• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

בלאק פריידי

  • פותח הנושא פותח הנושא Wonko
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

Wonko

משתמש רגיל
הצטרף ב
27/5/17
הודעות
724
דירוג
1,203
היום בלאק פריידי והרבה מאוד חנויות מתהדרות בהנחות שלהן. עם זאת, כל פעם שאני קצת נלהב ונכנס לאחת החנויות, אני שם לב שהמחירים לא באמת השתנו על רב המוצרים שידעתי את מחירם לפני כן. שמתם לב לזה? אני מתייחס לחנויות בארץ.
האם יש בארץ חנויות שבאמת הורידו מחירים?
איזו קנייה עשיתם בעקבות ה"הנחות" של בלאקפריידי?
שמתם לב לדיל משתלם במיוחד?

אני אתחיל: קניתי משקפיים בzenni במחיר מגוחך ביחס לארץ.
 
היו מספר כתבות בעיתונות ומסתבר שלפני בלאק פריידיי העלו מחירים..
 
אתמול קניתי מקדחה של דקו ב-$18. ללא ספק מחיר רצפה
https://www.aliexpress.com/item/4001289347625.html

כדי להגיע למחיר צריך לקחת קופון 1$ מהמוכר בדף המכירה ולשים בעגלה גם את הקוד CHCUPONBLACK20

לבחור משלוח מישראל

* בהנחה שהקופונים עדיין תקפים...
 
נעליים, זולות משמעותית בהשוואה לחנות.
 
עשיתי בדיקה על מוצרים שקניתי בשנה וחצי האחרונות בעליאקספרס ואייבי.
מתוך כמה עשרות מוצרים שבדקתי(מדובר לרוב בדברים קטנים)היה רק אחד שהמחיר הכולל שלו ירד,כול השאר אותו דבר או עלו, בעיקר עלה המשלוח שנוסף במקומות שהיה חינם.
לדעתי בעיקר תודות לדואר ישראל שעולה לנו לא רק בזמן אלה גם בעליית מחירי משלוח וחנויות שפשוט לא שולחות לארץ כי משלוחים לא מגיעים(והחנויות משלמות על זה)
 
אם אתה יודע מה אתה צריך, ומה המחיר הרגיל, אפשר לבדוק ולראות אם זה משתלם. אין סיבה לקנות סתם רק כי זה זול.
אני מצאתי נעליים שעולות 600 שקלים בחנות ב210 שקלים באמזון, אז זו קניה משתלמת.
 
אתמול קניתי מקדחה של דקו ב-$18. ללא ספק מחיר רצפה
כשחושבים על זה, מה האינטרס של בעל עסק פרטי להמתין עד ליום שישי בשביל לפצוח במחירי BF, במקום פשוט להתחיל נניח מתחילת השבוע במבצעים, ולשתות את כל הלקוחות בקשית משאר המתחרים?

הרי ההבדל היחידי בין מקדחה ב-18$ של היום לזו של אתמול, אלו עוד כמה לקוחות שהיו יכולים לרכוש אותה אתמול ובעל העסק הפסיד אותם. לא?
 
Used the opportunity to buy a new mouse.
Old one was literally developing a green patina on the chrome-covered parts, and one of the buttons was sticking.

Might also order a new Kindle because the old one stopped accepting touch input in some areas, and it's causing me to read less.
 
@Wonko
ספירת האונליין בארץ ידועה לשימצה באמינות נמוכה (משלוחים ארוכים, מלאי לא מעודכן באתר, חוסר רצון לתת החזר כספי ולעשות החלפה) ומחירים גבוהים ביחס לאתרים בינלאומיים.
יש מעט מאוד אתרים יוצאי דופן כמו ksp למשל. מישהו מכיר עוד אתרי אונליין ישראליים טובים?

אגב, בשנה שעברה בתקופה הזו היה משלוח חינם מאמזון ארה"ב ואנשים קנו שם מכל הבא ליד...
 
אני קניתי טלפון חדש אבל לא מרגיש שחסכתי כלום, אולי ממש מעט.
 
כשחושבים על זה, מה האינטרס של בעל עסק פרטי להמתין עד ליום שישי בשביל לפצוח במחירי BF, במקום פשוט להתחיל נניח מתחילת השבוע במבצעים, ולשתות את כל הלקוחות בקשית משאר המתחרים?

הרי ההבדל היחידי בין מקדחה ב-18$ של היום לזו של אתמול, אלו עוד כמה לקוחות שהיו יכולים לרכוש אותה אתמול ובעל העסק הפסיד אותם. לא?
כי אין הרבה משמעות בלשתות לקוחות (שקונים בגלל מבצע ולא נאמנים במיוחד לפירמה/משווק ) כשכמעט לא מרוויחים עליהם. ואף בעל עסק לא שש למכור באפס רווח (כל שכן במחירי הפסד) מחוץ לזמן שמצופה ממנו ובו כולם נוהגים כך.

