גרהם
משתמש בכיר
- דירוג
- 29,429
ספר לקרנות שמוכרות נצחון על השוק או למתנגדי האבולוציה. מחקרים מדעיים לא משכנעים את הדעתנים ובעידן הפייק ניוז כוחם נחלש אף יותר.קונצנזוס בקרב אנשי מקצוע ומחקרים מדעיים הם דוגמאות טובות.
ספר לקרנות שמוכרות נצחון על השוק או למתנגדי האבולוציה. מחקרים מדעיים לא משכנעים את הדעתנים ובעידן הפייק ניוז כוחם נחלש אף יותר.קונצנזוס בקרב אנשי מקצוע ומחקרים מדעיים הם דוגמאות טובות.
האמן לי מוכרי הקרנות יודעים את האמת טוב ממך, העבודה שלהם זה לעשות לביתם ולא לביתך.ספר לקרנות שמוכרות נצחון על השוק
בדיוק העניין, אני גם לא מנסה לשכנע אותם, זה בדיוק כמו להתווכח על תיאולגיה עם אדם דתי, זה פשוט בזבוז של זמן.ק או למתנגדי האבולוציה. מחקרים מדעיים לא משכנעים את הדעתנים
נכון, לא כולם אנשי מקצוע ויש פה אנשים שאינם אנשי מקצוע אבל מתעלים בידע שלהם על אנשי מקצוע, אם לא הייתי אחד מה2 הראשונים אני אישית הייתי כן מנסה ללמוד ולהקשיב לאנשי מקצוע (אני גם עושה זאת), כן גם לאתגר אבל יש גבול בין לאתגר לבין להטריל.לכול משתתפי הפורום הם אנשי המקצוע, ולא כל אחד שכותב כאן מסתמך על אנשי המקצוע
הוא נהג בעצמו באותה צורה ,ולא טרח לפתח דיונים אלא הטפות
אני מודה שהצצתי בפורום
נכון, לא כולם אנשי מקצוע ויש פה אנשים שאינם אנשי מקצוע אבל מתעלים בידע שלהם על אנשי מקצוע, אם לא הייתי אחד מה2 הראשונים אני אישית הייתי כן מנסה ללמוד ולהקשיב לאנשי מקצוע (אני גם עושה זאת), כן גם לאתגר אבל יש גבול בין לאתגר לבין להטריל.
למיטב זכרוני, אתה הייתה בין הכי תוקפניים בשרשור המדובר. תנסה אתה לדבר עם 10 אנשים בו זמנית שלא מסכימים איתך עקרונית.
למה? גם אתה מתגעגע![]()
היה והלךאני מסכים עם זה, אבל תגיד לי , למה שלא יהיה כאן בפורום מישהוא שמבין בהשקעות DGI, למרות שאתה ואחרים לא מאמינים בשיטה הזאת?
1) לסולידית אין בעיה עם בלוגים מתחרים/משלימים. הבלוג של דיבידעת הוא אפילו לא מתחרה ישיר כי הוא עוסק בנושא מאוד ספציפי.היה והלך
לדעתי חלק מהסתר הפנים זה בגלל הרחקה כפויה, זמנית שהוא הסתגל אליה.
אני לא אתפלא עם לבעלת הבית נמאס שהוא מגייס מנויים לבלוג שלו דרכה וגם משמש כ"פרזנטור" של בי-טריידר ועושה עבודת שיווק שרווחית לו על חשבונה. ואז הוא עשה שיפט להטרלה בבלוג שלה.
אין לי הרבה סבלנות לא לבורות, לא להטפה דתית ובטח שלא לסילוף האמת. אם עשרה אנשים שרבים מהם חכמים ומנוסים וחלקם גן אנשי מקצוע בתחום לא מסכימים איתי, הייתי בודק את עצמי עוד פעם ועוד פעם, אולי אני טועה ולא הם.למיטב זכרוני, אתה הייתה בין הכי תוקפניים בשרשור המדובר. תנסה אתה לדבר עם 10 אנשים בו זמנית שלא מסכימים איתך עקרונית.
