• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

האם הקריסה הגדולה הגיעה

מצב
הנושא נעול.
השוק מתקן למעלה, מה אתם אומרים לקחת קצת tqqq?
מקווה שלא נכנסת כי בשעה שרשמת את ההודעה עד עכשיו ירד יכלת לקבל 5-6 אחוז מינוס והיד עוד נטויה... נראה לי

בשמחה. עליות וירידות מתונות עד יום שישי (טוטאל 10% נפילה מהמחיר של שבוע שעבר)
דישדוש במרץ-אפריל, מאי שיא חדש ועליות עד הבחירות בארהב.
תבדקו אותי. אחכ רק אל תגידו שוב שהיה לי מזל

רבותי, נא לקרוא מה שאני כותב. כתבתי עליות וירידות מתונות עד שישי. 0.2% פלוס זו עליה מתונה. שאז אל תתרגש.. עד שישי זה ישלים 10% ירידה ויחזור לעלות בשני..

שאז ממשיך לנסות לתזמן עם tqqq במקום להקשיב לי.. הוא לא מבין איך אני יודע מה יקרה ומזכיר תמיד את הנאסדק 6000..
יום שישי, לקראת הסגירה, כשהשוק יהיה אדום אדום אני אקנה tqqq. תצטטו את זה בשישי

1. אנחנו מתעסקים בקטנות לא ? הרי השוק עולה וכל ההתעסקות היא במי קונה במבצע הטוב ביותר?
2. דברתי עם כמה רופאים בנוגע לווירוס וההתפתחות. זה הולך להגיע לארצות הברית וייקח מס' חודשים עד שיוציאו נוגדנים לזה. ככה שאם זה לא יעבור מאליו בקיץ אז כנראה שהשוק בארהב יהיה גם בבעיה והבורסה תרד כנראה נמוך יותר.

כמשקיע לטווח הרחוק המטרה להמשיך להזרים לשם כסף בצורה עיוורת?
האם לא יותר חכם להתבונן רגע בשוק מהצד. כשברור שיש בעיה בעולם כרגע?

שאזי שותק ולא מאמין איך אני צופה הכל

השוק מתקן למעלה, מה אתם אומרים לקחת קצת tqqq?
מקווה שלא נכנסת כי בשעה שרשמת את ההודעה עד עכשיו ירד יכלת לקבל 5 אחוז מינוס והיד עוד נטויה...
שאזי שותק ולא מאמין איך אני צופה הכל
מה נסגר איתך אתה במאבקים להוכיח שאתה המתזמן הטוב בעולם. יותר מדי מתאמץ להוכיח מה? זורק ניחושים ופצצות יפגע יפגע לא יפגע פתאום ייעלם מהפורום

מקווה שלא נכנסת כי בשעה שרשמת את ההודעה עד עכשיו ירד יכלת לקבל 5 אחוז מינוס והיד עוד נטויה...

מה נסגר איתך אתה במאבקים להוכיח שאתה המתזמן הטוב בעולם. יותר מדי מתאמץ להוכיח מה? זורק ניחושים ופצצות יפגע יפגע לא יפגע פתאום ייעלם מהפורום
לא יכלתי להיות יותר מדוייק. אנשים ביקשו ממני תחזית לפני יומיים וקיבלו פירוט יום יומי

גם ירוק וגם נפח מטורף. סימן להמון סוחרים עם יתרון לקונים... סך הכל מלא קונים כנראה מזהים משהו שאנו לא

אני מנסה להבין לאן הכסף עובר בירידות כמו שהיו בימים האחרונים, לא הצלחתי למצוא מכשיר שאליו אנשים בחרו להעביר את הכסף- אגח לא עלו, זהב גם לא, אפילו מטבעות קריפטו שחלק חושבים שהם הזהב הבא לא עלו.
ברור לי שכמה ימים של ירידה זה לא אינדיקציה אבל עדיין הייתי מצפה לראות משהו עולה.

נגנוב ליאיר את הציטוט, אבל איפה הכסף?

אני מנסה להבין לאן הכסף עובר בירידות כמו שהיו בימים האחרונים, לא הצלחתי למצוא מכשיר שאליו אנשים בחרו להעביר את הכסף- אגח לא עלו, זהב גם לא, אפילו מטבעות קריפטו שחלק חושבים שהם הזהב הבא לא עלו.
ברור לי שכמה ימים של ירידה זה לא אינדיקציה אבל עדיין הייתי מצפה לראות משהו עולה.

אולי פשוט מחזיקים אותו כמזומן בבית.. כמות המוכרים הייתה גדולה הרבה יותר מהקונים ומי שמכר פשוט מחזיק את הכסף בחשבון שלו (אולי)

מה בנוגע לאפשרות שהתנועה שרואים היא בעיקרה אלגוטריידינג?

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.

מחירי המסיכות עלו, עוד מעט כל מסיכה תעלה 2 יחידות VT

מצב
הנושא נעול.

נושאים דומים

Back
למעלה