אתה בטוח?נגמר המבצע אמרתי לך
מקווה שלא נכנסת כי בשעה שרשמת את ההודעה עד עכשיו ירד יכלת לקבל 5-6 אחוז מינוס והיד עוד נטויה... נראה ליהשוק מתקן למעלה, מה אתם אומרים לקחת קצת tqqq?
בשמחה. עליות וירידות מתונות עד יום שישי (טוטאל 10% נפילה מהמחיר של שבוע שעבר)
דישדוש במרץ-אפריל, מאי שיא חדש ועליות עד הבחירות בארהב.
תבדקו אותי. אחכ רק אל תגידו שוב שהיה לי מזל
אכן מקור לגאווהלפעמים נראה לי שהוא עושה ב5% מהתיק שלו שורטים (על סוגיו השונים) רק בשביל להתגאות כאן.
עם כל הכבוד שיש לי אליה.תגידו, מישהו פה קרא את הפורום של הסולידית?
אתה בטוח?נגמר המבצע אמרתי לך
?אתה בטוח?
תזכיר לי מתי לא הייתה בעיה בעולם?כשברור שיש בעיה בעולם כרגע?
בדיוק.כמשקיע לטווח הרחוק המטרה להמשיך להזרים לשם כסף בצורה עיוורת?
מקווה שלא נכנסת כי בשעה שרשמת את ההודעה עד עכשיו ירד יכלת לקבל 5 אחוז מינוס והיד עוד נטויה...השוק מתקן למעלה, מה אתם אומרים לקחת קצת tqqq?
מה נסגר איתך אתה במאבקים להוכיח שאתה המתזמן הטוב בעולם. יותר מדי מתאמץ להוכיח מה? זורק ניחושים ופצצות יפגע יפגע לא יפגע פתאום ייעלם מהפורוםשאזי שותק ולא מאמין איך אני צופה הכל
לא יכלתי להיות יותר מדוייק. אנשים ביקשו ממני תחזית לפני יומיים וקיבלו פירוט יום יומימקווה שלא נכנסת כי בשעה שרשמת את ההודעה עד עכשיו ירד יכלת לקבל 5 אחוז מינוס והיד עוד נטויה...
מה נסגר איתך אתה במאבקים להוכיח שאתה המתזמן הטוב בעולם. יותר מדי מתאמץ להוכיח מה? זורק ניחושים ופצצות יפגע יפגע לא יפגע פתאום ייעלם מהפורום
מקווה שלא נכנסת כי בשעה שרשמת את ההודעה עד עכשיו ירד יכלת לקבל 5 אחוז מינוס והיד עוד נטויה...
מה נסגר איתך אתה במאבקים להוכיח שאתה המתזמן הטוב בעולם. יותר מדי מתאמץ להוכיח מה? זורק ניחושים ופצצות יפגע יפגע לא יפגע פתאום ייעלם מהפורום
אני עדיין מחכה לגרף לחודש הקרוב. שואל בשביל חבר.לא יכלתי להיות יותר מדוייק. אנשים ביקשו ממני תחזית לפני יומיים וקיבלו פירוט יום יומי
אני מנסה להבין לאן הכסף עובר בירידות כמו שהיו בימים האחרונים, לא הצלחתי למצוא מכשיר שאליו אנשים בחרו להעביר את הכסף- אגח לא עלו, זהב גם לא, אפילו מטבעות קריפטו שחלק חושבים שהם הזהב הבא לא עלו.
ברור לי שכמה ימים של ירידה זה לא אינדיקציה אבל עדיין הייתי מצפה לראות משהו עולה.
נגנוב ליאיר את הציטוט, אבל איפה הכסף?
אני מנסה להבין לאן הכסף עובר בירידות כמו שהיו בימים האחרונים, לא הצלחתי למצוא מכשיר שאליו אנשים בחרו להעביר את הכסף- אגח לא עלו, זהב גם לא, אפילו מטבעות קריפטו שחלק חושבים שהם הזהב הבא לא עלו.
ברור לי שכמה ימים של ירידה זה לא אינדיקציה אבל עדיין הייתי מצפה לראות משהו עולה.
⌄
⌄
⌄
מחירי המסיכות עלו, עוד מעט כל מסיכה תעלה 2 יחידות VTאני מנסה להבין לאן הכסף עובר בירידות כמו שהיו בימים האחרונים, לא הצלחתי למצוא מכשיר שאליו אנשים בחרו להעביר את הכסף- אגח לא עלו, זהב גם לא, אפילו מטבעות קריפטו שחלק חושבים שהם הזהב הבא לא עלו.