אין "חוקים" לDGI (למרות שמר דעת ושות' חושבים שההגדרה שלהם זוהי הגדרה מילונית אוניברסלית, בדומה ליהודי דתי שחושב שאלוהים שלו זה האל היחיד ולא שיווה או ג'יסס להבדיל) , זה בסך הכל אומר "דיבידנדים שגדלים לאורך זמן" הקטע הוא שכל הדיבידנדים גדלים לאורך זמן, בהנתן תיק מנייתי מפוזר דיו., למה שלא יהיה כאן בפורום מישהוא שמבין בהשקעות DGI, למרות שאתה ואחרים לא מאמינים בשיטה הזאת?
כ"כ נכון, ותוסיף לעובדה שפשוט קשה להתחרות בכמות המלל העצומה שמכילה בתוכה את כל מה שציינת.דמגוגיה , התחמקות ,טענות איש קש ואי שיתוף מידע שאינו."סודי".
לפי דבריו, הוא פרש בגלל שחברי ההנהלה התעלמו בהפגנתיות (ואחד מהם אפילו אמר זאת מפורשות) מכמה חברים שתקפו אותו אישית בפומבי שוב ושוב בניגוד לנהלי הפורום שהסולידית הכתיבה ולא בגלל חילוקי דעות בנושאי השקעות.לדעתי, סיבה עיקרית שבגללה הוא פרש מהפורום זה חוסר סבלנות שיש כאן לדעות שלא מסתדרות עם הרוב.
כמו למשל העובדה שה-S&P לא מוצאים אפילו 60 חברות שמגדילות את הדיבידנד בעקביות לעומת הבדיה שלך שבדקת ואתה יודע שכמעט כל החברות במדד ה-SP500 עושות זאת?יש עובדות ויש בדיות,
בהחלט.אל תיפול לאותו הבור. עובדות הם לא דיעות.
תסתכל במראה כשאתה קורא את זה...מצב עוד יותר גרוע הוא הוא לא להבין שאתה בור ושאתה מסלף את העובדות
+1למיטב זכרוני, אתה הייתה בין הכי תוקפניים בשרשור המדובר.
זה מוכיח בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים שלא הבנת בכלל מה הוא מציג.אין "חוקים" לDGI (למרות שמר דעת ושות' חושבים שההגדרה שלהם זוהי הגדרה מילונית אוניברסלית, בדומה ליהודי דתי שחושב שאלוהים שלו זה האל היחיד ולא שיווה או ג'יסס להבדיל) , זה בסך הכל אומר "דיבידנדים שגדלים לאורך זמן" הקטע הוא שכל הדיבידנדים גדלים לאורך זמן, בהנתן תיק מנייתי מפוזר דיו.
טעות. יש הרבה יותר.כמו למשל העובדה שה-S&P לא מוצאים אפילו 60 חברות שמגדילות את הדיבידנד בעקביות
ידידי לא אכנס איתך לויכוח כיוון שכפי שכתבתי, אין לי עניין לדון בנושא עם חברים בכת, אבל כן, רוב רובם של החברות בסנופי מחלקות דיבידנד וכמו כל חברה שמחלקת דיבידנד הוא עולה בעקביות.הבדיה שלך שבדקת ואתה יודע שכמעט כל החברות במדד ה-SP500 עושות זאת?
ממש לא, הוא עף הרבה אחרי שאני הצטרפתי וחבל באמת, בחור חד הוא היה.(גם בכינויך השני @ע.מדי שהודח זמנית בדיוק כאתה "צצת").
כנראה לא הבנת עוד הפעם, לא אכפת לי מה הוא מציג, כי הוא מציג משהו מטופש שברור לכל בר דעת.זה מוכיח בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים שלא הבנת בכלל מה הוא מציג.
קודם כל שים לב: זה לא "מגדילות" בהווה, זה "הגדילו" בעבר, הבדל גדול!הוא לא מציג השקעה בדיבידנדים "שגדלים לאורך זמן עם תנודתיות בדרך" אלא השקעה אך ורק בחברות שמגדילות את הדיבידנ בעקביות בכל שנה.
אמרתי שהיא לא טובה? טובה זה דבר סובייקטיבי, אמרתי שהיא מטומטמת, זה הכל.זה די מפגר מצדך לטעון שהגישה שלו לא טובה
נו, עוד טרול.מצד שני אני לא מצפה למנת משכל נדיבה ממישהו שלא יודע להבדיל בין גדול לקטן...
כמובן שהוד מעלתו צודק וה-S&P שהקימו את מדד ה-SP500 טועים...טעות. יש הרבה יותר.
