yossik
מודרטור
- דירוג
- 16,463
לצערי פלטפורמת הפורום לא מספקת את הנתון הזה. וכמובן גם תיוג חברים שמראה התייחסות והפניה לבעל דעה לקבלת תשובה לשאלה שמצביע על אמון החברים והערכה לחבר אחר שבקיא בנושא מסויים. אם יש שאלה אודות דבידנדים, קרוב לוודאי ש @daat99 יתוייג או שאלות בנושאי נדל"ן אז @רוני יתויג, אם משהו ירצה תשובה קצרה, לעניין ובלי פלפולים יתייג את @אורי ג.בקרוב אצלי?
המבחן האמיתי צריך להיות לא כמות הפוסטים אלא כמות המלל הכוללת ופה מר דעת מנצח בענק לדעתי.
תגובות העבר אינם מעידות על העתיד...בקרוב אצלי?
המבחן האמיתי צריך להיות לא כמות הפוסטים אלא כמות המלל הכוללת ופה מר דעת מנצח בענק לדעתי.
אוסיף את רשימת האמון שלי (או מי שאתייג אותו בנוסף לנאמר):לצערי פלטפורמת הפורום לא מספקת את הנתון הזה. וכמובן גם תיוג חברים שמראה התייחסות והפניה לבעל דעה לקבלת תשובה לשאלה שמצביע על אמון החברים והערכה לחבר אחר שבקיא בנושא מסויים. אם יש שאלה אודות דבידנדים, קרוב לוודאי ש @daat99 יתוייג או שאלות בנושאי נדל"ן אז @רוני יתויג, אם משהו ירצה תשובה קצרה, לעניין ובלי פלפולים יתייג את @אורי ג.
כן, יש לנו בפורום המבורך הזה מספר לא קטן של חברים ששמם הולך לפניהם בתחומים המיוחדים והספציפים שלהם וכאן גם המקום להוקיר להם תודה על בנק המידע שלהם שהוסיפו ותרמו לפורום.אוסיף את רשימת האמון שלי (או מי שאתייג אותו בנוסף לנאמר):
אין טעם לתייג אותו - הוא לא מבקר בפורום בכלל (אלא אם כן מפנים אותו למשהו ספציפי וגם אז הוא עושה פרצוף חמוץ).אם יש שאלה אודות דבידנדים, קרוב לוודאי ש @daat99 יתוייג
לפחות לא בשמו ה"אמיתי".הוא לא מבקר בפורום בכלל
תחשוב מה שמתחשק לך...לפחות לא בשמו ה"אמיתי".
אין טעם לתייג אותו - הוא לא מבקר בפורום בכלל (אלא אם כן מפנים אותו למשהו ספציפי וגם אז הוא עושה פרצוף חמוץ).
הוא פרש כי מבלבלים אותו עם עובדות, יש דיעות, יש עובדות ויש בדיות, על הראשון ניתן ורצוי להתווכח, על השני זה מטופש להתווכח, על השלישי זה כבר נראה לי ממש מיותר להתווכח.לדעתי, סיבה עיקרית שבגללה הוא פרש מהפורום זה חוסר סבלנות שיש כאן לדעות שלא מסתדרות עם הרוב.
אל תיפול לאותו הבור. עובדות הם לא דיעות.כלפי דעות לא פופולאריות
הוא פרש כי מבלבלים אותו עם עובדות, יש דיעות, יש עובדות ויש בדיות, על הראשון ניתן ורצוי להתווכח, על השני זה מטופש להתווכח, על השלישי זה כבר נראה לי ממש מיותר להתווכח.
אל תיפול לאותו הבור. עובדות זה לא דיעות.
יש, אבל מקרים יותר נפוצים הם לדוגמא בורות שמונעת ממך להבין את העובדות, מצב עוד יותר גרוע הוא הוא לא להבין שאתה בור ושאתה מסלף את העובדות, לחלופין יש מצבים שבהם אתה מאמין במשהו כ"כ בעצמה אז אתה מעוות את העובדות כדי שיתאימו לאמונות הפרטיות שלך.יש דרך שונה להסתכל גם על עובדות.
קונצנזוס בקרב אנשי מקצוע ומחקרים מדעיים הם דוגמאות טובות.אבל מי קובע מה עובדה, מה דעה ומה בדיעה?
לפעמים אמירות מאד אבל מאד מטופשות ברמה של הטרלה גוררות תגובות אד-הומינם בלית ברירה.הבעיה שלי לא עם הוויכוחים, אלה עם תרבות הדיון שלפעמים לקה בחסר (גם אני לפעמים נסחף)
קונצנזוס בקרב אנשי מקצוע ומחקרים מדעיים הם דוגמאות טובות.
לפעמים אמירות מאד אבל מאד מטופשות
הוא נהג בעצמו באותה צורה ,ולא טרח לפתח דיונים אלא הטפות, חוסר הסובלנות של אנשים היתה לרמת המלל הלא נגמר והרגשה שאתה מדבר לרובוט שחוזר על אותם מסרים כל הזמן.לדעתי, סיבה עיקרית שבגללה הוא פרש מהפורום זה חוסר סבלנות שיש כאן לדעות שלא מסתדרות עם הרוב.
⌄
⌄
⌄
| פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
|---|---|---|---|---|
| צ | ברכות לחג הפסח/החירות | אוף טופיק | 2 | |
| A | ברכות לסמנכ״ל החדש של הלמן אלדובי .... | אוף טופיק | 90 | |
|
|
ברכות לסולידית - 3000, 4000, 5000, 6000 7000, 8000 9000 11K 10K חברים | אוף טופיק | 22 | |
|
|
ברכות לסולידית - 2000 חברים | אוף טופיק | 12 | |
|
|
ברכות ליוסי, המודרטור החדש של הפורום | אוף טופיק | 26 |