עמנואל_סגל
משתמש רשום
- הצטרף ב
- 13/5/18
- הודעות
- 18
- דירוג
- 3
למישהו יש ניסיון עם שימוש באריתריטול (Erythritol) במקום סוכר?
נראה שהוא לא גורם לנזקים של סוכר (עששת, מחלות לב, סוכרת), אבל חשוד שלא משווקים אותו כ"תרופת פלא" להרזיה ולבריאות.
הכוונה היא לשלב אריתריטול בתזונה ים־תיכונית רגילה, לכל בישול והמתקה. (לא למטרת כניסה לקיטוזיס.)
מה דעתכם?
נראה שהוא לא גורם לנזקים של סוכר (עששת, מחלות לב, סוכרת), אבל חשוד שלא משווקים אותו כ"תרופת פלא" להרזיה ולבריאות.
הכוונה היא לשלב אריתריטול בתזונה ים־תיכונית רגילה, לכל בישול והמתקה. (לא למטרת כניסה לקיטוזיס.)
מה דעתכם?