גם אני לא - אין טעם להתווכח עם אדם שלא יודע להבדיל בין קטן לגדול ו/או לא יודע לספור.ידידי לא אכנס איתך לויכוח
הוא עדיין כאן תחת הכינוי @אנון נימוס .ממש לא, הוא עף הרבה אחרי שאני הצטרפתי וחבל באמת, בחור חד הוא היה.
לפחות אתה יודע מה אתה... אתה משתפר...נו, עוד טרול.
מעבר לכך שזו שטות, אני קראתי לא מזמן שטוענים שאתה דעתהוא עדיין כאן תחת הכינוי @אנון נימוס .
לא לביבים , אבל מתקרב במהירותרק ציון שמו מסית את הדיון לביבים ..
אני השבתי לו במטבע שלו כשהוא ענה כרובוט דמגוג, ותאמין לי זה לא קרא ביום אחד,
לא היה בן אדם שהצליח בצורה כל כך עקבית להוציא.את הרע מאנשים
אין "חוקים" לDGI
זה בסך הכל אומר "דיבידנדים שגדלים לאורך זמן" הקטע הוא שכל הדיבידנדים גדלים לאורך זמן, בהנתן תיק מנייתי מפוזר דיו
מצד שני אני לא מצפה למנת משכל נדיבה ממישהו שלא יודע להבדיל בין גדול לקטן
שנית זה בכלל לא מעניין, חוץ מאותו ועוד קומץ הזויים כן
אני לא רוצה להפוך את השרשור לעוד שרשור על מניות דיוידנד,
+1אני בעד דיון שקט שהתנהל כאן עד עכשיו.
בדרך כלל לא, וזה בדיוק העניין אצל האדם המדובר הזה יש!יש חוקים חד משמעיים המגדירים סגנון כלשהו של השקעות?
יש מעט מאד חברות שמגדילות דיבידנד באופן רבעוני, רוב רובם של החברות שמחלקות דיבידנד מגדילות אותו פעם בשנה אם מתאפשר.הם מחפשים חברות שמגדילות את דיוידנדים על בסיס רבעוני למשך שנים וצפויים להמשיך כך בעתיד
הסגנון המאד ספציפי שלו לDGI "הומצא" ע"י עוד אדיוט בשם DAVID FISH (הגורו הגדול) והיא מאד לא פופלרית והיא נפוצה בעיקר בקרב הדיוטות, הDGI שבקונצנזוס היא לא ממש פופולרית והפלא ופלא, גם היא נפוצה בעיקר בקרב הדיוטות. אחזור ואומר: כמעט כל שוק המניות הוא DGI (בדוק אותי!)אבל הוא לא המציא את זה והשקעות בסגנון DGI לדעתי די פופולריות בעולם (אין לי סטטיסטיקות כמובן)
אני לא רוצה להפוך את השרשור לעוד שרשור על מניות דיוידנד
בדרך כלל לא
יש מעט מאד חברות שמגדילות דיבידנד באופן רבעוני
אם משהו פופלרי זה עושה אותו למשהו חכם לעשות?
בורות מעצבנת אותי, מה לעשות? בור שחושב שיודע משהו עוד יותר מעצבן אותי, בור שחושב שהוא יודע משהו וגם מנסה ללמד אחרים ולהפיץ את בורותו זה כבר אמור לעצבן את כולם, לא רק אותי.לא, אבל עדיין אני קצת מתקשה להבין למה העניין כל כך מכעיס אותך ?
גם לי, מה הפואנטה?יש לי הרבה מניות דיוידנד בתיק שלי, רובן ברווח ובנוסף הדיוידנדים זורמים ללא תקלות (אני מודע לחסרונות המיסוי)
⌄
⌄
⌄
גם לי, מה הפואנטה?
| פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
|---|---|---|---|---|
| צ | ברכות לחג הפסח/החירות | אוף טופיק | 2 | |
| A | ברכות לסמנכ״ל החדש של הלמן אלדובי .... | אוף טופיק | 90 | |
|
|
ברכות לסולידית - 3000, 4000, 5000, 6000 7000, 8000 9000 11K 10K חברים | אוף טופיק | 22 | |
|
|
ברכות לסולידית - 2000 חברים | אוף טופיק | 12 | |
|
|
ברכות ליוסי, המודרטור החדש של הפורום | אוף טופיק | 26 |