אבל ברור לכולם שאנשים מרכזים קניות בלתי דחופות/הכרחיות לחגי הקניות שבהם אתרי הקניות נהנים מתנועה גבוהה פי כמה מהרגיל וזה התמריץ להציע מבצעים בימים האלה - נפח מכירות גדול ברווח קטן אמנם, כשמנגד ידוע שהביקושים המרוכזים בימים האלה כמובן לא יישארו ולא יחכו להמשך. כלומר אחרי שהשוק סיפק מלוא הדרישה למוצר איקס במחירי רצפה נוצרת רוויה וייקח זמן עד שיצטבר ביקוש משמעותי שוב. אז בתנאים האלה עסקים מנסים לתפוס מה שאפשר.

אגב אם המשווק היה עושה את אותו מבצע על המקדחה לפני חודשיים כנראה שלא הייתי יודע מכך. ואפילו אתמול בכלל לא חיפשתי מקדחות, הדיל קפץ לי בקבוצה של מבצעים ונזכרתי שהיה כדאי שתהיה מקדחה בבית... ככה זה עובד בימים האלה.
.
בינתיים קניתי גם טלפון ..
 
יש אוזניות שאני רוצה ועקבתי אחריהן כמה שבועות ושראיתי שאחד האתרים שראיתי בהם פרסם שיש מבצע של 30 אחוז עליהן אך המחיר נשאר זהה למה שהיה בשבועות לפני ממש אכזב אותי.
ועדיין המחיר שלהן ממש זול שם גם ביחס לחול אז אשקול לקנות מהם למרות הקטע שאני לא מעריך.

יש אחלה מבצעים באמזון על כוננים חיצונים של ssd usb 3.2 שאני רוצה, כנראה אקנה את הסאמסונג T7.
אגב max פרסמו קוד 10 דולר הנחה לאמזון לקנייה מעל ב50 דולר שניתן לקבל רק אחד ללקוח לצערי אך עדיין משהו.
בנוסף בקטע מוזר אמזון כל הזמן מבקשים ממני להוסיף כרטיסים למערכת תשלום ומביאים לי 10 דולר על זה, מאוד מוזר בהתחשב בזה שכבר לפני שהציעו לי היה לי כ3 כרטיסים במערכת...
 
מבחינתי זו הזדמנות:
1. לקנות מוצרים שאני צורכת בשוטף במחיר נמוך.
2. להתנסות במוצרים שבמחיר רגיל לא הייתי קונה ועכשיו יש הזדמנות.

בסופו של דבר מה שקניתי זה קוסמטיקה (מבצע שווה בקליניק) וזוג נעליים שרציתי כבר הרבה זמן והיו בהנחה.
לא קניתי למרות שתכננתי - טלפון חדש.
מסתבר שאני לא מסוגלת להוציא כסף על טלפון חדש לפני שהקודם מת לגמרי. שריטה שכזו..
 
מסתבר שאני לא מסוגלת להוציא כסף על טלפון חדש לפני שהקודם מת לגמרי. שריטה שכזו..
שריטה = הגיון?

גם אני מחפש אחד כזה, ה500GB נמכר קצת מעל ה$75 דבר שגורר מיסים, אתה מצליח בעזרת הקופון לרדת מתחת לרף?
אמזון לא מחשבים מיסים נכון כשמשתמשים בהנחות promo, אז הם ישאירו את המע"מ. אבל אפשר לריב עם המכס ואולי לקבל החזר.

אתמול קניתי מקדחה של דקו
איך הם / מי הם? למוכר באליאקספרס יש אפשרות משלוח מתוך ישראל, שזה מעניין.

מצאתי סקירה קצרה:
https://il.bee.deals/dashboard/deals/rNwbbbc
 
נערך לאחרונה ב:

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
⌄
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
קנינו מיקסר של kitchenaid ב-1140 ש"ח. כבר הרבה זמן זוגתי מעוניינת ומחכה שהמחירים ירדו. אמרתי לה שבשביל עוד 50-100 ש"ח זה לא הגיוני לדחות קניה כזו בעוד כמה חודשים - אין לנו שום דבר דומה רק מיקסר ידני.
הבעיה שעכשיו היא תתחיל לאפות ואני בדיאטה דלת פחמימות :$

הסתכלתי על טלפונים אבל לא ראיתי מציאות שמתאימות לדרישות שלנו, גם לי וגם לזוגתי נמאס מהטלפון שלנו לאחרונה כשהתחיל לגמגם ויש לנו כרגע אותו דגם.
 

נושאים דומים

Back
למעלה