשואות יפות מאוד אבל באחוזים מינוריים מהתיק ואת הנוצות טווס אני משאיר מקופלות
אתה מהמר...אתה יכול לגלול אחורה. טסלה 40% מהתיק שלי ואני ב200% תשואה שם
אז תהיה רגוע, מכרתי את ההשקעה הראשונית שלי.אתה מהמר...
אני חייב לשאולד"א, אחרי שחטפתם היום בראש, אני סיימתי עם 2.5% תשואה יומית (1.5% טסלה ו8% אמאזון)
כמה מהתיק שלך זה מניות. בודדות וכמה קרנות. מחקות?ד"א, אחרי שחטפתם היום בראש, אני סיימתי עם 2.5% תשואה יומית (1.5% טסלה ו8% אמאזון)
אז את כל הכסף שהשקעת במקור בטסלה החזרת ועכשיו אתה משקיע אותו במדד רחב?אז תהיה רגוע, מכרתי את ההשקעה הראשונית שלי.
ד"א, אחרי שחטפתם היום בראש, אני סיימתי עם 2.5% תשואה יומית (1.5% טסלה ו8% אמאזון)
הסיפור הוא שאתה יכול לצדוק בהשקעה בודדת לתקופה או אפילו לאורך זמן כלשהו אבל להכשל במניה ספציפית אחרת ולאורך זמן להצמד למניות ספציפיות לא מכים בד"כ את השוקד"א, אחרי שחטפתם היום בראש, אני סיימתי עם 2.5% תשואה יומית (1.5% טסלה ו8% אמאזון)
השנה עשיתי תשואה שלא תעשו ב5 שנים, וכל פעם שזה עולה בעוד 100% אני מוציא ומאזן.. כרגע יש לי בערך 15% במזומן שמחכים לשעת כושרהסיפור הוא שאתה יכול לצדוק בהשקעה בודדת לתקופה או אפילו לאורך זמן כלשהו אבל להכשל במניה ספציפית אחרת ולאורך זמן להצמד למניות ספציפיות לא מכים בד"כ את השוק
יש לך תיק שמתפרסם ברשימת התיקים? כמה מההשקעה שלך במניות בודדות? כמה יותר התעסקות זה?השנה עשיתי תשואה שלא תעשו ב5 שנים, וכל פעם שזה עולה בעוד 100% אני מוציא ומאזן.. כרגע יש לי בערך 15% במזומן שמחכים לשעת כושר
ב r/wsb מישהו פרסם היום צילום מסך שבו הוא מראה איך עשה 500 א״ד מאופציה מוצלחת על אמזון.השנה עשיתי תשואה שלא תעשו ב5 שנים, וכל פעם שזה עולה בעוד 100% אני מוציא ומאזן.. כרגע יש לי בערך 15% במזומן שמחכים לשעת כושר
תכלסב r/wsb מישהו פרסם היום צילום מסך שבו הוא מראה איך עשה 500 א״ד מאופציה מוצלחת על אמזון.
כמה אתה עשית? במספרים. באחוזים? תראה לו והוא יצחק עליך.
הרווחת - כל הכבוד. לקחת סיכון והוא השתלם. הוא יכל גם לא להשתלם, וזה סיכון שלא מתאים לאנשים אחרים לא באופי ולא בגודל. לא צריך להתנהג בדושיות על הדרך.
הסיפור הוא שאתה יכול לצדוק בהשקעה בודדת לתקופה או אפילו לאורך זמן כלשהו אבל להכשל במניה ספציפית אחרת
מישהו פה מתמקד רק בצד אחד של המשוואה...השנה עשיתי תשואה שלא תעשו ב5 שנים
מה שקל לעשות עם 1000$ קשה עם 10K$כמה אתה עשית? במספרים
⌄
⌄
⌄
יואיל כבודו לצלם ולהביא אסמכתאות....מילים יש לכולנואתה יכול לגלול אחורה. טסלה 40% מהתיק שלי ואני ב200% תשואה שם
| פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
|---|---|---|---|---|
| Y | טסלה עוברים למנוי לנסיעה אוטומטית - איך להתייחס לזה? דעתכם וטיעונים בעד ונגד. | פוסטים מאיכות נמוכה | 10 | |
| K | מניית טסלה | שוק ההון | 6 | |
| I | מניית טסלה | שוק ההון | 2 | |
| T | דעת הפורום על המהלך של בינסנס עם מסחר של "טסלה" ? | קריפטו והשקעות אלטרנטיביות | 3 | |
| ש | טסלה | שוק ההון | 2 |